- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
това беше доста интересен encounter
на кратко: в блока, под нашия апартамент има едни много шумни съседи /момче и момиче са, но не са двойка де/ някъде на моята възраст са и учат и те
често пеят, свирят/??/ и т.н., хората от блока са викали полиция, правиха подписка срещу тях, не знам си още какво
като цяло наистина шумят много
и сега вечерта чух момичето да плаче с глас в продължение на половин час/преди също съм я чувала/ и слязох долу и звънях на вратата им
чаках около 20 минути Д: и звънях доста
накрая ми отвори момчето
попитах дали всичко е окей с тях и т.н.
и каза че момичето има проблеми и т.н., говорихме си, беше мн мил
мисля утре да ѝ занеса цветя или нещо сладко
мн рядко се случва през живота ми да заговоря някого, но се радвам че го направих
amelie sofian
вълнувам се
Последно редактирано от lunacy : 02-26-2017 на 19:41
^ Много мил жест, това с цветята или сладкото имам предвид.
квак
Найс.
http://www.bulnews.bg/article/286718 <----интеграция за циганите,а?
Много си позволяват тия човекоподни напоследък,ма в северозапада не се оставят нещата така.
Последно редактирано от deitona22 : 02-27-2017 на 06:28
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
И кой кара...?
Ихиххихихихихих <3
ще пусна снимки в някакъв момент
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Забавно е как всички с колегите ми имаме оцд, което се изразява по различен начин и в различна степен и моето дори е най-леката форма :Д (макар че аз работя над него, така че да е в полезни граници)
Цепи ме главата
Щастлив съм, да не повярваш
Секс в Хаити, френски кибрити
благодаря за милите/поощрителни мнения по - горе
донякъде споделих за да видя каква ще е нагласата и дали ще е уместно;
взех бонбони и ѝ ги дадох преди малко, говорихме си доста
покани ме на концерта си, йейе
и, ъм, момчето с което говорих вчера/съквартиранта ѝ/ е мн готино Д:
Чувствам се добре, даже твърде добре. Снощи си направихме ебахти кафето, липсваше ми времето с нея. Днес бях в унито за час и половина, никой не ме е занимавал с глупости, после се видях с оная мойта за малко, изпратих я, видях се с един друг авер за разходка... Беше забавно. А, и писах малко. :д Беше доста хубаво да имам желание и идея. Явно пролетта ми действа добре, явно съм пролетен човек. Нищо, че още не е пролет официално.
Само снощи като си легнах ми беше малко тъпо, че след две седмици с него си го търсих из леглото пак - като в началото.
Сега послушах малко хубава музика, после ще си тегля много дълъг душ... Искам вана.
Искам куче. И вана. И захарен памук. :ддд Не е лесно да си женско.
А, и грима ми се плучи супер днес. :ддд
квак
някой гледа ли като две капки вода?
новия сезон се очертава да е як
Нямам против да се появява... Хррр... Твърде е як, за да не се появява. :дд
квак
бих му писала
но няма
и на другия
но и на него няма
само не разбирам защо всички казват, че било лесно
ми не, не е, аз съм живото доказателство за това
пък.
Достатъчно смела съм си, не е в това проблемът.
В случая е ред на човек номер 1 да пише и щом не го прави, мисля, че е достатъчно ясно, че няма интерес.
Всъщност не е ясно, не знам честно каква е драмата там, но няма място за мен. За жалост, ех.
На човек номер 2 няма никакъв смисъл да пиша поради чисто логистични причини, а и като цяло си изгуби точките. Макар че ако някой ден се видим някъдеси, знам ли
А и като цяло само си чешете езиците/пръстите как трябвало ние да пишем, да сме по-смели, по-директни, дръндрън, но когато се случи на практика, не знаете къде се намирате.
В професионален план (и във всякакъв друг всъщност) - sky is the limit, не разбирам защо повечето хора не го осъзнават. Нищо, повече за мен.
Последно редактирано от Ewok : 02-28-2017 на 16:59