- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Кой ти говори за платени активисти на марша за наркоманизация? Аз говорех за гей прайда, където миналата година имаше платени активисти.
Още не разбирам защо се подиграваш с паметта на генерал Луков - герой от ПСВ, преподавател по военно дело, откривател на второто кадетско училище, възвърнал националния дух и националната гордост на българите, поробени от Ньойския договор, ръководител на скаутите (масонска организация), на дружество Петрол (американско-еврейско), по-късно на най-родолюбивата българска организация СБНЛ по това време и накрая убит от комунистическите родоотстъпници. Всъщност знам - защото си един либерален Ганьо и национален предател.
Не знам с каква съвест сравняваш честването на един български герой с употребата на наркотични (изродски) вещества.
Препоръчвам ти да спреш тревата (или който наркотик взимаш). Какви участия националистите взимат по време на изборите - не знам. Не знам и кои са тези националистически партии в парламента, които са пряко свързани с провеждането на Луковмарш. Явно ти знаеш по-добре от мен?![]()
![]()
Наистина живееш в някакъв свой измислен свят - вероятно от консумацията на наркотици?
Ти четеш ли изобщо какво пишеш/знаеш ли за какво говориш?
Така и трябва да си остане. Но за сметка на това има евреи, финансиращи точно това и финансиращи друга антибългарска дейност.
![]()
Като се прави нещо по този въпрос, колкото да се замажат очите на народа, разбира се, че ще има дилъри. Да намериш дилър въобще не е трудно - предвид че едно 13-годишно може по-лесно да намери, отколкото група ченгета.
Смъртната присъда винаги в хилядолетната човешкия история е била вариант и трябва да бъде въведена.
Разбира се, че ако изродщината се легализира, разпространителите й сред народа ще намалеят.
Никак даже не сме най-напредналата. Щом могат 200 наркомани, друсащи най-вероятно ежедневно да излезнат с придобвиките си от дилъри, изобщо не сме най-напредналата.
Не мисля, че ги лишават от някаква кариера, като са поели по наркоманския път. Даже напротив. То от цигара се почва, накрая завършва със спринцовка.
За това не е ли виновна системата, че не търси дилърите?
Не знам защо си мислиш така, при положение че не съм давал никакви признаци за подобно мислене.
Нямам думи за национални предатели и мошеници като теб. Общо взето непрекъснато се опитваш да ми вкарваш думи в устата, чрез което да манипулираш другите, а и самия себе си.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.