- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Д*еба тъпата лежанка.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Минус 170 приятели във фейсбук, хубаво ги разчистих.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
има справедливост
в моя случай душата ми е чиста
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Седя и си мисля...защо съм толкова лоша с него. Имам предвид, не познавам по-добър човек от това момче и въпреки всичко се държа отвратително на моменти. И на всичкото отгоре накрая той ми се извинява...Why am I so mean....?!
По-прекрасно нещо не бях чувала от това същество... Цяла седмица съм сама в хилтън урааааа ^_^ Обаче онзи много ме изнерви и обмислям дали утре да не пропусна напук. Всъщност трябва да действам за личния си интерес, все пак става въпрос за още един курс.
хихи
звънна ми
хихи
//не че вдигнах, де, дори не знам за какво бихме могли да си говорим ;д
не се ли изтощаваш от толкова много негативизъм и хейт?
он: няма я емотиконката, която ми трябва, но ми е едно такова "хихихи"
установих, че имам проблем с възприятието на определен тип познати, което леко ги обижда май, като го разберат
може пък да е някакъв тип защитен механизъм от моя страна
но все пак е грубо
Последно редактирано от Ewok : 12-19-2016 на 11:29
Спечелих три лева от националната лотария. Приятели, оставам си същия човек, няма да позволя парите да ме променят!
Купих чашата, остана само да получа възможността да я подаря, ако не стане, ще ме е мнооого яд, въпреки че и аз искам такава, ама ще знам за кого е трябвало да бъде и пак ще ми е кофти.
Има ли перничани във форума?
![]()
Ти ^^
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Точно, защото допреди малко обяснявах, че съм добре и нямаше смисъл да казвам на личната, сега с мъка се мърдам в кръста.Тая сутрин се бях оправила сравнително от вчера ама сега съвсем не моа да мръдна. Тежко е даже за дишане.
Утре трябва да ида с тати, така или иначе ще ходи натам. Явно ми е нужно уреждането, за което вчера Папугай попита в тая тема. :дд Антраксе, яви се да ме поправиш!
квак
мислех много, мислех го дълго време, ама пак не схванах
боли те кръста, а си щяла да се оправиш с чукане
кво е тва чукане, че не натоварва кръст
има едни такива турски ходжи, баят на жените, събличат ги голи, опипват ги, по някое време им го слагат, лекувало болести
та ако антракса не е ходжа, а ти не си дивергента, защо стигна до нейното положение
Хахах, антракса е магьосник, не ходжа. :д Ебавката на страна ама трябва да ида, щото съм роботче макло ас и не е яко.
квак
Какво пак аз съм ти в устата бе, урод?
Нещо съм на вълна чаши, последната я поръчах следобед по мой дизайн и съм сигурна, че ще реве като я види! Тази седмица ще е тотален фалит, уж не давам по много пари, ама за този, за онзи, и малко по малко се изпаряват. Нищо, ще икономисваме известно време, ама щастието в очите на важните за мен хора ще компенсира ограничения режим. ^_^
Днес се държа адски нормално, много ме изкефи.
Съкровището от три дни ме изнудва да ходя на някаква презентация на майка му за биокозметика и не знам си още какво и даже ме навива, че мога да вадя пари, не иска да ми каже каква е уловката, и това е. Ама в крайна сметка ще отида, защото държа на него, а и искам да се срещна с мама.