.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Здрасти

Koй е най- големият ти страх? Коя е най- голямата ти мечта?
    Как се виждаш след 5-6 години?
    Коя беше последната лъжа, която изрече?
    Най- хубавият комплимент/похвала, който си получавала:
    -от роднина
    -от приятел
    -от половинка
    Публична личност, която те вдъхновява? и с какво? А от близкото обкръжение има ли такива? И с какво?
    Кое е постижението, с което се гордееш най- много?
    Има ли постъпки, от които се срамуваш и кои са?
    За кого първо се сети сутринта, когато се събуди?
    Какво мислиш, че хората около теб ценят в характера ти и какво ги дразни?

Какво забелязваш първо в един мъж? А какво намираш за секси в един мъж?
    Какво мислиш за чисто сексуалните връзки? А за платоничните?
    Имат ли горните две срок на годност?
    Кое нещо в теб мислиш, че привлича мъжете? Умееш ли да го използваш? Непринудена ли си?
    Настъпателна ли си или предпочиташ мъжът да предприеме първата крачка? (не визирам пълна незаинтересованост като огледална реакция)
    Имаш ли най- добър приятел? И имала ли си нечисти помисли за него в даден момент?
    Има ли /кое/ нещо в секса, което винаги си искала да опиташ, но не си по някакво стечение на обстоятелствата?
    Разкажи как си представяш "перфектната" вечер с човека до теб?
    Колко човека си обичала /любовно/?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Как се казваш? Боряна
    С какво се занимаваш? Уча и работя
    На колко си години? 20
    Коя е най-голямата ти положителна черта? Аз в себе си ценя най-много това, което ценя и у другите - добротата. А другите как оценяват най-голямата ми положителнаа черта, не мога да кажа.
    Най-лошото нещо, което ти се е случвало? Може би нещо, което ми се случи миналото лято и което за момента оцених като най-голямата си драма в живота, макар че вече не смятам така, но нямам с какво друго да го заменя. Не ми се навлиза в подробности.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    кога човек за теб е успял? Когато се чувства добре финансово и емоционално от това, което прави. Ако говорим професионално, де. Ако говорим общо - когато е ок със себе си.

как трябва да се реализира човек след като завърши училище? Доста общ въпрос - както му харесва. Стига да не вреди на другите.
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Коя зодия си? риби
    Можеш ли да пееш? Не съм тотално зле, но не е нещо особено.
    Пет черти от характера ти, които харесваш? спокойствие, умерена амбициозност, желание за самоусъвършенстване, искреност, "оправност"
    Пет, които не харесваш? все повече осъзнавам, че съм доста наивна и това ми вреди за някои неща; overthing-вам общо взето всичко и това също ми пречи; непостоянство; несигурност в професионален план; приемам и реагирам емоционално за неща, за които е излишно, и май станаха 5
    Какво би променила във външния си вид? вече нищо, кот такоа
    Обвързана ли си в момента? не
    Колко връзки си имала? 1
    Колко продължи най-дългата ти връзка? Да речем 3 години.
    Имала ли си отношения с някого от форума? Не знам какви отношения визираш, но ще отговоря с да.
    Познаваш ли се с потребители от форума извън него? Кои? О, с много, ако тръгна да изброявам, сигурно ще изпусна някого.
    С кои би искала да се запознаеш от настоящите? ива и папугай
    Боядисваш ли си косата? редовно - не, в момента имам един боядисан пласт отдолу, планирам да разнообразявам цветово, но дотам
    Гримираш ли се в ежедневието? почти винаги слагам спирала, понякога червило; много рядко коректор, когато реша, че нещо е твърде червено, а се случва и да изляза и без спирала, когато се харесам натурална ;д
    Представата ти за щастие? да имаш баланс в живота, да имаш някаква цел, която следваш и постигаш, и да си ок със себе си, което казах, но то е най-важното
    Кои потребители са ти най-симпатични? в момента може би тези, с които искам да се видя, + още един, двама
    Кои потребители те дразнят и не харесваш? Гледам да не обръщам внимание на дразнителите и като цяло не ми пука особено за форумните такива.
    Какво обичаш да правиш през уикендите? По принцип не ги харесвам, защото се чувствам супер непродуктивна. Обикновено работя, чистя, пазарувам и готвя. Иначе обичам да пътувам.
    Къде и какво учиш/работиш? Уча в СУ Класическа филология; работя в едно пространство за събития с кафене
    Щастлива ли си в момента? Бих могла да кажа, че да.
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Аз не се сещам за въпроси, затова ще те цитирам ;д, да си отговориш.

На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят. 13

Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол? Преди си мислех, че да, сега не ме блазни особено идеята. Може би бих опитала тройка с момиче, но трябва да ме предразположат.

Колко 'гаджета' си имала? 1

А любовници? тук и аз съм пас

Някои са ти зададени вече, ама има тънка разлика ;д.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Здрасти хелоу

Koй е най-големият ти страх? да изгубя желание за развитие и ест., смъртта на близки Коя е най-голямата ти мечта? Да обиколя света. Колкото и банално да звучи. Другото са просто цели.
    Как се виждаш след 5-6 години? Пишеща дисертацията си, да се надяваме, и работеща по специалността си (от магистратурата може би).
    Коя беше последната лъжа, която изрече? Не помня, нещо от рода на "котката скъса домашното ми" трябва да е била.
    Най- хубавият комплимент/похвала, който си получавала:
    -от роднина че съм станала доста отговорна
    -от приятел пак нещо свързано с това
    -от половинка не знам дали се брои, но "караш ме да бъда по-добър човек"
    Публична личност, която те вдъхновява? и с какво? Трудно се вдъхновявам от някого, когото не познавам лично. А от близкото обкръжение има ли такива? И с какво? Настоящата ми работодателка, двама преподаватели - общо взето са постигнали неща - професионално и личностно, към които и аз се стремя.
    Кое е постижението, с което се гордееш най-много? За момента не мисля, че съм постигнала нещо съществено. По-скоро се гордея с разни малки нещица, които реално не са кой знае какво, но са част от развитието ми
    Има ли постъпки, от които се срамуваш и кои са? Има. Не бих ги обявила пред целия форум.
    За кого първо се сети сутринта, когато се събуди? За преподавателя, при когото имах лекция.
    Какво мислиш, че хората около теб ценят в характера ти и какво ги дразни? Искреното ми мнение и желанието за нови неща; понякога съм твърде откровена без да е нужно, несериозността ми

Какво забелязваш първо в един мъж? Първо забелязвам естествено външния вид, може би лицето и жестомимиките. А какво намираш за секси в един мъж? Интелигентност, самоувереност и чувство за хумор.
    Какво мислиш за чисто сексуалните връзки? Стига и двамата да са наясно и да са ок - няма проблем. А за платоничните? Не съм много сигурна как се определят те, но според мен това е просто близко приятелство.
    Имат ли горните две срок на годност? Първото да. Второто, според моята дефиниция, не би трябвало да има.
    Кое нещо в теб мислиш, че привлича мъжете? Ам, отново баналност, но маймай е външният вид. За след това, че имам и нещо в главата. Умееш ли да го използваш? Зависи, май започнах да се уча кое как влияе относно първото. Второто - не, даже май си преча.Непринудена ли си? Колкото и да ми се иска да отговоря положително, по-скоро не, голямо дърво съм понякога
    Настъпателна ли си или предпочиташ мъжът да предприеме първата крачка? (не визирам пълна незаинтересованост като огледална реакция) Да и да. Като цяло предпочитам второто.
    Имаш ли най-добър приятел? И имала ли си нечисти помисли за него в даден момент? Не
    Има ли /кое/ нещо в секса, което винаги си искала да опиташ, но не си по някакво стечение на обстоятелствата? Може би някакъв вид връзване и доминация от негова страна бих опитала.
    Разкажи как си представяш "перфектната" вечер с човека до теб? Под човека до мен да разбирам любим? "Перфектната" вечер според мен трябва да следва след много хубав ден. Аз си я представям на някое усамотено място, хижа например, без връзка със света и други разсейки. Само аз и той, говорим си, любуваме се един на друг, откриваме се, откриваме любовта един към друг, опознаваме и най-дълбоките места в себе си и в другия и се чувстваме щастливи от този факт + секс.
    Колко човека си обичала /любовно/? 1
    .
    Последно редактирано от Ewok : 11-10-2016 на 19:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си