Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
Кой говори за хилави, грозни или болни хора. Говорим за съвсем нормални момчета, нормално изглеждащи и нормално живеещи, които имат нормални приятелки. Ти ако говориш за хора с недъзи, които не могат да си намерят приятелка и използват парите за да привлекат някоя лека жена, за да не остареят девствени това е съвсем друга тема.
Точно за това говорим. Не чак за недъзи, но ако си твърде грозен, нисък и хилав, единственият начин да си привлекателен за някоя жена е да имаш пари! Радвам се че и ти най-накрая се съгласи.
И вместо да откриеш причината, поради която не те харесват и да промениш нещо в себе си, си избрал да си негативно настроен към всички и всичко? Никой не е постигнал някакъв успех чакайки и оплаквайки се от света около него.
Защо "вместо"?!?
Аз тая причина отдавна съм я открил и съм я казвал много пъти. Единственото което може да ми помогне е да имам доста пари, но това едва ли ще стане.
Аз вече нищо не чакам и извън форума не се оплаквам. Това не ми е помогнало.
Да, но когато са тръгнали с тях едва ли са виждали тази отвратителна страна на мъжа до себе си. Това се дължи именно на недоброто опознаване и нерационално или внушено мислене.
Напротив, тези жени са харесвали точно тези черти в мъжа - просто тогава са ги намирали за секси и забавни!
Някак си не ти ли се струва нелогично, да има толкова много жени които са с "отвратителни" мъже? Всеки може да се заблуди, но когато това е масово и постоянно, то не може да е случайност!
В последствие има много неща, които може да направят трудна раздялата, като брак, деца и тн.
Бракът и децата ли са пречки за раздялата ?!
Напротив, сериозните пречки са жилището и парите !
Преди време си бях направил експеримента какво пишат мъжете на една жена в един сайт за запознанства. Даже бях направил и тема тук ако си спомням добре. И беше пълно с мъже, които директно предлагаха някакви суми за секс без въобще да знаят, кой седи зад профила.
Значи си имал фейк-профил на жена в сайт за запознанства ?!
А на снимките добре облечени, някой от тях и мускулести, трениращи, снимали се в прилична кола.. Все неща, които според теб са достатъчни за да тичат жените след тях.
За пореден път виждам колко си наивен !
Какво те кара да мислиш, че всичко което пишат хората в сайтовете за запознанства е истина и че не лъжат?!
Аз правех същото - лъжех колко съм висок и тежък, лъжех какво работя и колко пари изкарвам .
Мислиш си че откриваш Америка ли ?!