- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
В ДМ продават много хубави мигли с лепило,което е доста добро слагала съм си и лепилото буквално залепва цялата мигла,без да се отлепва с цели часове може и цял ден да ги носиш така,но да си купуваш специално лепило не те съветвам,защото не лепи изобщо пробвала съм цапа миглите само.
Не гледай мненията в нета,там заблуждават...аз нямам оплаквания от лепилото и от самите мигли,даже съм си взела,като за резерва още 2 чифта.Стояла съм 8-9 часа с миглите и то зимата на голям вятър и студ,не са се отлепвали.Важното е да ги залепиш правилно,вземи си само 1 чифт и пробвай,а и не са скъпи.
Темата трябва да стане важна![]()
Дайте предложения за готини шапки с козирка. Тази ми харесва много http://imgur.com/NAOKv43 и някой ако знае каква марка е или къде продават такива, да каже.
Но ако някой има предложения и за други, по-различни от тази, също да пише. Принципно харесвам и шапките XTRESS, но тази, която си харесах аз я няма, така че приемам всякакви други предложения (марката в случая няма значение, стига шапките да са хубави на външен вид).
Да, това забравих да го спомена. Принципно за тяхна шапка бях на кантар дали да дам такива пари, но предпочитам да ми предложите на по-ниски цени (примерно до към 80лв.).
Не съм носила до сега шапка и дори не знам дали ще успя да свикна, но пък искам да си предпазвам косата малко от малко и много ми харесва комбинацията вързана коса + шапка с козирка.
И още един въпрос - какво мислите за добавките за жени?
Като цяло съм доста отпусната и искам да се стегна. Работя по въпроса, разбира се, но се чудех дали няма да е хубаво да си взема и някакви добавки, обаче пък от друга страна се притеснявам, защото не съм запозната по въпроса и се чудех дали няма някакви странични ефекти, които не биха ми харесали? Някой, ако е по-навътре в нещата нека да каже и дори да предложи някакви варианти. И горе/долу колко време трябва да продължава тренировката при приемането на някаква евентуална добавка? Някой ми каза, че поне 2 часа, защото иначе можело да се напълнее (т.е. ако не изразходиш това, което си приел) - това вярно ли е?
Като цяло, който знае да ми каже как стоят нещата с всичко по отношение на това, би ми било много полезно да реша дали да си взема, или не.![]()
Искам да попитам, защото вече се пресрамих да отида на кола за бикини зоната, дали трябва малко да ги подстрижа косъмчетата или да ги оставя така и тя ще се оправи?
Здравейте! Много моля за помощ от възпитаници на ПГЕА и запознати с положението там хора.
Брат ми кандидатства там тази година и ми се искаше да знам дали си заслужава като училище - има ли материалната и преподавателската база, че да може да му даде едно що-годе добро средно образование....
Другата ни опция е 138-мо СОУ (след 8 клас кандидатства)...
Наистина бих се радвал да прочета мнения за който и да е аспект на училището!
P.S. Не съм сигурен дали поставих въпроса на правилното място... Ако не съм, моля за извинение.
Абе кво стана с тоя фейсбук
Значи като търсиш човек преди ти даваше опция да напишеш град и образование примерно а сега няма нищо такова
????????????????????
А най-добре не споделяте нищо лично във фейса от всякъде дебнат шпиони ;d;d;d
значи няма как да намериш някой познат ако ги няма тия опции, скоро ми се случи да си дам фейса в крачка и ме търсиха от телефон с нет и нямаше намиране
града и училището филтрират хиляди резултати
а грозния е малоумен по рождение
ти вместо да се радваш на graphic search-a ://////////
http://prikachi.com/images.php?images/524/8837524I.jpg
Тия неща си купих днес.Розовото е шампоан а зеленото душ гел френски са.