.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Кой ти говори за платени активисти на марша за наркоманизация? Аз говорех за гей прайда, където миналата година имаше платени активисти.
    Точно това си каза, че имало платени активисти. И не е марш за наркоманизация, а за легализация на едно растение, което съществува от хилядолетия и консумацията му има много полезни свойства, особено за болните от иначе неизлечими болести. Ако искаш се прави на кон с капаци, но чичо ти Адолф е бил доста либерален в това отношение и амфетамините и тревата са били напълно легални в Третият Райх за разлика от тютюнопушенето.

Още не разбирам защо се подиграваш с паметта на генерал Луков - герой от ПСВ, преподавател по военно дело, откривател на второто кадетско училище, възвърнал националния дух и националната гордост на българите, поробени от Ньойския договор, ръководител на скаутите (масонска организация), на дружество Петрол (американско-еврейско), по-късно на най-родолюбивата българска организация СБНЛ по това време и накрая убит от комунистическите родоотстъпници. Всъщност знам - защото си един либерален Ганьо и национален предател. Не знам с каква съвест сравняваш честването на един български герой с употребата на наркотични (изродски) вещества.
    Не се подгиравам с Луков, но ми е напълно ясно как използват млади объркани момчета като теб в подобни организации поднасяйки им някаква захаросана картинка на нещата. Целта на Луков марш е насаждането на нетърпимост, омраза, расизъм и прочее. Достатъчно е да видиш отрепките, които отиват на този "марш". Пияни скинари, носещи пластмасови бутилки от бира, крещящи, развяващи знамена, скандиращи расистки лозунги. Не може да се каже, че сред тях няма и дрогирани скинари. Без никаква идея какво всъщност искат и какво правят на този марш освен, че се гордеят с "белия си произход" и смятат, че като изливат гнева си срещу някакви малцинства (независимо дали е срещу етнос или сексуална ориенация) и правят нещо велико в жалките си животи. Най-често такива са жертва на собствените си семейства, където нещата са доста зле и са изпуснати още от малки да ходят да се бият по улиците, да друсат и въобще да извършват всякакви хулигански простотии, за да потушават агресията си, която са акумулирали в себе си благодарение на гнева към себе си и това, че се чувстват като боклуци заради калпавата семейна среда, от която произхождат. И се намира някой организатор, който да привика такива дечурлига при себе си и да ги излъже, че им дава мисия и някакъв фокус в живота. Показва им готиния нацизъм, а почвата за това е била що-годе готова, защото те донякъде са знаели преди и преди това за Хитлер и са му са се възхищавали, защото е лош и са смятали, че ако станат образ като него ще могат да покажат пълния си потенциал от злоба и садистични наклонности. Обяснява им, че малцинствата са виновни за всичко и, ако изпитват някакъв гняв трябва да го насочат към тях. Организира ги за собствени политически цели и накрая плодовете прибира той докато тези момчета ги изпозаключват за хулигански прояви по затворите. И накрая какво? Някакъв ефект имало ли е от тази пропиляна младост? По същия път си тръгнал и ти.

Препоръчвам ти да спреш тревата (или който наркотик взимаш). Какви участия националистите взимат по време на изборите - не знам. Не знам и кои са тези националистически партии в парламента, които са пряко свързани с провеждането на Луковмарш. Явно ти знаеш по-добре от мен? Наистина живееш в някакъв свой измислен свят - вероятно от консумацията на наркотици?
    Разбирасе, ако говориш разумно веднага формулата е срещу теб да се изсипят обиди, че си надрусан или джендър либерал. Ти трябва да не си в час, ако мислиш, че зад провеждането на Луковмарш стоят някакви хипита. Това са хора много по-възрастни от теб и с политически цели. Или може би ти се запознал с тях вече, разбрал си как стоят нещата и поради тази причина така пламенно защитаваш някаква умряла идеология. Нацизмът няма да се върне. Но объркани момчета от улицата, които имат нужда някой да ги вкарва в "правия път" винаги ще има и именно в тези групи има голям потенциал за мобилизация по време на избори и подкрепата за политически партии.

Ти четеш ли изобщо какво пишеш/знаеш ли за какво говориш?
    Много добре чета написаното от себе си и зная за какво говоря.

Така и трябва да си остане. Но за сметка на това има евреи, финансиращи точно това и финансиращи друга антибългарска дейност.
    Застани зад думите си като ми цитираш някой от еврейското общество в България, който да финансира дейности свързани с легализацията на тревата.

Като се прави нещо по този въпрос, колкото да се замажат очите на народа, разбира се, че ще има дилъри. Да намериш дилър въобще не е трудно - предвид че едно 13-годишно може по-лесно да намери, отколкото група ченгета.
    Смъртната присъда винаги в хилядолетната човешкия история е била вариант и трябва да бъде въведена.
    Съгласен ли си един ден твоето 14 годишно дете, ако бъде хванато с един джойнт да бъде умъртвено след това? И не е толкова лесно да намериш дилъри, стига си лъгал!

Разбира се, че ако изродщината се легализира, разпространителите й сред народа ще намалеят.
    Значи си съгласен с либерализацията на законите за канабиса и си вкарваш автогол на всичкото, което каза до тук. А то и без това показва, че ти просто искаш да мразиш и имаш някакви садистични наклонности. Дали ще е трева, малцинства и прочее - няма значение. Важното е да има кого да обвиняваш за проблемите си.

Никак даже не сме най-напредналата. Щом могат 200 наркомани, друсащи най-вероятно ежедневно да излезнат с придобвиките си от дилъри, изобщо не сме най-напредналата.
    А какво правим когато кандидат пандизчии за хулиганство излязат по улиците и започнат да скандират лозунги свързани със смърт за малцинствата? Много напреднали ли сме тогава?

Не мисля, че ги лишават от някаква кариера, като са поели по наркоманския път. Даже напротив. То от цигара се почва, накрая завършва със спринцовка.
    Аха, значи всички пушачи, които познаваш завършват със спринцовка според теб, така ли? Действително ли си толкова задръстен или просто се представяш за 15 годишен тук, а всъщност си пропагандист на много по-дърта възраст. Вече ми е трудно да ти повярвам, че си млад, когато мислиш по такъв задръстен начин...

За това не е ли виновна системата, че не търси дилърите?
    Според системата всички пушещи са и дилъри в момента. И законът е именно в помощ на организираната престъпност, защото от 2004 година насам след премахването текстовете за "еднократна доза" от закона всички се третират като разпространители. С още по-строги закони нищо няма да се подобри.

Не знам защо си мислиш така, при положение че не съм давал никакви признаци за подобно мислене.
    Подкрепяш смъртното наказание, какво има повече да си говори човек с теб? Ти си един садист. Няма значение за каква тема говорим.

Нямам думи за национални предатели и мошеници като теб. Общо взето непрекъснато се опитваш да ми вкарваш думи в устата, чрез което да манипулираш другите, а и самия себе си.
    И с какво съм предател? Как така манипулирам другите, а пък себе си? Говоря каквото мисля. Модерен човек съм и си плащам данъците! Имам право на права и мнение! А ти мечтаеш за някаква садистична диктатура, която да праща на смърт всеки инакомислещ и ти да си изпълнителя на присъдите. Сигурно мечтата ти е да си пазач в концлагер!
    Последно редактирано от TrollFactory : 04-23-2019 на 11:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си