- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно но факт
Ето, аз точно това правя - откровен съм и казвам какво мисля и всички ме "харесват".
Това е доказателството, че в реалния живот не можеш да успееш в каквото и да е, ако не се преструваш пред другите!
Гласуват така първо защото са лицемери и второ защото анкетата съм я пуснал аз - не защото не съм прав, а защото ме мразят по принцип!
Свързано е, защото за над 90% от жените, богатият мъж е привлекателен!
Това е едно от нещата, които ги прави привлекателни, но известността сама по себе си не е достатъчна за да направи някого привлекателен.
Това че ти отричаш съществуването му като си заравяш главата в пясъка, не значи че понятието "сексуално привличане / sex-appeal" не съществува!
При животните женските се чифтосват с най-силния мъжки, с най големите рога, грива, пера, опашка или там каквото има съответното животно!
При хората е същото - жените са привлечени от най-едрия, силен и богат мъж и много от тях се чифтосват именно с него, дори да има други свободни мъже, защото само той отговаря на критериите им, а останалите - не!
Никога досега не съм чул за жена, която да харесва и да търси специално ниски, хилави, слаби, грозни мъже, които освен това нямат и пари!
Ти чувал ли си за такава жена?!?
Чувал ли си за мъж, който търси специално да прави секс с някоя стара, сбръчкана и грозна жена с малки цици?!
Аз не съм чувал!
Вече дрънкаш пълни глупости!
В много голяма грешка си!
Ценностната система е това което човек намира за важно и се стреми към постигането му!
Характерът е начинът по който човек се държи с останалите и средствата които използва за да постигне целите си!
Нещата може да са свързани, но съвсем не са едно и също!
Характерът на човека не се променя според това колко пари има или няма!
Характерът на човека се проявява най-добре, когато разполага с много пари - когато имат власт и пари, хората проявяват истинската си страна, защото не е необходимо да се преструват.
Мойто момче, нямаш елементарна представа за елементарни неща от живота!
По-добре спри да дрънкаш глупости!