- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Жените имат предимство пред мъжете на много работи, защото са по-смирени и като че ли в някак си по-малко претендират за пари или нещо др. Но реално по-върховете мъжете владеят позициите.
Айде мислете малко в контекст. Жените на работата си са едно, с вас са друго. Търсят си богати мъже, а процентно самите те не са богати от работата си
защо трябва тоя ден 8 март да се превръща в битка?
аз го схващам като повод за изразяване на уважение и жените които го заслужават го получават не само на 8 март.
подарих на приятелката цветя и излязохме на вечеря.
на пръв поглед банално, но тя се зарадва
ако някой онеправдан (жена, педал или каквото там), чувства липса на уважение, престиж, пари или друго, да се хваща на работа и да си ги изкара/заслужи през останалите 364... или 363 дни в годината, вместо да кряка на 8 март или 2 февруари
Баси,още ли говорите за вчерашния празник?
По темата
Многооооо дълъг ден.
Хубаво е да си бъдеш вкъщи.
Последно редактирано от deitona22 : 03-09-2017 на 17:35
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
забелязал съм че като на едно място сме само мъже се разбираме много лесно във всичко
но има ли една жена всичко се обърква
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Гоше, винаги е било така и винаги ще бъде така
И по темата- много съм щастлиииивааа, много ми е веселооо и лигавоо, и обмислям да стана да изпия една енергийна напитка, че много ми се пие. Ама те мен не ме хващат, така че няма проблеми![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
преди малко видях статус във фейсбук
"момичета, не се притеснявайте, че не получихте нищо за 8ми март, гаджетата ви си взимат пенсията на 10ти"
МБЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
не знам какъв е работният архив на ива, но дори да не е работила и една секунда, заслужава жест на женския празник, защото е добро момиче, нежна и сензитивна като момина сълза, за дъгичка се отнася същото, но тя е дива теменужка и момичета като тях и така нататък, заслужават поздрав и на цветница, дори и без да имат имен ден, работещият не е задължително доброкачествен, нито пък родилата, нито пък 8ми март е ден само на майката. детският празник си е за дечица и нямам предвид, че споменатите потребителки или други недечица не пазят детско в себе си. ако имам деца, бих им честитила 1ви юни и когато са на 30 и бих им направила торта. ако пък имам момичешко бебе, на 8 март бих му казала "честит празник, нежно създание" и бих го нацелувала, според мен един достоен баща също би направил жест към женското си новородено на вчерашния празник, както и брат към 10-годишната си сестра. вчера честитих и на три женски котешки пухкавели, бих им честитила и на цветница. имам и още такива примери, но не ми се пише повече. не бъдете беднодушни.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
ок, месец юли официално е букнат ^^
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Иначе, грозничко е да изтъквате хиляди аргументи на коя пък колко звучно и защо трябва да й се честити или не празникът. Сакън да не се минете да зарадвате някое човече от женски пол с едно "Честит празник" пък дори да не води по две чавета на всяка ръка или все още да не се е сблъскало с гадостите, че да се "бори с живота"
За да направите адекватна преценка коя е "жена" и респективно заслужава да й се честити, вие самите трябва да сте мъже на място.
Последно редактирано от therichbitch : 03-09-2017 на 23:31
Преглъщам противно кафе, което не бих могла да претикам с нищо, 5 захарчета има, мамка му. Най-малко в следващите два часа съм бездомна, щото пристигнахме твърде рано и няма стая за нас/мен. Не знам кое от всичко е най-противно - че не съм си махнала грима от вчера по обяд, защото все съм по пътищата и ми паднаха миглите още снощи; това че ми е студено и не съм спала, или че съм гладна. Или че съм бездомна. :дддд
Последно редактирано от tori : 03-10-2017 на 12:13
квак