- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Не мога да не се дразня, защото съм много честолюбив. Как така някой ще си позволява да ме размотава ;д
You're tryin' to be different, that makes you no different
Бтв, легнах си вече, ама минавам да кажа, че и мъжете ги правят същите неща, ама на следващия етап, като се видите и изгубят интерес или в евентуална връзка
Жените размотават преди да стане нещо, мъжете след това
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
тигри, ужасната истина е, че никой на никого не е длъжен по абсолютно никакъв начин
хората са отвратителни създания
никой не е под светлината на прожектора, колкото и отчаяно да се опитва
и всеки има правото да си мрънкоти за това, което вижда като несправедливост
спрете да сочите с пръст мъжете или жените, за бога, тва е малко като да се чудиш дали е по-оферта да се застреляш или да те застрелят...
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
преди колко време писах някъв подобен пост и да, в пълното си право бях, защото се чувствах прецакан по някакъв начин
прави ли ме прав? - не
вярвам ли, че съм прав? - разбира се, че да
ако в бъдеще манипулирам някое момиче, което е от губещата страна на релейшъншипа (губеща като инвестирала повече и страдала повече), то ще бъда в правото си, но няма да е особено справедливо спрямо нея
that's how shit works
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Размисли и страсти с Ракши.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM
Криво ми е в последно време. Осъзнавам че проблемът ми не е, че не съм 'комуникативен' и заинтересован, а че съм страшен задник и не ми стиска да съм си какъвто съм си. От една страна ми се струва, че е адекватно отношение да си гледаш твоята паничка, от друга - направо ме изяжда отвътре и трябва да се науча да изпускам парата и за предпочитане без да създавам конфликт.
Оня ден се видях с едни стари приятелчета, пийнахме, взеха да ме ръчкат на някви теми от далечното минало и ги редих цяла вечер. Не само, че не ми дреме, а ми е някво яко.
Та така. Малко филмарски се чувствам. Дано да ми мине
Доста сте изписали за една тема, която просто си е фифти-фифти състояние. Колкото мъжете умеят да разиграват, толкова и жените го правят, стига да го пожелаят. Друг е въпросът защо би позволил самият ти, ако го забелязваш. Чертата и това е. Даже не е нужно след т'ва да си хабиш времето, за да размишляваш над случилото се. Нещата от живота. Всяко стадо си има мърша. Лошо става, когато тя започне да е в по-голям процент от него.
Имам дупка между упражненията. Мотах се из Студентски. Доповръща ми се поне 5 пъти. Сега пия цитронада, за да се освежа малко, а тука едни бухтички ме съблазняват от менюто... Пише, че са за двама. Пфу....няма ли да влезе някой симпатяга...
@аурис Нз какъв им е мерака с ровенето в миналото ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от Niakoitam : 04-26-2017 на 07:51
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пхахахаха
Не вмъквам нищо, ама като пиша конфигурации, половината ми внимание е там
Ей сега в момента тр да напиша около 15 файла, ама не ми е муза за никого да си мисля и нз как да почна изобщо![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Най-гнусният сън евър... Направо ме напрегна... ;хх
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Хахахаха
Ама пък на 40 децата им ще са големи и ще щтракат с пръсти
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
аахахахахахах
спомних си едно време като пуснаха циф и доместос как по време на "пролетното почистване" можеше да се видят орди от лелки с промопакети в ръце
хубаво беше едно време, дейба
сега в тролей номер 6 имаше пълен презерватив, заебан в средата.... къв тряа да си?
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Имам предчувствие, че тези, дето сме вечни във форума, и на 65 няма да имаме :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Dr. Gregory House
е тези форумни срещи за какво са :Д
// анарчо, нз дали се ебаваш ама отрепката над теб вероятно за месец изкарва колкото теб за година , фуи
Отдавна не е имало или не съм чула, ама ти представи си тея разговори ирл :Д
Анарчи ме провокира да му кажа нещо да ме опандизи
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...