- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Не става. Трябва да се знае и всеки, който го чете, да сънува кошмари и да се буди в ранните, тъмни часове на нощта.
Пък и аз сам си го направих, преди повече от година. И преди го ползвах (до смяната му с невидимия). (:
Питай YoungBloodZ и inewton - да ти копнат, това което съм им писал. (:
M****
Ти ме изуми. Много ми е интресно с какво се замнимаваш.
А под елимимиран/а не ми се връзват нещата. Според мен още са си активно хорицата . Или поне някои от тях,които си писал като елиминирани.
Да, ама този не е просто ей така направен. В него мозъкът ми е включил изчислителна мощ и познания - самото съчетание на жълто с черно навява за опасност, т.е. създаден е по начин, по който максимално да въздейства психологически на гледащите го. (:
Това, че от време на време проявяват пост-мортем конвулсии, не ги прави активни.
Последно редактирано от M**** : 07-11-2016 на 19:58
Излях си душата в нотес и утре ще му кажа всичко,което мисля. Стана ебаси фермана.. Не е добре да си добър в писането. Като почнеш и не можеш да спреш. Много съм объркана ,но няма да стане на неговата този път. Аз продължих преди напред преди много време. Нека да не се връщаме там от където сме почнали.
Много ми се иска да го постна това огромното нещо тук,но е твърде лично, надали на някого му се чете толкова и не се знае дали и той не се подвизава тук.
М*** в кой блок живееш, приятелю
и защо ме няма в списъците ти
кво като не си пишем
миро брат излагаш се
по добре недей да пишеш по тая тема че на повечето хора им изглежда повече притеснително отколкото успокоително това което пишеш
аз няма да изчезна от листа щото съм от съучастниците![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Никне ми втора глава от веждата. :ддд Сефте ми е и ми е смешно некво. Ще ми липсва, когато се оправя.![]()
Веско от lmey днес е на моя вълна - The Passenger, Crystalized, Karmacoma ударно едно след друго
доволна съм
Днес се чуствам отново пре**ана, защото пак не ми дадоха паарите и ме мотаят вече два месеца
Екстра съм, само едно животно ми липсва... Иначе децата са приети на първо класиране и се размазвам от кеф.