.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Моля те, спри, сам се закопаваш повече
    Всъщност ти си този, който винаги започва темата за гейовете, като извърташ всичко в тази посока. Отстрани погледнато, явно много те кефи, таа тема, все тя ти се привижда във всичко и правиш повод за нея от всичко.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Всъщност ти си този, който винаги започва темата за гейовете, като извърташ всичко в тази посока. Отстрани погледнато, явно много те кефи, таа тема, все тя ти се привижда във всичко и правиш повод за нея от всичко.
    Не знам кой постоянно спами темите с цитати за гей либерални ценности и намеква че Зленокса иска хомо ласки ей така от нищото, без изобщо да е ставало на въпрос за това. Аз досега не си спомням да съм зачеквал тая тема, освен когато ти се издъниш с някакъв многозначителен коментар по отношение на педерастията. При все това никога не ме е интересувало дали си гей или не, а това че го прикриваш чрез нападки към гейовете. Тая вътрешна динамика ми е интересна като психологически феномен. Както и феминистките, които тайно имат фетиш за изнасилване и мъжка доминация.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    а това че го прикриваш чрез нападки към гейовете.
    Какви са ми нападките към гейовете? Аз ли ще затварям гейовете в концлагери, но разбирам опасенията ти. Моля, спри сам да се закопаваш.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Какви са ми нападките към гейовете? Аз ли ще затварям гейовете в концлагери, но разбирам опасенията ти. Моля, спри сам да се закопаваш.
    "Хахаха, виж мамо, използвам неговите шеги срещу него."

Просто се самоубий в името на правотата на религията си... О, чакай, християнството забранява самоубийството. Damn.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си