.
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Threaded View

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Ти си втория циркаджия, след оня грозния, който ме сравнява с този Харитов, което показва колко сте зле и двамата.
    Мда, грозния е циркаджия, а аз по него се подлъгах че си Харитов. А харитов не ми изглеждаше като човек, които ще пише в два през нощта.
    Милион пъти казах, че аз съм комунист, не просто русофил, макар че съм и това.
    Значи си политически инвалид, не просто носталгична бабичка, макар че и това си. Честито. Какво сега, медал ли искаш?
    С какво се друсате, деба?
    Каквото падне
    Винаги съм гласувал за БКП на Владимир Спасов, но почина човека, за съжаление..
    Че кои набор си ве дядка?
    Аз съм си казал моето, не съм говорил против Милен Цветков, обаждал съм се, за да го опровергая, когато не е прав... Как не загря? Има разлика между това да мразиш някого и това да не си съгласен с него.
    Имаш някакви проблеми с четенето или какво? Къде видя да съм твърдял че мразиш или говориш нещо против Цветков. Говорех само за даването на мнения.

Кажи сега, при положение че не си живял през комунизма, и че всеки опит в историята на човечеството за постигането му, е довел единствено до глад и избиване на наи-ценните кадри на обществото - интелектуалци, земевладелци, индустриалци, аристокрация и пр., каква е точно причината да си комунист?
    Последно редактирано от Knispel666 : 05-02-2020 на 02:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си