.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Така ми се струва или току що сравни звънене в ефир с взимане на наркотици? Тръпка от звънене в ефир, какво? Дефенди да не си и ти от тези дето звънят по предавания Честно казано и за теб не бих се изнанадал, но едва ли - ти си твърде кринджав и го знаеш. Не би рискувал да звъниш за да не се изложиш. Сигурно затова го възприемаш като голямата тръпка А за имбецили като харитов, това не е никаква тръпка, а просто поредния шанс да си покаже ганьовщината. Та тои дори не е звъннал да се избъзика или да троли - звъннал е защото мнението на Цветков го е жегнало отвътре и е изпитал непреодолимата нужда да го опровергае, да се покаже колко е компетентен. Представи си какво ниво на self-importance, каква липса на себеосъзнатост, трябва да имаш за да направиш подобно нещо. Тва дори и клоун като теб не би го направил
    Не виждам много голяма разлика между това, да си кажеш мнението в интернет форум и това да си кажеш мнението по телефона в тв предаване.

Докторче, като тръгна да говориш за байганьовци, съдейки по отношението ти с хората долавям нарцистични черти, ама от тия токсичните нарциси, деба.
    Последно редактирано от defender : 05-01-2020 на 22:40

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Не виждам много голяма разлика между това, да си кажеш мнението в интернет форум и това да си кажеш мнението по телефона в тв предаване.
    .
    Принципно разлика няма. Всъщност да си призная, и аз веднъж съм звънял в предаване. Беше с тия врачките С приятелите някои път кат се напушим и го пускахме, да се смеем на тия дето звънят. Но имаше една много гнусна циганка, та се обадих да им кажа да го махнат тоя мазен толстолоб, че загрозява целия ефир и ми се драифа само като я видя . Оказа се че предаването е повторение, а вместо това ми вдигна някои от другите магове и вълшебници, който през цялото време беше на косъм от това да се разсмее . Та това би трябвало да ти даде ясна представа каква е мотивацията ми да пиша и в този форум
    Последно редактирано от Knispel666 : 05-01-2020 на 23:38

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Принципно разлика няма. Всъщност да си призная, и аз веднъж съм звънял в предаване. Беше с тия врачките С приятелите някои път кат се напушим и го пускахме, да се смеем на тия дето звънят. Но имаше една много гнусна циганка, та се обадих да им кажа да го махнат тоя мазен толстолоб, че загрозява целия ефир и ми се драифа само като я видя . Оказа се че предаването не е на живо, а вместо това ми вдигна някои от другите магове и вълшебници, който през цялото време беше на косъм от това да се разсмее . Та това би трябвало да ти даде ясна представа каква е мотивацията ми да пиша и в този форум
    Ми то сигурно 2/3 от тия екстрасенси са нереализирани психолози ве. Така че хич не са случайни хора, правят се само на откачалки по телевизията, щото това се търси от народа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си