Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
Човек отворих страницата, видях че имаш няколко поста и скролнах инстинктивно да видя просто колко са дълги, и това като с огромни червени букви сякаш го беше написал. Баси :Д

Хубу, айде друг въпрос - как обясняваш генетичното разнообразие сред черньовците в африка, сравнено с белите европейци ?
Как обясняваш предразположеността на дадени етнически групи към дадени заболявания ?

Как обясняваш неандерталците в Европа, а и там другите маймуночовеци в близкия изток и средна азия от преди десетки до стотици хиляди години ?

Мен не ми е никак трудно да си обясня откъде идва религията, и защо е баш от еврейските племена. Едни от първите с кадърна писмена система са.

Ама на теб познанията ти като са само в области, в които колкото и да научиш, пак нищо няма да знаеш, няма как да ти влезе дори грам усет за развитието на човешките общества.
Развитата цивилизация дължим на Християнските ценности,това са първите формулирани закони,които да накарат хората да излезнат от пещерите.

Не мога да обясня генотипните различия и липсата или наличието на ензими.Негрите освен черна кожа какви други приспособявания имат за живот в Африка,където климата е или много сух или много влажен,гърбица ли имат за да пренасят вода или люспеста кожа,през която да не позволяват изпаряването на водата или ципи между краката и ръцете за да могат да плуват.Нищо нямат освен повече меланин и малко по разкривен фенотип,който няма нищо общо с мястото където живеят.

При негрите бета-блокерите не действат,при азиатците лиспва алдехид дехидрогеназата,при тия северноевропейските народи трудно се метаболизират пиразолонови (аналгина е един пример) производни.

А може и да имам обяснение,може би света се разпада и човешкия организъм започва да се скапва,няма как да докажем какви са били реакциите срещу тия лекарства преди 1 милиард години на човекоподобните животни.