- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Нямало цензура,а?
Последно редактирано от deitona22 : 04-19-2017 на 07:34
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Значи нека се опитам да те разбера пак... Искаш да се оженим, защото правим прекрасен секс сега и имаш страхотния характер на пинг понг топче, а след 10 години като приличаш на килима, какво друго можеш да предложиш ? Чик чирик и тишина, такаа си и помислих... Има съдомиялни, перални и даже роботи, който могат да готвят, за какво да се жениш, какво може да предложи освен репродукция секс за кратко и цял живот ад... В този случай децата ги виждам по скоро като заложници.. Наистина каква е логиката да се връзваш към една жена, като реално в наше време са по скоро паразити, докато ти блъскаш, вадиш бекона, рискуваш живота си и реално почти всички неща които жената е вършила едно време са заменени с технология... Освен това се съмнявам в способностите на една жена като родител, виждайки колко зле се развиват децата на самотните майки.. Момченцата стават агресивни, пък момиченцата следват курвалъка на майка си и често повтарят грешките й .. Гарантирам при един масов световен статистически анализ ще се докаже, че самотните майки са неспособни в повечето случай да отгледат едно дете правилно..
Този беше банван многократно. Мисля, че думите му са не само против правилата на форума, но да не навлизам в подробности и диагнози. Уау.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Защо все като споделям нещо все ме съди жена?.. Няма ли някой мъж да бъде за момент господ и да ми каже на колко съм, какви са ми девиантните наклонности и колко малко мъдрост имам ? Само дамите ли са всевиждащи и всезнаещи..
Но да бъдем честни.. Предполагам, че много от мъжете нямат време за глупости и като цяло свободно време да се занимават с някой си там и са заети с изграждането на своята личност и просперитет.. Нали знаете все хубави неща, който дамите отбягват въпреки, че имат повече свободно време.
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-19-2017 на 16:53
Половината в този форум са "мъже", включително и ти, ако се вярва на коментарите ти. Не понасям мизогинистични коментари дори и да са от "някой си там", ще прощаваш.
Вербалната агресия води до физическа, за съжаление все още няма изградени ценности в това отношение в нашите ширини.
Хммм.. Доказано е, че хората който псуват всъщност освобождават част от стреса, който ако бъде задържан води до физическо насилие.. Но така е предполагам трябва да се прави каквото е противопоказано в науката и да се премълчава, докато някой не изперка и не започне да трепе наред.. Не е като да се случват такива неща навсякъде по света..
Между другото си свободна да възприемаш мислите ми както искаш, както аз съм свободен да ги споделям. Нарича се демокрация уж
Достатъчно словесна диария.
ми аз не мога да разбера кво му е лошото да използваш жена само за секс при положение че си и казал че не си влюбен в нея и търсиш по-скоро приятелство а не някво супер обвързване
Чувствам, че сякаш без да искам ритнах кошера с осите и чак кралицата излезе да види какво става. Изглежда нарушавам най важното правило и това е, че просто говоря каквото мисля и това бърка в дупето на всички... Ваш проблем, ваши комплекси. Лека вечер
Доволна съм от това, което свърших днес - не съм ходила на уни, но си свърших някви задачки в нас, напазарувах си, поспах след обяд... Ест и сънувах глупости пак. Свърших си и поръчението да предам болничния. Ся ш изляза малко, че ми е тъпичко - поне да ми го заострят. Караше ми се, но утре вероятно. Ае, със здраве.
квак
не просто си тъп и досаждаш на хората с глупостите си
// чисто предположение - чел съм единствено последния ти пост и с такова впечатление останах
ае хора знаехте ли колко е евтино с Раъйнеър ... :Д аз чак сега разбирам. С един познат сме се наточили да обходим всички дестинации тази година :Д
ракиши такъв : )
как си?
вчера ти гледах фейбука
много як си станал, хехехех.
и тая папионка, ох мале ;3
/това съм аз. мхмхмх.
![]()
Последно редактирано от pandabear : 04-19-2017 на 19:53
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
е хубава работа
ако това ми беше "свалката"
ще си остана сама завинаги
просто му направих комплимент на младежа, тцтц.
Последно редактирано от pandabear : 04-19-2017 на 20:45