.
Затворена тема
Страница 164 от 300 ПървиПърви ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 076 до 4 100 от общо 7495
    Жените имат предимство пред мъжете на много работи, защото са по-смирени и като че ли в някак си по-малко претендират за пари или нещо др. Но реално по-върховете мъжете владеят позициите.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Жените като че ли в някак си по-малко претендират за пари или нещо др.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Не си позволявай да ме цитираш, лицемерно същество. Или поне се запознай с концепцията на феминизма. Канцерогенни са клишираните, тъпи мнения, та лекувай се. Ако е лечимо.
    тази пък ...
    ;d
    ПС- само да вметна че тя каза че е скорпион, няма как да е лицемерна
    това е качество на везните

Жените имат предимство пред мъжете на много работи, защото са по-смирени и като че ли в някак си по-малко претендират за пари или нещо др. Но реално по-върховете мъжете владеят позициите.
    къде си видял смирена жена която не иска пари бе баламурник
    ти жена виждал ли си изобщо, ти недей гледа майка си
    излез от вкъщи да видиш ко става

Айде мислете малко в контекст. Жените на работата си са едно, с вас са друго. Търсят си богати мъже, а процентно самите те не са богати от работата си

защо трябва тоя ден 8 март да се превръща в битка?
    аз го схващам като повод за изразяване на уважение и жените които го заслужават го получават не само на 8 март.
    подарих на приятелката цветя и излязохме на вечеря.
    на пръв поглед банално, но тя се зарадва

ако някой онеправдан (жена, педал или каквото там), чувства липса на уважение, престиж, пари или друго, да се хваща на работа и да си ги изкара/заслужи през останалите 364... или 363 дни в годината, вместо да кряка на 8 март или 2 февруари

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    останалите 364... или 363 дни в годината
    Ъхъ. Олмоуст.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Баси,още ли говорите за вчерашния празник?

По темата
    Многооооо дълъг ден.
    Хубаво е да си бъдеш вкъщи.
    Последно редактирано от deitona22 : 03-09-2017 на 17:35
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Може би и негрите щяха да копаят още.
    Ех, мечти, мечти...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    забелязал съм че като на едно място сме само мъже се разбираме много лесно във всичко

но има ли една жена всичко се обърква
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен
    Гоше, винаги е било така и винаги ще бъде така
    И по темата- много съм щастлиииивааа, много ми е веселооо и лигавоо, и обмислям да стана да изпия една енергийна напитка, че много ми се пие. Ама те мен не ме хващат, така че няма проблеми

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Айде мислете малко в контекст. Жените на работата си са едно, с вас са друго. Търсят си богати мъже, а процентно самите те не са богати от работата си
    Защо си мислиш, че ги търсим иначе?
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    А такааа
    Ти сама как? Няма как! Батковци и чичковци водят на райските места.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    защо трябва тоя ден 8 март да се превръща в битка?
    аз го схващам като повод за изразяване на уважение и жените които го заслужават го получават не само на 8 март.
    подарих на приятелката цветя и излязохме на вечеря.
    на пръв поглед банално, но тя се зарадва
    Толкова ли е трудно хората да са като теб.

Иначе, да използвам цитат от песен, която слушах вчера

тарикати без заплати днес въртят игрите
    гаджетата тъй си падат папат им парите
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Rakshy
    преди малко видях статус във фейсбук

"момичета, не се притеснявайте, че не получихте нищо за 8ми март, гаджетата ви си взимат пенсията на 10ти"

МБЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на galaxy29
    не знам какъв е работният архив на ива, но дори да не е работила и една секунда, заслужава жест на женския празник, защото е добро момиче, нежна и сензитивна като момина сълза, за дъгичка се отнася същото, но тя е дива теменужка и момичета като тях и така нататък, заслужават поздрав и на цветница, дори и без да имат имен ден, работещият не е задължително доброкачествен, нито пък родилата, нито пък 8ми март е ден само на майката. детският празник си е за дечица и нямам предвид, че споменатите потребителки или други недечица не пазят детско в себе си. ако имам деца, бих им честитила 1ви юни и когато са на 30 и бих им направила торта. ако пък имам момичешко бебе, на 8 март бих му казала "честит празник, нежно създание" и бих го нацелувала, според мен един достоен баща също би направил жест към женското си новородено на вчерашния празник, както и брат към 10-годишната си сестра. вчера честитих и на три женски котешки пухкавели, бих им честитила и на цветница. имам и още такива примери, но не ми се пише повече. не бъдете беднодушни.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не знам какъв е работният архив на ива, но дори да не е работила и една секунда, заслужава жест на женския празник, защото е добро момиче, нежна и сензитивна като момина сълза, за дъгичка се отнася същото, но тя е дива теменужка и момичета като тях и така нататък, заслужават поздрав и на цветница, дори и без да имат имен ден, работещият не е задължително доброкачествен, нито пък родилата, нито пък 8ми март е ден само на майката. детският празник си е за дечица и нямам предвид, че споменатите потребителки или други недечица не пазят детско в себе си. ако имам деца, бих им честитила 1ви юни и когато са на 30 и бих им направила торта. ако пък имам момичешко бебе, на 8 март бих му казала "честит празник, нежно създание" и бих го нацелувала, според мен един достоен баща също би направил жест към женското си новородено на вчерашния празник, както и брат към 10-годишната си сестра. вчера честитих и на три женски котешки пухкавели, бих им честитила и на цветница. имам и още такива примери, но не ми се пише повече. не бъдете беднодушни.

тогава тя застана за секунда, осъзна, че е честитила деня на жената на котка, почеса се по главата и продължи да блее в нищото
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    тогава тя застана за секунда, осъзна, че е честитила деня на жената на котка, почеса се по главата и продължи да блее в нищото
    именно
    само да ти кажа че тая лицемерка дето до вчера псуваше ива днес я лъскателствува къде заслужено къде не
    има 10 котки

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    именно
    само да ти кажа че тая лицемерка дето до вчера псуваше ива днес я лъскателствува къде заслужено къде не
    има 10 котки
    а?
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ок, месец юли официално е букнат ^^
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    именно
    има 10 котки
    нехаресването ми също е било видно, това не е лицемерие, а промяна в мнението, елементарномозъчнамъжкаки фла
    а цитиралият ме е посредственчак

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

Иначе, грозничко е да изтъквате хиляди аргументи на коя пък колко звучно и защо трябва да й се честити или не празникът. Сакън да не се минете да зарадвате някое човече от женски пол с едно "Честит празник" пък дори да не води по две чавета на всяка ръка или все още да не се е сблъскало с гадостите, че да се "бори с живота"
    За да направите адекватна преценка коя е "жена" и респективно заслужава да й се честити, вие самите трябва да сте мъже на място.
    Последно редактирано от therichbitch : 03-09-2017 на 23:31

Мега фен Аватара на tori
    Преглъщам противно кафе, което не бих могла да претикам с нищо, 5 захарчета има, мамка му. Най-малко в следващите два часа съм бездомна, щото пристигнахме твърде рано и няма стая за нас/мен. Не знам кое от всичко е най-противно - че не съм си махнала грима от вчера по обяд, защото все съм по пътищата и ми паднаха миглите още снощи; това че ми е студено и не съм спала, или че съм гладна. Или че съм бездомна. :дддд
    Последно редактирано от tori : 03-10-2017 на 12:13
    квак

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Щото сте такива ( повече от мъжете) кекекеке

Като ми от г. В темата, тогава..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си