- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно но факт
Искаш ли да пуснем една анкета, да видим ти ли си прав или аз?
Че то друго не ми трябва!
Чакай - трябва ли ми друго според теб?
Току-що описа предпочитанията на 90% от жените, тъй като 90% от тях ходят именно с такива мъже.
Лъгал съм че изкарвам повече пари, отколкото в действителност, а не че съм богат.
Нямам скъпа кола, в която да се снимам, а освен това съм и грозен така че...!
Няма нужда, хората са го разисквали достатъчно.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B7%D0%B5%D0%BD
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B7%D0%B5%D0%BD
http://www.teenproblem.net/forum/sho...5%D0%BD-%D0%B5
Сега може и да мислиш така, но като станеш на 40-50 примерно и всичките ти познати имат жени и семейства ще се чувстваш някакси непълноценен. Дори да си спал с много леки жени. И тогава въпроса ще опира не толкова до секс, а до взаимотношения с жените.
90 не бих казал, но наистина са повече от колкото би трябвало. Просто следват модите докато не се опарят и тогава ако не е твърде късно се осъзнават. Но пак казвам - основно тийнейджърките са такива и то не всички.
Темите са доста стари, и има доста лицемерни мнения, но все пак има и искрени:
Ето какво казват и някои все още активни потребители:
И още:
Има ли смисъл да продъжавам?!
Да имаш жена и семейство в наши дни не означава да си с нея цял живот. Развеждате се, тя те зарязва или ти я зарязваш, взимаш си нова, като кола на лизинг и продължаваш напред!
Богатите мъже и жени така правят. Добре дошъл в 21-ви век!
Няма такова нещо - жените ако се "опарят" от някой мъж, после търсят друг като него за да се "опарят" пак!
Предпочитанията на жена спрямо мъжете не се променят с времето, както и предпочитанията на мъжете спрямо жените.
Дори да се разделят, после пак намират някой/някоя като предишните и старата песен почва на нов глас!
Огледай се - фактите и животът около теб го доказват!
Интересно как определяш кои мнения са искрени и кои лицемерни, при положение, че не познаваш хората, които са ги писали? Цитирал си само тези, които подкрепят твоята теза, но какво би казал за тези:
Пак казвам - истински грозно може да бъде същество, което е родено с недъзи или се е разболяло. Здравите хора са създадени да се размножават и съответно да привличат партньор за тази цел. И ако някой не ти харесва външно то е защото не отговаря на твоите виждания за партньор и за генетичен материал, от който да създадеш поколение, а не защото е общоприето грозен.
Това се получава точно, когато си избираш партньор по всякакви други критерии, но не и по това дали ти харесва като човек. Много мъже са готови да тръгнат с първата, която им върже и да се оженят за нея, дори да не я харесват толкова, понеже си мислят, че ако я изпуснат друга може и да не нямерят. При жените пък много често се наблюдава това да тръгнат с някой аругантен и властен тип, женкар и тн., понеже им е "интересен" и си мислят, че като се оженят за него и му родят деца той ще се промени. Е да, ама той не се променя и от там започват проблемите. И за да съм обективен ще отбележа и тези жени, които тръгват с някой заради парите му - при тях най-често се случва да се разведат, понеже в такива връзки, в които никога не е имало споделени чувства скандалите и проблемите са гарантирани.
Тук описваш точно кухите лейки и смотльовците. При тях наистина е така. Разумните мъже и жени се променят след всяка връзка и си взимат поуката и опита от нея.