- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
Е,какъв ви е вечерният час и на колко сте години?
Много съжалявам,ако има точно такава тема,но се вдъхнових от сдърпването с майка ми,което имах пред около 10 минути..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
16 години - нямам вечерен час. (но това не значи да стоя цяла нощ навън де).
Наближавам 20 години и никога не съм имала вечерен час.
На 14 съм и обикновено,ако ме няма след 7:30-8 часа в нас,особено зимата почват да ми звънят на паника и да ме питат кога ще се прибирам....
На 18 почти съм, не помня да съм имал вечерен час.
На 11 съм и нямам вечерен час. Преди 2-3 години само ми казваха кога да се прибера, но вече не. А и аз сама си преценявам кога да се прибера. Някой път само ми звънят да ме питат кога мисля да се прибирам.
Нямам такъв, попринцип се прибирам към 11:30 / 12:00 лятото а когато съм на училище в 10:30/ 11:00 (не защото ходя на чалгарски партита, ходя на тренировки) а през лятото си излизам просто с приятели. на 14 съм.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
На 14 съм /на 15 без месец/ - нямам и съм нямала вечерен
час..Когато бях на 10-11 години ми казваха,кога да се прибирам
или ако ще закъснея,да съм с други..
SwEtyy - На 11 години си и си нямаш вечерен
час,нито пък ти правят някакви проблеми ако се прибереш
по-късно,особено в зимно време..Не ми се вярва..
На 14 ( почти 15 ) години съм и '' уж '' не ми казват кога да се прибирам, но щом се стъмни ми звънят да ме питат къде съм и кога смятам да се прибирам.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
На 17 съм. Нямам/ Нямал съм вечерен час. Законовото ограничение от 22:00 крайно не ме касае...![]()
Не злоупотребявам, обаче. Като излизам, казвам на наще къде ще съм, доколко и не ме спират. Напоследък имам навик да ходя от 23:00 - 2:00 на кино в петък срещу събота и не им е особен проблем. С купони - също. Просто не ги лъжа, не съм ги лъгал и ми вярват. Знаят къде съм и така.![]()
Това е другия ми профил, че в предишния не мога да вляза... Зимно време не излизам много много деПървоначално написано от SmilezZz
Или ако изляза то е до 5-6 часа. Иначе лятото ако съм близко до нас се прибирам и в 11, 12. Ако съм по-далече 10, 10:30.
Тези, които пишете, че нямате вечерен час, определено сте от малки градове. Не може в София например на 14 да се прибираш след 10,30-11. Смятам, че си е крайно безотговорно. На 15-16 ок, но на 14.....
Айде и аз да кажа,че вчера пропуснах..
От малък град съм,но лятото вечерния ми час е едва 20:30![]()
А зимата освен на училище никъде другаде не ходя..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
bunnyskeleton - Така по-става..
От Русе съм LeDa..И нашите никога
не са ми правили проблем относно вечерния
час..
От София съм... а и когато се прибирам винаги има хора с мен, така че се съмнявам нещо да ми станеПървоначално написано от LeDa
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
На 16 съм и никога не съм имала вечерен час . Имат ми доверие затова ми казват да се прибирам , когато аз решаРазбира се не спя по улиците
![]()
"Не" се пише отделно от глаголи !
Това,че някой няма наложен вечерен час не означава,че се прибира по никое времеПървоначално написано от LeDa
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
И то тогава що казвате, че нямате вечерен час.
Извинявайте обаче да нямаш вечерен час, означава, че и в3 през ноща да се прибереш, нищо няма да ти кажат. То е едно и също дали аз ще знам, че трябва да се прибера в 10, или вие, които нямате вечерен час, ще се приберете по същото време, едва ли ми разбрахте мисълта. Тва да имаш граници до колко да си навънка, пак си е някакъв вечерен час.
Почти на 18 съм и не знам какво е вечерен час.
Няма такова нещо. Мога да се прибера в 7 следобед, може и в 2 през нощта, но всичко трябва да се контролира от КОРАБА МАЙКА и отвреме-навреме от КОРАБА БАЩА...![]()
![]()
na 16 sym
nqmam ve4eren 4as
no pove4eto opati mine li 21.30-22.30 po4vat da zvanqt-prez lqtoto de
a prez zimata po4ti ne izlizam
Абе ти тъп/а ли си?! (без извинение)Първоначално написано от LeDa
![]()
Това,че като малка не съм имала вечерен час означава точно това,че съм можела да стоя навън и до 2-3 ако искам (или по-късно).Друг е въпроса,че един 14 годишен (например) тийн няма къде да ходи до това време и за това се прибира по-рано,или защото знае,че на другия ден (ако е делничен) е на даскало и трябва да се наспи.
Това,че нямаш определен час,в който трябва да се прибереш НЕ ОЗНАЧАВА,че задължително трябва да скиташ цяла нощ по улиците.
От Бургас съм,на 17 съм.Никога не съм имал вечерен час,но това не значи,че се прибирам в 4 сутринта.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Всички, ако не, то почти всички имате вечерни часове.
Вечерният час не е задължително да е казан с думи и уговорен.
Ако стоиш всеки път до 8-9 и се прибереш в 1, вашите не само, че ще си направят устата да ти кажат, ами и ще се навикат.
Всичко е до това как ги свикнеш. Това, че не се е налагало да ви прибират насила, не значи, че фактически нямате някакъв вечерен час.
Аз съм на 14 , почти 15, но щом се стъмни трябва да съм си в нас... Т.е. в 17ч.![]()
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.