- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Не е Радо хаха.
Иначе нямам време, напоследък дори не влизам. Тия дни нещо се сещам да вляза и така.
Стига с тия триенки бе човек...Да има какво да четат и останалите...
Леле, пак ще си легна късно и утре пак ще ми се наложи да ставам рано... Пак ще съм като пребито животно през деня и ще се наливам с кафета, които ще ми въздействат вечер, когато уж трябва да се настройвам за сън... Съвсем си обърках режима, ама...
Хора и момичета/жени - лека мека от мен! (:
Тъкмо се жалвах, че ми предстои 9 часов работен ден и ми звъннаха да ми кажат, че ще се 14 часаFML
Така ме цепи главата ,все 1 снощи съм прекалил с бирите,а реално съм изпил 1 радлер само..еб*аси
Как само се покри с поканата за РД-то... Ах, чудя се хобитче ли си или си Чернишка - малка и хитра лисичка? :р
А, сега и това с пръстена... Ц-ц-ц, и с него ме прати за зелен хайвер. Е, хубаво, ще ям - сигурно не е вкусен, но все пак хайвер. (:
Защо реши, че се заяждам с някого? Само с теб. :р
Хех, без да ми е работа се чудя: "те сега шегуват ли се един с друг или наистина се "джафкат"?". (:
Edit: забравих да пиша по темата - чувствам се леко уморен, ама то щото само преди два часа изпих 2-рата чаша кафе за деня. (:
утре пътуваам и ще си мачкам догито, ще седна стратегически до нейното място на стълбите, за да си е при мен, а да не се разсейва с многото гости хаха
малко фрийкаутнах с тая новина за хдто, може би няма да се местя там точно :д
не можах да излъжа съдбата и този път
всичко се получи така както трябваше да стане
а в началото се радвах много
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
имам силното желание да му отхапя врата
ох че яко
май определено бих
но по-скоро няма
и беше зареждащо, странно готино е
Шибан късмет. Каква е уловката в това, че преди 2 седмици срещнах може би любовта на живота ми. Най-вероятно факта, че живее на 4500 километра от мен и утре си заминава...Наздраве!