- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
абе М**, замислял ли си се да посетиш оторизирано лекарско лице, с което да си поговорите хубаво, докато ти лежиш на удобно диванче?
беше хубава почивка, вече ми липсва догито, пък и новото коте, макар че само ме дращеше :д i'm still not sure if i want to be with him tho, ама тва са подробности :д
Може би трябва да се прибера, за да го видя... Чудя се дали да е днес или утре само. Звучи зле цялото положение.
Понеделник както винаги най-натоварения ден,но някак си се чувстваш добре след изтощителна работа.
Ясно... :/
Всеки момент чакам глупавия влак да се разпадне отгоре ми.
Трудното тепърва предстои. Изморена, неизморена, стискам зъби и това е. Само да не стане така да му разваля почивката на него...
ПС: Ако някой си търси работа и може да дойде до 1-2 дена в Слънчев бряг, моля да ми пише на лично или във фейсбук (за тези, които го имат, най-добре там). Наистина е спешно, така че ако можете/искате, пишете.
Трудното тепърва предстои. Изморена, неизморена, стискам зъби и това е. Само да не стане така да му разваля почивката на него...
ПС: Ако някой си търси работа и може да дойде до 1-2 дена в Слънчев бряг, моля да ми пише на лично или във фейсбук (за тези, които го имат, най-добре там). Наистина е спешно, така че ако можете/искате, пишете.
guys... не съм пушила от 11 часа, 12 минути и 15 секунди!!
!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
знам че не звучи като коя знае какво, но за човек който пуши от... близо четири години си е доста
# straight edge
ahahahah
Последно редактирано от lunacy : 08-02-2016 на 10:52
Тъпо..върнах с голямото село,но за щастие само за 1 ден.
^похвално. на колко пропуши? 12?
900 страници без цайси ми дойдоха в повече. очите ми изглеждат 'прекрасни' хд
е, чак на 12 не беше xD на 13 мисля, но започнах да си купувам някъде на 14
държа фронта още, трябва да си купя някакви фъстъци може би или нещо за гризане, че да шават пръстите
реално не е чак толкова трудно през деня за мен, намирам си неща, за да се разсейвам, като съм на училище или съм заета се е случвало да пуша адски малко
през нощта ми е по-трудно, понеже често съм вкъщи и гледам филми/чета/мързелувам и... за една нощ мога и две кутии да изпуша сигурно ако се амбицирам
За тази седмица се наработихМоже да намина пак към Петък, до тогава ще си седя у нас. Имам още няколко апликации за работа да попълня, но нямам никакво желание да го почвам това.
не се опитвам да хапя, просто ми е интересно какъв мотив би имало едно 13-14-годишно дете да пуши освен клиширания /за тази възраст/? не искам да звуча назидателно, и на мен ми беше противно /и сега понякога все още/, но аз на тази възраст още обувките не можех да си завържа. и това ти го казва човек пушач, който знае негативите от цигарите по-добре от средностатистическия човек. пропуших на 20... нз, най-много края на 19. пуша силни. пуша ги, защото ми харесва ефектът им и това е оправдание, мисля. обаче са ми непонятни хора, които пушат някакви леки, смешни цигари и твърдят колко трудно им е да ги откажат. да откажат кво по-точно? аз ефект не мога да усетя. остава няква криворазбрана гъзария. не съм пушила от месец, не че не изпитвам нужда от тази 'медитация', просто мога и без нея, освен това сега няма как да не ме разбере някой от близките ми. за тях е смъртен грях :Д не мога и да си представя какви са тези родители, които пушат с децата си... и така.
deitona, outlander - diana gabaldon
::
Последно редактирано от lunacy : 08-02-2016 на 18:59
ти не си нормална, дете то ти да пуши с тебе дори и да си пушач
ще има строги наказания за него и ще го очаква вечно безпаричие + закуска на училище от вкъщи
+ записване на спорт и плътно уплътнение на деня
пушенето се започва от 1.скука 2.безделни приятели 3.подтискане на емоции поради невъзможността да ги изразиш или да направиш нещо по въпроса
следствие: затова пушенето е забавление на бедните а не на богатите