- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Точно това си каза, че имало платени активисти. И не е марш за наркоманизация, а за легализация на едно растение, което съществува от хилядолетия и консумацията му има много полезни свойства, особено за болните от иначе неизлечими болести. Ако искаш се прави на кон с капаци, но чичо ти Адолф е бил доста либерален в това отношение и амфетамините и тревата са били напълно легални в Третият Райх за разлика от тютюнопушенето.
Не се подгиравам с Луков, но ми е напълно ясно как използват млади объркани момчета като теб в подобни организации поднасяйки им някаква захаросана картинка на нещата. Целта на Луков марш е насаждането на нетърпимост, омраза, расизъм и прочее. Достатъчно е да видиш отрепките, които отиват на този "марш". Пияни скинари, носещи пластмасови бутилки от бира, крещящи, развяващи знамена, скандиращи расистки лозунги. Не може да се каже, че сред тях няма и дрогирани скинари. Без никаква идея какво всъщност искат и какво правят на този марш освен, че се гордеят с "белия си произход" и смятат, че като изливат гнева си срещу някакви малцинства (независимо дали е срещу етнос или сексуална ориенация) и правят нещо велико в жалките си животи. Най-често такива са жертва на собствените си семейства, където нещата са доста зле и са изпуснати още от малки да ходят да се бият по улиците, да друсат и въобще да извършват всякакви хулигански простотии, за да потушават агресията си, която са акумулирали в себе си благодарение на гнева към себе си и това, че се чувстват като боклуци заради калпавата семейна среда, от която произхождат. И се намира някой организатор, който да привика такива дечурлига при себе си и да ги излъже, че им дава мисия и някакъв фокус в живота. Показва им готиния нацизъм, а почвата за това е била що-годе готова, защото те донякъде са знаели преди и преди това за Хитлер и са му са се възхищавали, защото е лош и са смятали, че ако станат образ като него ще могат да покажат пълния си потенциал от злоба и садистични наклонности. Обяснява им, че малцинствата са виновни за всичко и, ако изпитват някакъв гняв трябва да го насочат към тях. Организира ги за собствени политически цели и накрая плодовете прибира той докато тези момчета ги изпозаключват за хулигански прояви по затворите. И накрая какво? Някакъв ефект имало ли е от тази пропиляна младост? По същия път си тръгнал и ти.
Разбирасе, ако говориш разумно веднага формулата е срещу теб да се изсипят обиди, че си надрусан или джендър либерал. Ти трябва да не си в час, ако мислиш, че зад провеждането на Луковмарш стоят някакви хипита. Това са хора много по-възрастни от теб и с политически цели. Или може би ти се запознал с тях вече, разбрал си как стоят нещата и поради тази причина така пламенно защитаваш някаква умряла идеология. Нацизмът няма да се върне. Но объркани момчета от улицата, които имат нужда някой да ги вкарва в "правия път" винаги ще има и именно в тези групи има голям потенциал за мобилизация по време на избори и подкрепата за политически партии.
Много добре чета написаното от себе си и зная за какво говоря.
Застани зад думите си като ми цитираш някой от еврейското общество в България, който да финансира дейности свързани с легализацията на тревата.
Съгласен ли си един ден твоето 14 годишно дете, ако бъде хванато с един джойнт да бъде умъртвено след това? И не е толкова лесно да намериш дилъри, стига си лъгал!
Значи си съгласен с либерализацията на законите за канабиса и си вкарваш автогол на всичкото, което каза до тук. А то и без това показва, че ти просто искаш да мразиш и имаш някакви садистични наклонности. Дали ще е трева, малцинства и прочее - няма значение. Важното е да има кого да обвиняваш за проблемите си.
А какво правим когато кандидат пандизчии за хулиганство излязат по улиците и започнат да скандират лозунги свързани със смърт за малцинствата? Много напреднали ли сме тогава?
Аха, значи всички пушачи, които познаваш завършват със спринцовка според теб, така ли? Действително ли си толкова задръстен или просто се представяш за 15 годишен тук, а всъщност си пропагандист на много по-дърта възраст. Вече ми е трудно да ти повярвам, че си млад, когато мислиш по такъв задръстен начин...
Според системата всички пушещи са и дилъри в момента. И законът е именно в помощ на организираната престъпност, защото от 2004 година насам след премахването текстовете за "еднократна доза" от закона всички се третират като разпространители. С още по-строги закони нищо няма да се подобри.
Подкрепяш смъртното наказание, какво има повече да си говори човек с теб? Ти си един садист. Няма значение за каква тема говорим.
И с какво съм предател? Как така манипулирам другите, а пък себе си? Говоря каквото мисля. Модерен човек съм и си плащам данъците! Имам право на права и мнение! А ти мечтаеш за някаква садистична диктатура, която да праща на смърт всеки инакомислещ и ти да си изпълнителя на присъдите. Сигурно мечтата ти е да си пазач в концлагер!
Последно редактирано от TrollFactory : 04-23-2019 на 11:26