- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
С нетърпение очаквам мача... Адски скучно ми е в момента. Мързи ме да почна с нещо съществено и в момента лешперствам.
Ето, даже след минута-две ще позволя на Electrа и dreamwalker да драснат някой друг ред, ако имат желание разбира се.
Любопитно ми е има ли нещо, което искат да напишат и ако има - то какво е то. (:
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Апък някои от нашите предци вярвали, че имаме уранично и хтонично начало и трябва да живеем според определени правила, за да пречистим душата си
хмммм, звучи като нещо познато
само имената са други
ха
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хахахах
М всеки път си мисля че край, вече удари дъното ама не
всеки път копаеш по-дълбоко
Ето, даже след минута-две ще позволя на Electrа и dreamwalker да драснат някой друг ред, ако имат желание разбира се.
ама разбира се, ккаксамо ако желаят
Електро внимавай, имаш си работа с любезния лос
реве ми се, ама не мога да се разрева
повредила съм се нещо май-май ;/
Така е! Вместо топчици имам камбани! Две големи, метални камбани. И като ги заклатушкам напред-назад - известявам целия форум.
Прав си - копая и то на дълбоко. В Люлин съм - по-близо съм до "Града на миньорите", отколкото до центъра на София. (:
Ама съм железен!
Ако pandabear държи на сълзи, то да - със стар, кромид лук естествената промивка на очите няма да закъснее.
И докато пиша това - немците поведоха.
:д
не се бях сетила за това
не мина ли от мода вече
или пак си се присетил
Just a quick reminder that Giorgio Chiellini has written two books.
Our captain Wayne Rooney has read two books. #ITA
aiiiiiiiiiii
хубаво е най-накрая да изпитвам ясно разграничена емоция
Да те събуди смехът на дивите витри...
едно е съвестта ми
друго е да се чувствам гузна цял живот, понеже съм се родила нечиста
Добро утро. Наистина е добро - тая сутрин никой не ме е будил по телефона и се наспах. :3 Малко да се разсъня и се захващам със задачките от Шефа. :дд Плана е да си свършим тук работата, а после да идем към дядо. Излизането вечерта ще го свърша.
приятелите ми са го заковали тоя изпит по рисуване в НХА, остана им лесния; много им се зарадвах, дано да ни се получат нещата на всичките Д:
^ Каква е развръзката с мяукащото коте?
по темата: не е като да не си поспах - от около 02:00 ч. до 12:00 ч. - около 10 часа. Като се събудих се чувствах хем сънен и уморен, хем имах усещането, че повече не бива да лежа на кревата. (:
И вероятно Electra и dreamwalker са силно злоупотребили с пиенето до степен на алкохолна интоксикация и безпаметност, щото гледам ни вест, ни кост от тях...![]()
![]()
![]()
ем, да ти кажа, не е толкова зле, колкото очаквахме
майка ми се грижи за котенцата и за майка им, те са близо до работното ѝ място
бяха шест котенца; след първата... лоша случка /някакви кретени са се качвали при тях през нощта, доколкото разбрах/ останаха четири и ние взехме едното /както казах/ и сега си е вкъщи при нас ... а при майката са три котенца-изглеждат добре, хранят се, всичките са много наплашени от хората /което е добре, нека да се плашат и да нямат доверие, така по-трудно някой ще им навреди/
дано да са добре занапред
Последно редактирано от lunacy : 07-03-2016 на 10:34
Още докато се сваляхме се канеше да ме блъска с колата, оказа се, че не се е шегувал, за малко да ме отнесе. Оказа се също, че още го е яд, сам си го каза. И мен ме е яд, но поради други причини.
Иначе връщам Борис, сега ще мислим име на новата придобивка.