.
Затворена тема
Страница 160 от 239 ПървиПърви ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 976 до 4 000 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    защо не

мога да покоря твоя малък свят така, че свят да ти се завие ;>
    ооооооо

силен изказ, някойтам :Д

Мега фен Аватара на Rakshy

ае пичуе, на новото

Мега фен Аватара на Dagichka
    абе М**, замислял ли си се да посетиш оторизирано лекарско лице, с което да си поговорите хубаво, докато ти лежиш на удобно диванче?

беше хубава почивка, вече ми липсва догито, пък и новото коте, макар че само ме дращеше :д i'm still not sure if i want to be with him tho, ама тва са подробности :д

Мега фен Аватара на tori
    Може би трябва да се прибера, за да го видя... Чудя се дали да е днес или утре само. Звучи зле цялото положение.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    колко празна, изкуствена песен. balmain... тия кардашиани ме карат да мразя неща, които харесвам.

dont be tap40 иначе за другото.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 08-01-2016 на 14:20

Понеделник както винаги най-натоварения ден ,но някак си се чувстваш добре след изтощителна работа.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Може би трябва да се прибера, за да го видя... Чудя се дали да е днес или утре само. Звучи зле цялото положение.
    Ъпдейт: Мали, мва изненада се задава... :3 Нямам търпение!!!

Супер фен
    Ясно... :/

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    брей

Мега фен Аватара на tori
    Всеки момент чакам глупавия влак да се разпадне отгоре ми.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Трудното тепърва предстои. Изморена, неизморена, стискам зъби и това е. Само да не стане така да му разваля почивката на него...

ПС: Ако някой си търси работа и може да дойде до 1-2 дена в Слънчев бряг, моля да ми пише на лично или във фейсбук (за тези, които го имат, най-добре там). Наистина е спешно, така че ако можете/искате, пишете.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Трудното тепърва предстои. Изморена, неизморена, стискам зъби и това е. Само да не стане така да му разваля почивката на него...

ПС: Ако някой си търси работа и може да дойде до 1-2 дена в Слънчев бряг, моля да ми пише на лично или във фейсбук (за тези, които го имат, най-добре там). Наистина е спешно, така че ако можете/искате, пишете.

Голям фен Аватара на lunacy
    guys... не съм пушила от 11 часа, 12 минути и 15 секунди!!
    !
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    знам че не звучи като коя знае какво, но за човек който пуши от... близо четири години си е доста
    # straight edge
    ahahahah
    Последно редактирано от lunacy : 08-02-2016 на 10:52

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

оффф, ако не бях обещала на баща ми да отида на почивка с него, сигурно щях да дойда ._.
    дано да се намери човек

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Тъпо..върнах с голямото село,но за щастие само за 1 ден.

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    guys... не съм пушила от 11 часа, 12 минути и 15 секунди!!
    !
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    знам че не звучи като коя знае какво, но за човек който пуши от... близо четири години си е доста
    # straight edge
    ahahahah
    13 часа, 48 минути и 20 секунди

so grateful for vegan cheesecakes

^похвално. на колко пропуши? 12?

900 страници без цайси ми дойдоха в повече. очите ми изглеждат 'прекрасни' хд

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

е, чак на 12 не беше xD на 13 мисля, но започнах да си купувам някъде на 14

държа фронта още, трябва да си купя някакви фъстъци може би или нещо за гризане, че да шават пръстите

реално не е чак толкова трудно през деня за мен, намирам си неща, за да се разсейвам, като съм на училище или съм заета се е случвало да пуша адски малко

през нощта ми е по-трудно, понеже често съм вкъщи и гледам филми/чета/мързелувам и... за една нощ мога и две кутии да изпуша сигурно ако се амбицирам

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София

Какво си чела?

За тази седмица се наработих Може да намина пак към Петък, до тогава ще си седя у нас. Имам още няколко апликации за работа да попълня, но нямам никакво желание да го почвам това.

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    е, чак на 12 не беше xD на 13 мисля, но започнах да си купувам някъде на 14

държа фронта още, трябва да си купя някакви фъстъци може би или нещо за гризане, че да шават пръстите

реално не е чак толкова трудно през деня за мен, намирам си неща, за да се разсейвам, като съм на училище или съм заета се е случвало да пуша адски малко

през нощта ми е по-трудно, понеже често съм вкъщи и гледам филми/чета/мързелувам и... за една нощ мога и две кутии да изпуша сигурно ако се амбицирам
    не се опитвам да хапя, просто ми е интересно какъв мотив би имало едно 13-14-годишно дете да пуши освен клиширания /за тази възраст/? не искам да звуча назидателно, и на мен ми беше противно /и сега понякога все още/, но аз на тази възраст още обувките не можех да си завържа. и това ти го казва човек пушач, който знае негативите от цигарите по-добре от средностатистическия човек. пропуших на 20... нз, най-много края на 19. пуша силни. пуша ги, защото ми харесва ефектът им и това е оправдание, мисля. обаче са ми непонятни хора, които пушат някакви леки, смешни цигари и твърдят колко трудно им е да ги откажат. да откажат кво по-точно? аз ефект не мога да усетя. остава няква криворазбрана гъзария. не съм пушила от месец, не че не изпитвам нужда от тази 'медитация', просто мога и без нея, освен това сега няма как да не ме разбере някой от близките ми. за тях е смъртен грях :Д не мога и да си представя какви са тези родители, които пушат с децата си... и така.

deitona, outlander - diana gabaldon

Мега фен Аватара на LoadRunner
    недей лъжи

не се опитвам да хапя, просто ми е интересно какъв мотив би имало едно 13-14-годишно дете да пуши освен клиширания /за тази възраст/? не искам да звуча назидателно, и на мен ми беше противно /и сега понякога все още/, но аз на тази възраст още обувките не можех да си завържа. и това ти го казва човек пушач, който знае негативите от цигарите по-добре от средностатистическия човек. пропуших на 20... нз, най-много края на 19. пуша силни. пуша ги, защото ми харесва ефектът им и това е оправдание, мисля. обаче са ми непонятни хора, които пушат някакви леки, смешни цигари и твърдят колко трудно им е да ги откажат. да откажат кво по-точно? аз ефект не мога да усетя. остава няква криворазбрана гъзария. не съм пушила от месец, не че не изпитвам нужда от тази 'медитация', просто мога и без нея, освен това сега няма как да не ме разбере някой от близките ми. за тях е смъртен грях :Д не мога и да си представя какви са тези родители, които пушат с децата си... и така.

deitona, outlander - diana gabaldon
    :: написах коментарче, но редактирах малко, че не ми се отговаря на коментари от типа "ненормална си" :Д и като цяло не ми се обсъжда това тук;
    всеки с разбиранията си (:
    Последно редактирано от lunacy : 08-02-2016 на 18:58

::
    Последно редактирано от lunacy : 08-02-2016 на 18:59

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ти не си нормална, дете то ти да пуши с тебе дори и да си пушач
    ще има строги наказания за него и ще го очаква вечно безпаричие + закуска на училище от вкъщи
    + записване на спорт и плътно уплътнение на деня
    пушенето се започва от 1.скука 2.безделни приятели 3.подтискане на емоции поради невъзможността да ги изразиш или да направиш нещо по въпроса
    следствие: затова пушенето е забавление на бедните а не на богатите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си