.
Затворена тема
Страница 208 от 300 ПървиПърви ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 176 до 5 200 от общо 7495
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Те някои хора и на 15, и на 35 са си все същите, не виждам връзка между възрастта им и възпитанието на детето.

Даже имам наблюдения, че с годините трупат злоба поради обстоятелствата, в които се намират. За потенциалното им дете като че ли би било по-добре да се роди като са на по 20 и още имат широк социален кръг, в който да си давят комплексите.
    Пък на целеустремен човек, и да му се случи детето още в университета, все ще го отгледа с помощ от семейството.
    Ама да, ако учиш медицина ще е брутален ритник в задника.

Май ми се е повредил вентилатора на процесора. 100 градуса стига като е натоварен докрай за няколко минути ...
    Лично аз не познавам студенти медици с деца. А познавам... доста такива.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Лично аз не познавам студенти медици с деца. А познавам... доста такива.
    Никой не е тръгнал да говори точно за студентите по медицина, дори и при тях има ли желание, има начин, ама е по-лесно да engage-неш с измислен аргумент и да го обориш, както направи Ракши.

Омг, ти наистина нямаш идея за какво става въпрос относно медицината и личния живот
    Ти колко деца имаш, та се опитваш да я караш назидателно?

Ако тати и мама са бизнес банкери на 20 години не е проблем според мен да си татко.

Banned Фен
    Омг, ти наистина нямаш идея за какво става въпрос относно медицината и личния живот
    Между другото тези жени, който отлагат биологичните си пориви до след 30 г. възраст спомагат увеличаването на шанса да развият психологични проблеми, а че ще са по нещастни е почти гарантирано, все пак вашата биология(и психология) е устроена да създава деца и природата иска каквото иска.. Също децата създадени в по млада възраст обикновено са по здрави и шанса за усложнения е по малък ( по време на раждане и в първите месеци, когато спонтанната смърт е често явление) Смисъл да... Не се създават деца ей така на порив, но и тези неща трябва да се имат впредвид... В твоя случай, трябва да обмислиш двойно какво искаш от живота, защото решавайки да пилееш, можеш да загубиш повече и да си луда на всичкото отгоре хахаха
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-28-2017 на 18:08

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако тати и мама са бизнес банкери на 20 години не е проблем според мен да си татко.
    Като се появиш и изцепиш някоя глупост... не спирам да ти се смея. Какво дете ще гледаш ти на 20 години? Айде ако имаш финансовата възможност добре, но как ще възпиташ това дете? Та ти още си на 20 години, не си видял нищо от живота.

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Като се появиш и изцепиш някоя глупост... не спирам да ти се смея. Какво дете ще гледаш ти на 20 години? Айде ако имаш финансовата възможност добре, но как ще възпиташ това дете? Та ти още си на 20 години, не си видял нищо от живота.
    На 20 има мъже като някои проф. Спортисти, които си разсъждават мн добре. Не е невъзможно да гледат дете.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    На 20 има мъже като някои проф. Спортисти, които си разсъждават мн добре. Не е невъзможно да гледат дете.
    Сигурно разсъждават толкова добре, колкото и ти.

anonymous990763
    Guest
    Как бабите и дядовците ни са отглеждали децата си на по 19-20 и (ако условията го позволяват) са излезли хора от тях? Вече доколко човекът се чувства готов да е родител на такава възраст е преценка на самия него и не трябва да бъде посочван с пръст като издънка. Всичко е до вътрешното обитаващо сиво нещо, доколкото (ако) признаци за него могат да бъдат открити изобщо.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Как бабите и дядовците ни са отглеждали децата си на по 19-20 и (ако условията го позволяват) са излезли хора от тях? Вече доколко човекът се чувства готов да е родител на такава възраст е преценка на самия него и не трябва да бъде посочван с пръст като издънка. Всичко е до вътрешното обитаващо сиво нещо, доколкото (ако) признаци за него могат да бъдат открити изобщо.
    Говорим за настоящето, не за миналото. То ако става въпрос преди са се женели и на по 15 години, та затова на 19-20 вече са били готови за деца. Какво, дай сега и ние да се женим на по толкова, така ли?

anonymous990763
    Guest
    Говорим за настоящето, не за миналото. То ако става въпрос преди са се женели и на по 15 години, та затова на 19-20 вече са били готови за деца. Какво, дай сега и ние да се женим на по толкова, така ли?
    Не прочете ли това, което написах? Кое от "зависи от човека" не разбра? Най-големият проблем е, че поставяме етикети на хората. Винаги има изключения и те не са малко,не трябва да се казва "всеки, който има дете на 20 години е боклук". Това повлиява на живота както на родителите, така и на детето.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не прочете ли това, което написах? Кое от "зависи от човека" не разбра? Най-големият проблем е, че поставяме етикети на хората. Винаги има изключения и те не са малко,не трябва да се казва "всеки, който има дете на 20 години е боклук". Това повлиява на живота както на родителите, така и на детето.
    Никъде не съм написал, че тези, които имат деца на 20 са боклуци.

Хохохо, карате ме да си припомня старата фраза "Къде го чукаш, къде се пука." или в случая имаш предид 1, казваш 2, те чуват 3 и разбират 4.

Къде назидателно, нямам деца, припомних, че не е лошо да се раждат деца дори и малко под оптималната възраст, въпросът е защо ти го приемаш толкова лично, угризения ли имаш.

Мега фен Аватара на pandabear
    Майка ми е била на 21, а баща ми на 24, когато се е родил брат ми. Била е студентка по право.
    Отглежда здраво, право, умно и разумно дете. Завършило бакалавър Европейско право и после магистър Енергийно право. В момента изкарва предостатъчно пари, че да е спокоен, ако реши да създаде семейство, а е на 26. Няколко годинки по-късно се появявам и аз. С мен кара второ висше. И въпреки т'ва май не съм особено проблемно дете ;/ Забравих да спомена, че баща ми също е учил и работил. Не сме отгледани от баби и дядовци, изцяло самостоятелни са били родителите ми. В момента уча медицина, трети курс съм, а последни две години плащам обучението си сама, работя, имам отличен успех, получавам стипендия: държавна, европейска и за специални успехи. Това на колко години си, какво учиш и тн. не е особено голям фактор, определящ дали трябва да имаш дете или не, според мен Всичко е въпрос на желание и готовност.

edit: а по случай най-първият коменар на ива по темата за свободата и пътуванията: когато разглеждам албумите осъзнавам, че хич не са се ограничавали откъм това, дори са ни взимали с тях, почти навсякъде : )
    Последно редактирано от pandabear : 04-28-2017 на 18:56

Има ли място за сравнение м/у ветеринарна и хуманна медицина?
    Just askin.
    Засмях се истински, както са истински червилата на кайли в бг.

Има ли място за сравнение м/у ветеринарна и хуманна медицина?
    Just askin.
    Засмях се истински, както са истински червилата на кайли в бг.
    Ех, простете, Ваше височество, Вие като всесилна студентка по медицина сигурно знаете най-добре.

Има, да. Разликата е там, че за всяка възможна дисциплина учиш всичко с + 3 тома отгоре за всички видове животни, а не само за един вид, както е при хуманната.

Аз твърдя , че инжинерите също не падат по-ниско от медиците. Нито която и да е друга според специалност по отношение на добиване на реални знания. Но при едни нивото на минаване е по-лесно , занижени са качестовото и изисквания.

Кое е смешно. Една грешка и самолет с 350 човека ще падне . Една грешка и целия мексикански залив потъна в петрол. Една грешка и чернобил избухна. Една грешка и реколта за 100 000 хляба изчезва.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    @Лиландаа, успех, по какво е втората
    Английски. Тя повече ме притеснява от първата, но ще се справя! Иии благодаря.

Кое е смешно? Една грешка и ...
    именно, много мразя да се подценява.
    още по-мразя прекаленото самочувствие.
    а най-мразя, когато някой не вижда по-далеч от носа си.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хахахахахахаха
    кога ви паднаха млечните зъби и кога почнахте да разбирате от родителство
    20 годишни келемета ми пишат тъпотии и го пишат така сякаш решават някой световен проблем

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахахахахаха
    кога ви паднаха млечните зъби и кога почнахте да разбирате от родителство
    20 годишни келемета ми пишат тъпотии и го пишат така сякаш решават някой световен проблем
    Не е ли леко притеснително, че ти също не разбираш, въпреки че си на 2х20

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Рабалка, да ме виждаш да се притеснявам ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си