.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Сигурен съм че това твърдение произтича от дългогодишния ти опит и пребиваване в нарко-средите
    Брато, зацикли на едно и също място.

Обясни ми защо трябва да повторя нещо, чиито негативни последствия виждам с очите си, за да се убедя, че е негативно. Има достатъчно проучвания по въпроса, ако желаеш, ще ти извадя такива с най-висок impact factor.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Брато, зацикли на едно и също място.

Обясни ми защо трябва да повторя нещо, чиито негативни последствия виждам с очите си, за да се убедя, че е негативно. Има достатъчно проучвания по въпроса, ако желаеш, ще ти извадя такива с най-висок impact factor.

Оу, виждаш с очите си? Къде? Кой? Аз ти казвам, като човек дето е движил в доста компании, и такива дето пушат трева, и такива дето шмъркат, и ти казвам че никои на никои не пречи, освен може би че пречат на самите себе си. Мнозинството се събират да развъртят един коз, да си полафят и да се посмеят. Тия дето шмъркат, най-вече го правят когато ходят по дискотеките. Вече ако става дума за хора дето са на тежки наркотици, на хероин примерно, там може. За какво мнозинство говориш, не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си