- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Отворко, когато са ме порязвали съм си търсил правата без да използвам връзки и без да подкупвам никого. Отворко, печелил съм, защото не всичко е само да се лае по форумите, че "тука е така". Тука е така, защото вие сте го направили така. Ако спрете да си продавате гъзовете за жълти стотинки, няма да има кой да ви ги купува за по-малко пари.
Ама за една кутия цигари на ден и две бири какво ли не правите... А после лаете по форумите.
офф на тебе пък кво да ти обяснявам щом мислиш че дУвари има много
https://www.youtube.com/watch?v=KFs_bOam6GA
хехехе, тоя много ме радва
само свинята пожарникар
не съм чул да му е отговорил
ама той нормално само на жени скача
Ляляля, мноооого ми е добре. Отивам с нагласа, че ще късам. :3 Инак много ми е кеф, че детиту си е тук! Ама много! Направоооооо... <3 Изкарваме си супер - билярд, бира, събиране. Още малко и с мойто говед ш се видя + германката. :3
леле колко ми е лошо
а довечера втора тренировка ахахахаххах
rip in peaces rakshy
С огромно задоволство наблюдавам притъмнялото небе. Дъждовните облаци надвиснали над София. (: Най-накрая ще се поразхлади. За разлика от вчерашния валеж, който мина и замина за броени минути, този се очертава по-продължителен. (: Вчера дъждовните капки причиниха единствено адска влага 30 мин. след като дъжда спря... Но този път май ще е различно.
И да - искам светкавици. (: От малък се възхищавам на това природно явление.
По-прекрасен рожден ден не съм имала. По дяволите, това бяха Куийн! Още не мога да повярвам, че преживях такова нещо, струва ми се като магия. През първите пет минути се смеех като идиот, в същото време ревях и не можех да асимилирам какво се случва. След това осъзнах, че сбъдвам мечтата си и се насладих изцяло на момента! <3 Миналата година бъзиках една, че три месеца не си свали гривната от концерта на Слави, обаче май и аз ще съм така!![]()
Без коментар...
Докато момичето е чествало рождения си ден и се е наслаждавало на незабравими изживявания, изглежда че спрелите в Кофата са обсъждали дали не е била филмирана със скрита камера в козметичен салон...
Това, което съм искал да напиша, съм го написал. И изразява моето мнение. А това, как другите интерпретират написаното от мен, може да не отразява правилно моята позиция. Но всеки е напълно свободен да си мисли каквото иска. (: