.
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Threaded View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Но не виждам никаква основателна причина да се преструваш в някакъв сайт, в който никой не те познава. Мисля, че тук идеята е да си максимално откровен, за да видиш хората какви мнения ще дадат за начина ти на мислене, без да те притеснява, че после ще те гледат накриво или ще те клюкарят на познати, както се случва като си на живо.
    Ето, аз точно това правя - откровен съм и казвам какво мисля и всички ме "харесват" .
    Това е доказателството, че в реалния живот не можеш да успееш в каквото и да е, ако не се преструваш пред другите!
    Като гледам никой не е на твоето мнение, въпреки че някой не са напълно съгласни и с моето.
    Гласуват така първо защото са лицемери и второ защото анкетата съм я пуснал аз - не защото не съм прав, а защото ме мразят по принцип!
    ...темата за красотата пак я превърна в мерене на пишки със скъпи коли и пари, което изобщо не е свързано с въпроса в анкетата.
    Свързано е, защото за над 90% от жените, богатият мъж е привлекателен!
    Може би защото са популярни.
    Това е едно от нещата, които ги прави привлекателни, но известността сама по себе си не е достатъчна за да направи някого привлекателен.
    Какво значи сексбомба? Такова понятие за мен няма...
    Това че ти отричаш съществуването му като си заравяш главата в пясъка, не значи че понятието "сексуално привличане / sex-appeal" не съществува!
    При животните женските се чифтосват с най-силния мъжки, с най големите рога, грива, пера, опашка или там каквото има съответното животно!
    При хората е същото - жените са привлечени от най-едрия, силен и богат мъж и много от тях се чифтосват именно с него, дори да има други свободни мъже, защото само той отговаря на критериите им, а останалите - не!

Никога досега не съм чул за жена, която да харесва и да търси специално ниски, хилави, слаби, грозни мъже, които освен това нямат и пари!
    Ти чувал ли си за такава жена?!?

Чувал ли си за мъж, който търси специално да прави секс с някоя стара, сбръчкана и грозна жена с малки цици?!
    Аз не съм чувал!
    ...то примерно за един стар дебел циганин старата дебела циганка ще е сексбомба.
    Вече дрънкаш пълни глупости !
    Вкусовете и ценностната система са основни компоненти на характера.
    В много голяма грешка си!

Ценностната система е това което човек намира за важно и се стреми към постигането му!
    Характерът е начинът по който човек се държи с останалите и средствата които използва за да постигне целите си!

Нещата може да са свързани, но съвсем не са едно и също!
    Ти ако след 10 години си промениш вкусовете и започнеш да виждаш красивото у хората, които сега смяташ за грозни и си промениш ценностната система, т.е. разбереш, че парите и колите не те правят самия теб готин като човек, същия по характер човек ли ще си?
    Характерът на човека не се променя според това колко пари има или няма!
    Характерът на човека се проявява най-добре, когато разполага с много пари - когато имат власт и пари, хората проявяват истинската си страна, защото не е необходимо да се преструват.

Мойто момче, нямаш елементарна представа за елементарни неща от живота!
    По-добре спри да дрънкаш глупости !
    Последно редактирано от Грозния : 03-17-2018 на 21:15
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си