Първоначално написано от Mana Как рано? Нашите ги раздаваха във вторник. Тя е 10 клас..
Първоначално написано от Indistinct Кой клас завършваш? Дванадесети; ти кой? Едит: не знаех, че си 10
Първоначално написано от solo_ Още съм на думичките. Учи, за да достигнеш поне нивото на dreamwalker. Първоначално написано от Indistinct Костенуркови работи. И неразбирателство от страна на YoungBloodZ. Няма да ти е интересно. Какво за YongBloodZ?
Първоначално написано от Mana Дванадесети; ти кой? Едит: не знаех, че си 10 Именно.
Първоначално написано от inewton Учи, за да достигнеш поне нивото на dreamwalker. Какво за YongBloodZ? нищо бе
Първоначално написано от inewton Учи, за да достигнеш поне нивото на dreamwalker. Какво за YongBloodZ? Не разбира. И не би трябвало, писанията ми не бяха към него.
Първоначално написано от Indistinct Не разбира. И не би трябвало, писанията ми не бяха към него. Не ми е интересно.
Първоначално написано от inewton Не ми е интересно. Както и казах.
Добро утро ! Какво изпусна бат Леми?
Първоначално написано от deitona22 Добро утро ! Какво изпусна бат Леми? Нищо, май вече половината спим
Първоначално написано от fanton1 Нищо, май вече половината спим Ти па като най-големия си тука и не спиш
Първоначално написано от deitona22 Ти па като най-големия си тука и не спиш А аз не спя, гледам си аниме И съм най-малкия
Първоначално написано от fanton1 А аз не спя, гледам си аниме И съм най-малкия на колко беше, Тони?
Първоначално написано от YoungBloodZ на колко беше, Тони? 16 май Първоначално написано от fanton1 А аз не спя, гледам си аниме И съм най-малкия Знам,беше ирония
Първоначално написано от deitona22 16 май Знам,беше ирония Мхм на толкова съм... Е какво да се прави, ще порасна
Първоначално написано от fanton1 Е какво да се прави, ще порасна Дали ? С BloodZ не мислим така,нали ельОменате?
Първоначално написано от deitona22 Дали ? С BloodZ не мислим така,нали ельОменате? Защо да не порасна ??
Първоначално написано от deitona22 Дали ? С BloodZ не мислим така,нали ельОменате? не разбрах?
Първоначално написано от fanton1 Защо да не порасна ?? Хехе,тайна ! Първоначално написано от YoungBloodZ не разбрах? Тц,не си ельОменат! Те знаят всичко!
Нещо ново?
Първоначално написано от Mana Нещо ново? Днес не,вчера май също нямаше.Ти къде се загуби? Тц,върни гръмпикет.
Последно редактирано от deitona22 : 06-25-2016 на 08:38
Първоначално написано от deitona22 Днес не,вчера май също нямаше.Ти къде се загуби? Много е горещо; мигрирах временно в хладилника
Първоначално написано от Mana Много е горещо; мигрирах временно в хладилника Подай хладилника там ! Е сега,като не си гръмпикет..хм мана ще си
Първоначално написано от deitona22 Подай хладилника там ! Е сега,като не си гръмпикет..хм мана ще си Е, че нямаш ли!? И 'що да не съм grumpy?
Не схвящам как ви е топло на това хладно време ...
Правила