- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Омг, ти наистина нямаш идея за какво става въпрос относно медицината и личния живот![]()
Ти колко деца имаш, та се опитваш да я караш назидателно?
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ако тати и мама са бизнес банкери на 20 години не е проблем според мен да си татко.
Между другото тези жени, който отлагат биологичните си пориви до след 30 г. възраст спомагат увеличаването на шанса да развият психологични проблеми, а че ще са по нещастни е почти гарантирано, все пак вашата биология(и психология) е устроена да създава деца и природата иска каквото иска.. Също децата създадени в по млада възраст обикновено са по здрави и шанса за усложнения е по малък ( по време на раждане и в първите месеци, когато спонтанната смърт е често явление) Смисъл да... Не се създават деца ей така на порив, но и тези неща трябва да се имат впредвид... В твоя случай, трябва да обмислиш двойно какво искаш от живота, защото решавайки да пилееш, можеш да загубиш повече и да си луда на всичкото отгоре хахаха![]()
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-28-2017 на 18:08
Как бабите и дядовците ни са отглеждали децата си на по 19-20 и (ако условията го позволяват) са излезли хора от тях? Вече доколко човекът се чувства готов да е родител на такава възраст е преценка на самия него и не трябва да бъде посочван с пръст като издънка. Всичко е до вътрешното обитаващо сиво нещо, доколкото (ако) признаци за него могат да бъдат открити изобщо.
Не прочете ли това, което написах? Кое от "зависи от човека" не разбра? Най-големият проблем е, че поставяме етикети на хората. Винаги има изключения и те не са малко,не трябва да се казва "всеки, който има дете на 20 години е боклук". Това повлиява на живота както на родителите, така и на детето.
Хохохо, карате ме да си припомня старата фраза "Къде го чукаш, къде се пука." или в случая имаш предид 1, казваш 2, те чуват 3 и разбират 4.
Майка ми е била на 21, а баща ми на 24, когато се е родил брат ми. Била е студентка по право.
Отглежда здраво, право, умно и разумно дете. Завършило бакалавър Европейско право и после магистър Енергийно право. В момента изкарва предостатъчно пари, че да е спокоен, ако реши да създаде семейство, а е на 26. Няколко годинки по-късно се появявам и аз. С мен кара второ висше. И въпреки т'ва май не съм особено проблемно дете ;/ Забравих да спомена, че баща ми също е учил и работил. Не сме отгледани от баби и дядовци, изцяло самостоятелни са били родителите ми. В момента уча медицина, трети курс съм, а последни две години плащам обучението си сама, работя, имам отличен успех, получавам стипендия: държавна, европейска и за специални успехи. Това на колко години си, какво учиш и тн. не е особено голям фактор, определящ дали трябва да имаш дете или не, според менВсичко е въпрос на желание и готовност.
edit: а по случай най-първият коменар на ива по темата за свободата и пътуванията: когато разглеждам албумите осъзнавам, че хич не са се ограничавали откъм това, дори са ни взимали с тях, почти навсякъде : )
Последно редактирано от pandabear : 04-28-2017 на 18:56
Има ли място за сравнение м/у ветеринарна и хуманна медицина?
Just askin.
Засмях се истински, както са истински червилата на кайли в бг.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Има, да. Разликата е там, че за всяка възможна дисциплина учиш всичко с + 3 тома отгоре за всички видове животни, а не само за един вид, както е при хуманната.![]()
Аз твърдя , че инжинерите също не падат по-ниско от медиците. Нито която и да е друга според специалност по отношение на добиване на реални знания. Но при едни нивото на минаване е по-лесно , занижени са качестовото и изисквания.
Кое е смешно. Една грешка и самолет с 350 човека ще падне . Една грешка и целия мексикански залив потъна в петрол. Една грешка и чернобил избухна. Една грешка и реколта за 100 000 хляба изчезва.
хахахахахахаха
кога ви паднаха млечните зъби и кога почнахте да разбирате от родителство
20 годишни келемета ми пишат тъпотии и го пишат така сякаш решават някой световен проблем