- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Може ли да не е сряда, а петък днес?
Нямам сили за нищо
Искам да спя!
И ме боли коляното
Надявам се че боли от претоварване от многото ходене.
Трябва да отслабна ама искам шоколад!!! Или бонбони m&m’s
Последно редактирано от HollyGolightly : 09-05-2018 на 13:47
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Meh. Някой ден може и да порасна. Сега още реагирам на безсмислени за реагиране неща - чисто обективно.
И не че не е пълно с това, което постоянно си представям в смелите си фантазии, ама да кажем, че моите капаци са упорити.
До сега си подскачах и си припявах любими песни, докато оправям някакви неща из нас и докато пия кафе. Татиту се изкефи какво му слуша чавето и каза пак да правя така. Хубаво е да се поотпуснеш малко, предполагам, макар че най-вероятно съм била забавна гледка за всички вкъщи. Усетих как голям камък падна от шията ми, докато правех това. Бях забравила каква лековита сила има фалшивото пеене.
След първоначалният шок, мисля, че започвам да премислям нещата и да ми иде на акъла какво/що. Като ти мине беса, тъгата, първоначалният шок, нараненото его и всичко, започват друг тип процеси. И това би трябвало да е хубаво.
Няколко дни нямаше време и желание да чета, обикновено това ме разтоварва обаче тоя път ме караше да се чувствам злеь връщах се по 200 пъти назад да разбера за какво става дума. Може би днес е деня да започна отново с книгата. Може би днес ще съм по-концентрирана и историята ще върви. Даже съм намислила и да захвана един сериал тези дни, та да си занимавам малко съзнанието. И без друго си беше препоръчван от амнайсе места, що пък да не пробвам?!
Нямам търпение да си дойде, защото сме си планували да идем двете на един ивент тук, всяка година ходим и само предната пропуснахме, понеже бях на един рожден ден. Доста неща са се променили от последното ходене, доста хора ги няма по нашите географски ширини от бая време, предполагам и че ще видим някой и друг познат да си припомним добрите стари времена. Може даже да ходим някъде на афтър, ако има желание и от двете страни. Обнадеждена съм, де - това исках да кажа + изобщо нямам търпение да се видим... Малко quality time together няма да се отрази зле въобще.
Малко ми е гладно, а има тенджера спагети.
Последно редактирано от tori : 09-06-2018 на 10:40
квак
Влюбено ми е, вървя си наоколо щастлива и захилена.
И болката в коляното ми отмина.
Ако не трябваше да съм заобиколена с тъпи либерали днес, цена нямаше да има този ден
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Е, не! Тука няколко седмици кретения след кретения, мамка му! Писва ми яко вече.
квак
Бях забравила колко може да ти липсва някой, сега си го припомням пак. Връщат се спомени и пак ми е трудничко да дишам. Боли почти толкова, колкото разбитото кутре на крака ми. Мина ми беса от снощи, но това не означава, че ми е приятна мисълта. Все тая, де - ще пийнем и би трябвало да мине, пък ако не мине, ще пийнем пак, и пак, и пак. До откат, всъщност.
И да - противна съм дори на себе си в момента, повръща ми се от мисълта как се чувствам. Треа да се пуснат шамарите в действие от някой. Направо ритници, всъщност. :дд "Малки обяви: Всеки дето мрази Тори, може да се появи и да я бие в продължение на 10 минути за скромната сума от 5 кинта. За групи - правим отстъпка."
А тва самоиронията така я владея, че себе си излъгвам чак, че нищо ми няма. <3
Отивам да си чета книжката, хубаво е че получих поне малко концентрация все пак.
квак
Тая седмица беше ужасна, добре че най-после е петък и всичко е към края си. Още 8 часа и ще съм ок.
Ревах за абсолютни глупости снощи и той сигурно си мисли че съм луда, нищо че се преструва на много разбиращ и влизащ ми в положението![]()
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Иууупии днеска най-накрая се наспах.Естествено спах към 17 часа,но пак ми се отрази добре.Сега вече нищо не ми се прави.Ей сега имам тренировка,изобщо не ми се ходи искам да легна,да умра и като се събудя да съм си вкъщи..
Петък вечер ми е любимият ден![]()
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
"Стига си оправдавал идиоти! Не може да сложиш роза в задник и да наречеш това ваза!" - те това е приказката на деня! Нищо, че днес нямах допир с идиоти, пак - тя омразата не стихва за един ден.
Проведох ебати странния разговор, неочаквано, даже с неочакван човек за мен, почти непознат. Интересно, може би ако не беше така надалеч, можеше да станем дружки за бира.
Днес е добър ден, не съм чак толкова зле, всичко е наред за момента. Май? Утре ще е ивента, дето исках да ида ама компанията ми ме заеба. Може и да се пусна сама, 101% ще видя познати и ще се заланкам. Само дето ще видя и когото не трябва, та може и да ми се скапе настроението. Все тая, няма да позволя да си изкарам гадно.
квак
Много ме издразни снощи, че го прие толкова сериозно това. Как можело чак сега да му кажа за близката ми среща с движещ се автомобил. И направо ме изяде с парцалите, че не съм викнала полиция. Но понеже не му беше достатъчно той да ми се накара, трябваше и на приятелите ни да каже. Добре че тя поне застана на моя страна, макар и просто от солидарност.
Поне пиесата беше хубава, обожавам Алби
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Тръгвам за работа след малко, а тя ми липсва толкова много.
Не спирам да мисля за нея... Това не е здравословно.
Не мога да я имам и това ме кара да я искам още повече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Хахаха, как се познава коу е израснал по такива ивенти... Всички дъртаци, дето се познаваме и решихме да идем, се подминавахме с кимване, пихме бира в страни и вървяхме по-отзад, та да няма сблъсък с навалицата. Тия по-зелените най-отпред на първа линия. От едно време не е останало нищо, никой не познавам, ако не беше неговата компания ама и те са дърти. :дд Чак ми стана смешно, вярно.
Видях родителите на един бивш и не ме познаха, пък аз нарочно не поздравих, че валеше, да не се омокрим всичките. Не издържаш и да кажа как се чувствам, щото видях, когото не трябва - както си и мислех, естествено.
Много ми е интересно какво/как ще ми се отговори, но за момента и мълчанието ми е отговор, дето не ми харесва изобщо.
квак
Когато споделиш на приятелка, че ти е криво и тя веднага предложи да си отмени срещата с клиент, и да те придружи на шопинг <3
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
https://youtu.be/YD0IarUAMd4
По повод нашумяванито на последната му песен, ми излезна това в предложенията. Трябва ли да си срамувам, че знам всяка песен? :/ Всъщност това, че ги знам, не означава, че ги харесвам. Но пък...
Обичааам те, искам твойте ръцеее
Оообичам те, да милвам твойто лицеее
Никооой не може да галиии косите ти, както аааз
Запомниии
Кааак болииии
Боже простииии
Защо ме оставииии
Какво ти напрааавиих
Не знаеееш
Колко много съм те чакаал ааз
Колко в нощите съм плакал ааааз
Ти не знаааеееш
Кааааазваш, че ме обииичаш
И все след мене тииичаш
А вчера с друга те видяяях
Да ме галяяят твоите коооси
Да ме гледаш с черните оччииии <333
Ето ти мадаама
Хайде с тебе двамаааа
Да го правим триматааа
Да го правим триииимаааатааа
Хааааабиби спиш ли добреее
Добър вечер двойна стаяяя има лиииии
Да е с баня да отмива споменииии
Иначе как се чувствам? Това дискрайбва как се чувствам.
https://youtu.be/dvys_zSADzI
Прекалено съм умна, за да мога да бъда щастлива като простолюдието, хехе.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Да, бебчо?
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?