- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Решаваш ли судоку? Ако да - как го правиш? Сам ли се опитваш да го решиш (въпреки зададените трудности) или ползваш судоку-решател, в който задаваш изложените числа и чакаш компютъра сам да покаже останалите неизвестни?
В мистерията има някакъв чар. В разрешаването ѝ (особено сам) - многократно повече. ;)
значи няма да ти казвам коя е шмодката
тъкмо да се забавляваш още 2-3 години
Тази жаба няма чувство за хумор... :/
Или пък...
аз да нямам?
бтв: още се чудя как с нея имаме общ познат във facebook...
Браво, разбрал си правилно. (:
бтв: общо взето имам наблюдение върху потребителите, които са се подвизавали тук от януари 2015 до сега. По-ранните не ги знам, но пък знам ли - някой ден може отново да се възродят и тогава да разгадая мистерията. (:
Последно редактирано от M**** : 07-12-2016 на 17:21
Това, което сам си писал за себе си: около 20-21 г., русоляв и (май) светлоок. Учещ в УНСС, занасящ се с по-активно пишещите момичета тук - главно с дивергент. Възможно е да си ял някаква скара заедно с нея наскоро. Водиш се неин годеник (на шега). Зодия рак си. Роден на 23-ти юни. Имаш стар акаунт, но около април-май тази година отново прописваш редовно.
Последно редактирано от YoungBloodZ : Днес на 19:41
имаме си нова форумна подлога
чудех се кой би духал на мачока
за някво модераторство тук
Такаам.Не позна за занасянето,но дивергент да.Скара не съм ял с никого скоро.Не съм на тази дата роден.И за активността позна,но по-скоро май-юни
Млъквай,н*е*г*ъ*р!
По темата----->Чувствам се супер уморен,без да съм правил нищо,а и коляното е още двойно.
Последно редактирано от deitona22 : 07-12-2016 на 17:37