.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Знаеш ли колко ме интересува дали ми вярваш. Още повече че няма значение, просто завиждаш щото едно хубаво и интелигентно момиче ми писа и поиска да се срещнем. На мен писа, не на теб, при това без изобщо да съм се натискал. Това те дразни. Ако имаше поне малко опит с жените щеше да ти е ясно защо се получи така.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Знаеш ли колко ме интересува дали ми вярваш. Още повече че няма значение, просто завиждаш щото едно хубаво и интелигентно момиче ми писа и поиска да се срещнем. На мен писа, не на теб, при това без изобщо да съм се натискал. Това те дразни. Ако имаше поне малко опит с жените щеше да ти е ясно защо се получи така.
    Според мен, тя просто видя че с тебе се захапахме още от първия ти пост във форума и затова тя реши да се съюзи с врагът ми, като те използва. Затова тя, нарочно и толкова набързо почна да флиртува с тебе и да парадира във форума с това, най-вероятно единствено за да ме издразни. А ти просто се оказа в ролята на невинната жертва (бушон) на играта на една жена, за да ме накара да ревнувам, да стана по настъпателен за да и предложа или за да ме нарани. Или пък просто тя искаше да влезе в ролята на хубавата Елена, заради която Ахил и Хектор размахва мечове. А най-жалкото е, че невинната жертва на тази женска, лукава игра (докторчето) се кефи, и се вживява, че тя го избрала, щото е някакъв екзистенциално, неустоим плейбой.
    Последно редактирано от defender : 05-01-2019 на 08:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си