.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Защо тогава винаги ни показваш само едната страна ?!
    Ефенди показва една, аз друга. Това прави две. Отивай обратно в училище, веднага!

Никъде не съм видял Дефендера да има предразсъдъци - той работи с факти, за разлика от теб!
    А фактите не говорят в подкрепа на твоята теза - сигурно за това ги избягваш !
    Така е, прав си. Като двама сляпи се водят заедно няма как да ги видиш!

Ако не се различават, посочи ми християнска радикална терористична организация, която убива невинни жертви !
    https://www.salon.com/2015/04/07/6_m...nores_partner/

Заповядай! Също така и ИРА точно миналата седмица застреля журналистка. Разбира се, условията на запад не са като тези на изток където те бомбардират всеки ден и да живееш в разруха; няма ги тези условия за толкова голямо радикализиране но принципите и мотивите са същите.

Ако някой си купува оръжие, нали не очакваш, че ще направи мотики от него ?!
    Не, но очаквам правителствата да бъдат прозрачни в действията си как подпомагат за развитието на тероризма за който не само тези от изтока плащат но и ние на запад. А не после ти и Ефенди с вашта популистка реторика да теглите праволинейна козална черта от исляма до тероризма.

Различните идеологии просто предлагат различни начини и са насочени към различни социални групи!
    Току що потвърди това което казвам и факта че съзнателно се оставяш под влиянието на популистка реторика.

Зленокса:Грозния

3243789513:0
    Последно редактирано от Zlennox : 04-22-2019 на 20:10
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си