.
Затворена тема
Страница 194 от 300 ПървиПърви ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 826 до 4 850 от общо 7495
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    изнеси се от вас брат.
    аз така направих още на 19, вярно че и нашите помогнаха в началото с квартирата но е доста по-добре, ще се убедиш
    откакто се изнесох, повече от 2 часа накуп с нечии (свои или чужди) родители ми идва в повече, макар че моите са сравнително точни.

можеш да учиш и да работиш, ако трябва мини задочно
    аз уча и работя на половин ден в кантората на едни познати на нашите и се справям

дивергент дай да видим стихотворението
    i can't do that right now, fam

ще ми се, но просто няма как

gotta put in the work first

днес мозъка ми не работи на български, не знам кво става
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Нямало цензура,а?
    Последно редактирано от deitona22 : 04-19-2017 на 07:34
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Нямало цензура,а?
    за кое
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    за кое
    Е как за кое?
    Не следиш ли новините из нета от вчера?
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Banned Фен
    Значи нека се опитам да те разбера пак... Искаш да се оженим, защото правим прекрасен секс сега и имаш страхотния характер на пинг понг топче, а след 10 години като приличаш на килима, какво друго можеш да предложиш ? Чик чирик и тишина, такаа си и помислих... Има съдомиялни, перални и даже роботи, който могат да готвят, за какво да се жениш, какво може да предложи освен репродукция секс за кратко и цял живот ад... В този случай децата ги виждам по скоро като заложници.. Наистина каква е логиката да се връзваш към една жена, като реално в наше време са по скоро паразити, докато ти блъскаш, вадиш бекона, рискуваш живота си и реално почти всички неща които жената е вършила едно време са заменени с технология... Освен това се съмнявам в способностите на една жена като родител, виждайки колко зле се развиват децата на самотните майки.. Момченцата стават агресивни, пък момиченцата следват курвалъка на майка си и често повтарят грешките й .. Гарантирам при един масов световен статистически анализ ще се докаже, че самотните майки са неспособни в повечето случай да отгледат едно дете правилно..

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    Значи нека се опитам да те разбера пак... Искаш да се оженим, защото правим прекрасен секс сега и имаш страхотния характер на пинг понг топче, а след 10 години като приличаш на килима, какво друго можеш да предложиш ? Чик чирик и тишина, такаа си и помислих... Има съдомиялни, перални и даже роботи, който могат да готвят, за какво да се жениш, какво може да предложи освен репродукция секс за кратко и цял живот ад... В този случай децата ги виждам по скоро като заложници.. Наистина каква е логиката да се връзваш към една жена, като реално в наше време са по скоро паразити, докато ти блъскаш, вадиш бекона, рискуваш живота си и реално почти всички неща които жената е вършила едно време са заменени с технология... Освен това се съмнявам в способностите на една жена като родител, виждайки колко зле се развиват децата на самотните майки.. Момченцата стават агресивни, пък момиченцата следват курвалъка на майка си и често повтарят грешките й .. Гарантирам при един масов световен статистически анализ ще се докаже, че самотните майки са неспособни в повечето случай да отгледат едно дете правилно..
    Хихихи, много смешна изповед. Най обичам 19-годишни хлапетии с Едипов комплекс да ръсят мъдрости.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Този беше банван многократно. Мисля, че думите му са не само против правилата на форума, но да не навлизам в подробности и диагнози. Уау.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Banned Фен
    Защо все като споделям нещо все ме съди жена?.. Няма ли някой мъж да бъде за момент господ и да ми каже на колко съм, какви са ми девиантните наклонности и колко малко мъдрост имам ? Само дамите ли са всевиждащи и всезнаещи..

Но да бъдем честни.. Предполагам, че много от мъжете нямат време за глупости и като цяло свободно време да се занимават с някой си там и са заети с изграждането на своята личност и просперитет.. Нали знаете все хубави неща, който дамите отбягват въпреки, че имат повече свободно време.
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-19-2017 на 16:53

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Защо все като споделям нещо все ме съди жена?.. Няма ли някой мъж да бъде за момент господ и да ми каже на колко съм, какви са ми девиантните наклонности и колко малко мъдрост имам ? Само дамите ли са всевиждащи и всезнаещи..

Но да бъдем честни.. Предполагам, че много от мъжете нямат време за глупости и като цяло свободно време да се занимават с някой си там и са заети с изграждането на своята личност и просперитет.. Нали знаете все хубави неща, който дамите отбягват въпреки, че имат повече свободно време.
    Половината в този форум са "мъже", включително и ти, ако се вярва на коментарите ти. Не понасям мизогинистични коментари дори и да са от "някой си там", ще прощаваш.

Вербалната агресия води до физическа, за съжаление все още няма изградени ценности в това отношение в нашите ширини.

Banned Фен
    Хммм.. Доказано е, че хората който псуват всъщност освобождават част от стреса, който ако бъде задържан води до физическо насилие.. Но така е предполагам трябва да се прави каквото е противопоказано в науката и да се премълчава, докато някой не изперка и не започне да трепе наред.. Не е като да се случват такива неща навсякъде по света..

Между другото си свободна да възприемаш мислите ми както искаш, както аз съм свободен да ги споделям. Нарича се демокрация уж

anonymous990763
    Guest
    Достатъчно словесна диария.

Голям фен Аватара на lunacy
    надявам се наистина да имаш вазектомия

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ми аз не мога да разбера кво му е лошото да използваш жена само за секс при положение че си и казал че не си влюбен в нея и търсиш по-скоро приятелство а не някво супер обвързване

Banned Фен
    Чувствам, че сякаш без да искам ритнах кошера с осите и чак кралицата излезе да види какво става. Изглежда нарушавам най важното правило и това е, че просто говоря каквото мисля и това бърка в дупето на всички... Ваш проблем, ваши комплекси. Лека вечер

Мега фен Аватара на tori
    Доволна съм от това, което свърших днес - не съм ходила на уни, но си свърших някви задачки в нас, напазарувах си, поспах след обяд... Ест и сънувах глупости пак. Свърших си и поръчението да предам болничния. Ся ш изляза малко, че ми е тъпичко - поне да ми го заострят. Караше ми се, но утре вероятно. Ае, със здраве.
    квак

Супер фен
    Чувствам, че сякаш без да искам ритнах кошера с осите и чак кралицата излезе да види какво става. Изглежда нарушавам най важното правило и това е, че просто говоря каквото мисля и това бърка в дупето на всички... Ваш проблем, ваши комплекси. Лека вечер
    не просто си тъп и досаждаш на хората с глупостите си

// чисто предположение - чел съм единствено последния ти пост и с такова впечатление останах

ае хора знаехте ли колко е евтино с Раъйнеър ... :Д аз чак сега разбирам. С един познат сме се наточили да обходим всички дестинации тази година :Д

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Е как за кое?
    Не следиш ли новините из нета от вчера?
    не, просветли ме

папугай, тоя линк няма да го цъкна, твърде sketchy
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението

// чисто предположение - чел съм единствено последния ти пост и с такова впечатление останах

ае хора знаехте ли колко е евтино с Раъйнеър ... :Д аз чак сега разбирам. С един познат сме се наточили да обходим всички дестинации тази година :Д
    забавното е, че беше по-евтино преди няколко месеца
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на pandabear
    ракиши такъв : )
    как си?
    вчера ти гледах фейбука
    много як си станал, хехехех.
    и тая папионка, ох мале ;3

/това съм аз. мхмхмх.
    Последно редактирано от pandabear : 04-19-2017 на 19:53

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ракиши такъв : )
    как си?
    вчера ти гледах фейбука
    много як си станал, хехехех.
    и тая папионка, ох мале ;3

/това съм аз. мхмхмх.
    е браво бе, прееба ми тайната самоличност

*meanwhile:

J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението

Брюксел - Сф беше 16 евро основния 2 седмици по-рано, не съм проверявала други, обаче дейм, добре изглеждя

Ракши е мн як, по всички параграфи на които съм ставала свидетел у форона
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    надявам се наистина да имаш вазектомия
    Този изглежда доста дебилен, очевидно вс го игнорват, Ива нещо му обърна внимане без да иска сигурно, и явно това е чакал :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

кви са тия простотии бе
    на къде върви света
    интернет свалки, връзки
    ха-ха-ха а пък аз на воля си еба
    ракиши много си бил нежничък нещо

Мега фен Аватара на pandabear
    е хубава работа
    ако това ми беше "свалката"
    ще си остана сама завинаги
    просто му направих комплимент на младежа, тцтц.
    Последно редактирано от pandabear : 04-19-2017 на 20:45

е хубава работа
    ако това ми беше "свалката"
    ще си остана сама завинаги
    просто му направих комплимент на младежа, тцтц.
    ми виж младежа кво направи
    оля са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си