Каква теза ве. Не излагам теза, излагам тези - много, затова и постовете ми са километрични. Твоята единствена теза е че нямам теза и не се аргументирам, като аргумент за това били километричните ми постове,в което няма абсолютно никаква логика. Хем пиша дълги постове, хем не се аргументирам. Как става това мамка му? Ако пиша по-малко ще съм по-добре аргументиран ли?
Колкото до психическите отклонения, в постовете ми можеше съвсем реззонно да потърсиш следи за шизоидно, шизотипно или анти-социално разстройство, естествено ако имаше някакви познания в областта. Вместо това просто взе някакъв цитат от дефенди и плесна биполярна диагноза, която е възможно най-далече от всякаква логика. Биполярните имат периоди на мания за грандиозност, редувани от периоди на депресия, чести смени на настроенията и др, пък аз съм възможно най-неафективния човек, дотолкова че близки хора като ме питат какво ми е настроението, нямам какво да кажа и се налага да ги лъжа.
Така или иначе, не ти казвам случайно да не говориш за неща, за които не разбираш, най-малкото защото съм изчел тон литература точно по темата за психическите отклонения и съм изгледал десетки часове с интервюта с такива хора, отделно че имам и професионална квалификация, а ти си просто един драскач. Но ми хареса как модераторите те поставиха на място.