- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2015/2016
Японския като език не е много труден от това, което съм чувала
Имам един колега, който е учил японистика две години и май ще си я продължи в някакъв моменъ
Над другите две нямам наблюдения
японски е лесен
половината им говорене се състои
в пъшкане, охкане и повишаване на глас
Ами, да всъщност хд
Преди гледах по-нормални и тия пак си получаваха множествени оргазми
Деца, вече съм студентче. Дойде момента да разкрия истината - никакви Международни икономически отношения не искам. Не можех да избера дълго време какво да уча, но трябваше да си избера нещо, което да казвам, за да не ми мрънкат всички. Таа, като си харесах най-накрая специалността, не казах на абсолютно никого, понеже от опит знам, че когато кажеш нещо на някого, то рядко се случва. :д Еми даже и с нашите не споделих, вчера разбраха, че Коселчо ще учи Културен туризъм и не ми харесаха коментарите, това е другата причина да си мълча толкова време. Това беше, да ми е честито и дано и вас да ви приемат каквото сте си намислили.![]()
честито!!
по-готино звучи от МИО Д:
YSMF, аз още не съм решила съвсем, но да кажем че натам съм се ориентирала
клоня повече към китаистика за момента, но най-вероятно ще пиша и японистика/кореистика на някое желание
някой да знае колко желания могат да се изброят за СУ?
^ радвам се, поне ти знаеш какво да правиш с живота си Д:
честито пак![]()
аз още не съм решила окончателно какво да пиша на първо място, нямам и мн време Д:
ще видим, дано всичко да е наред
Ха, това е като някакъв микс между тоха и културология ;дд
Учебният план е нагъчкан с твърде много неща, които биха могли да са избираеми курсове. Тоест, отсега предполагам с какви глупости ще ви занимават по някои от тях. Избираемите пък са малко.
Хубаво е, че има доста пътуване и като цяло е достатъчно практически насочен.
Ще кажеш как е, дано е твоето![]()
А какви са вариантите за развитие в бъдеще? Освен преводач..
Аз имах идея за английска филология, но като си представя, че накрая излизаш просто с един език, който окей, знаеш перфектно, че даже и разни специфични неща свързани с литературата и прочие, но дотам. Каква е реализацията.. учител и преводач, нямаш никакъв занаят.
Твърде плоско изказване. Мисля, че достатъчно ясно се разбира какво имам предвид.
Да ви се похваля, отидох до уасг с цел да се запиша за редовния, нищо,че на матурата изкарах висока оценка а те ми казват ти си приета![]()
имало някакъв гарантиран прием, който мислех,че е само за завършилите ПГСАГ но се оказва,че има и други като мен прието преди 1во класиране.
С източните филологии, освен като учител или преводач, може в някое посолство да се уредиш и да изпратят в съответната държава. И колкото по-малко популярен е езика, толкова по добре. Също познава такива, които се занимават и с туристическа дейност в самата страна, което им стига като доход.
^ май на всички ни излизат тогава![]()
![]()
SLICKY, мерси за информацията![]()