- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
"Наздраве за хубавия и щастлив живот!"
Не разбирам как така бирата ми е отвратителна, а когато пия с него чак ми се услажда. А иначе ми е толкова безразличен, няма я тръпката. Като го прегърна е все едно да прегърна случаен човек. Обаче е страхотна компания и човек, с когото искам да общувам и да бъда приятел.
Нещата вече не са само забавни, а започват да се задълбочават. Прекарах си страхотно и ми е много хубаво, но не се чувствам щастлива. Ако сложа край няма да ми е по-добре в никакъв случай, но пък и така не ми е достатъчно.
Изобщо не вярвам на карти и такива глупости, но днес една колега предложи да ни гледа и аз се съгласих ей така на шега. И оу шит меен, всичко започна да се сбъдва. Най-интересен е съвпадъка на картите ни, ще видим какво ще стане.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
моментите от последната седмица
- всички инженери ги натискат да работят, мен само ме питат "как си, добре ли си, притеснявам се за теб"
- оправих една пълна дивотия в мрежа на един кран (антените на кулата, и на крана приемниците, и долу при двигателя на крана някой сложил тъпо не-сиско рутерче)
- и като я оправих, 7-8 човека вечеряха долу под крана (то е кран на платформа като кораб) и им казах - щом искате ютуб, сега ще ви пусна нещо от там, от където идвам - притури се планината им пуснах
- обещаха ми да ме качат на крана и да го управлявам с джойстика
- съквартиранта ми ме изгони от къщата ни( с яростни крясъци) и съм на хотел с мини куфарче с 2 парцала (твърде изморена съм и нямах сили за нищо)
- измислих как да се изнеса, купувам втори куфар (имам само един голям), събирам багажа в работен ден да не се засичаме, и държа багажа в офиса докато го прибера у нас или.реша къде да живея
- правих секс в конферентната зала
- след последните сметки съм работила 29 дни и 6 часа, а месецът е 28 дни
- продължаваме напред, така ли беше
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
бтв, съквартиранта ме изгони, защото като съм вкъщи ( нямаме полавената месец + работя цял ден и цяла вечер и рядко съм у нас като са будни децата) си стоя в хола вместо в стаята
и никога нищо не казвам ката е шумно, и като ме закачат, нямам драма
ама.днес малкота започна да ссача върху мен и аз бях на служебния комп нещо
и я помалих да спре няколко пъти
и той ми каза - ако ти пречи защо не се качиш в стаята ти
и аз казах - слаб.ми е нета
качи се горе, провери, не бил слаб, ама ако бил, праблемът бил в мен че нямам желяние да го оправя
и аз му казах, че може да искам да стоя в хола
и тою каза, че никой не е длъжен да се съобразява с мен и че децата му имат нужда от пространство
и аз му казах, че нямам проблеми, и че проста съм я помолила да спре
и той каза, че тя нямоло да спре, защото е дете
и аз казах - оки, нямам проблем, днес няма да спре, утре няма да спре, ще спре един ден (аз просто я моля тип - коте, остави ме да работя)
и той ми се ракрещя, че нямало да спре никога
и че имало много проблеми други, които той бил достатъчно умен за да не ми каже
и че аз съм на 23 и че трябвало да се усещам
и аз о питам защо нищо не ми е казал досега
стигна се до там, че аз никга не съм казала че ми пречат, ама те вечно се съобразявали с мен без да ми казват и някакви такива, че се чувствали вечно виновни
освирепя много
а преди месец исках да си ходя в един момент и изтръпнаха, защото той нямаше работа сигурна още, и ме уговаряха "ама защо тр да си ходиш на всяка цена"
обаче като намери работа, изведнъж какво стана
пак казвам, аз там почти не се прибирам, и като се прибирам не мога да спя, и нищо не съм казала, оки съм, но те явно са се чувствали виновни и стана зверски скандал
за който аз съм виновна, защото не съм се усещала
ок
няма ядове
просто бях много изморена тази вечер и ако можех да избирам, това би се случило във всеки друг момент, но не и днес
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Едит: изтрит абзац (досрамя ме)
Често ми се иска да пиша тук, но никога не мога да измисля какво да напиша.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
първата крачка е направена
явно съм един от малкото хора които могат да сбъднат мечтите си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
извинявай ама хола е колкото негов толкова и твой и ти си решаваш къде да бъдеш
а това че няма да спре извинявай ама е бахти тъпото оправдание
това че не може да си възпитава децата си е негов проблем и вместо да ти се извини ти вдига скандали
според мен ти трябва да го изгониш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Купих си кола, от която спечелих кола, взех си наградата и пак спечелих кола. :дддддд Ебати комбото!
квак
http://www.goguide.bg/koi-kakvo-zash...o-vsiako-vreme
ама че хубава статия
рядко чета нещо различно от неща за уни и работа
и се радвам като времето ми не е загубено
баба ми се дигитализира
честити ми първи март с рандъм снимка на мартеница пратена по месинджър
иначе, вчера бях на ръба да му пиша
не му писах
но пък дойде до работа
и си викам айде, ще повдигна въпроса
поговорихме си, беше приятно, нямаше признаци на неодобрение, дори напротив
все още не знам кво се случва и защо не се
определено има няква драма, не разбирам какво ми говори, не ме и интересува
но искам да имам конкретност
а не получавам такава
и ако не се учех да съм дзен, щях доста да се изнервя от това
продължаваме напред
караме си колелото
ядем салатки
май твърде смело се хвърлих с тоз' език, ама тр да положа усилия
ноктите ми изглеждат отвратително, понеже се начупоцепиха супер много
но ме мързи да ги оправя
но ме дразнят, сигурно по-късно ще се занимая
Последно редактирано от Ewok : 03-02-2017 на 15:06
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
First world problems обмислям. :д Трябва да се намери решение тези дни, щото не става инак. След два часа трябва да тичам да си прибирам боклука от гарата, отсега ме мързи. :д
квак
Някой ползва ли някаква програма за блокиране на реклами на телефона??
И коя, щото аз на компа имам адблок но е като екстеншън, а в гугълплей виждам че има само "Adbloker Browser"а аз не искам браузър ами странична програма като на ПЦто
защо форума периодично умира
има някаква цикличност май
Мисля, че някъде из настройките на браузъра трябва да има спиране на реклами. Или поне такъв спомен имам.
А такива несигурни приложения по-добре недей да изпробваш. Или поне аз не бих. ;д
Иначе знам, че за игрите (пък и всякакви други приложения от play store-a) не можеш да спираш рекламите, освен ако не си платиш за всяко приложение поотделно. Прослушай ги иначе във форума на гугъл, 100% ще има инфо, със сигурност не съм най-големият капацитет.
Последно редактирано от Lilanda : 03-02-2017 на 19:02
Chrome: The dots - Settings - Site settings - Media ->
Autoplay - Blocked/Unblocked
Protected content - Blocked/Ask first
Второто ми е на аск фърст, първото сега го направих на блокд и не ми тръгват вече рекламите тук.
мерси лиландо ще ги вида
а на някой някога писвало ли му е да е сам?
и в случй че му е какво се прави?
Искам да гледам два сериала и да чета една книга. Ама не мога да се наканя да започна.
Затова само си слушам музика. И се възхищавам на прекрасния си музикален вкус.
Обаче съм разочарована от мързела си. Трябва ми някой да ме бутне малко, за да живна.
През седмицата не се спирам, в почивните дни съм вързана за дивана.
Не знам какво правя с живота си.
I'm too weird to live, but much too rare to die.