- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Аз съм имала мишка с топче,но топчето си беше отдолу и си движех мишката нормално,като сегашната
Ааа моя въпрос...нали се сещате за ония гадни подкожни косъмчета около...интимните части ;д Имах си такава подутина под кожата...но по едно време забелязах къде точно е косъмчето и стисках...в продължение на много време,вече като я стискам няма нищо,то беше станало като пъпка,но на 2-3 милиметра от тази пъпчица се появи подутина,колкото грахово зърно може би (е добре де,малко по-малка ;д ) ..не ме боли,само когато бельото ми е някакво по тясно и натиска много там,защото то се намира почти до мястото където ми се свива бедрото (ох какво обяснениее ;д ) ...И ми стана малко като раничка,щото аз не го оставям,та има си коричкаНо ме дразни,грозно е ! В интернет четох,че се мажат с Ихтиол,защото ако стане много голямо трябва да го маха хирург и т.н. ,а аз не искам това :х Вие как се справяте с тия неща :O Толкова упорит косъм не съм виждала :O
Шофирай разумно - стигни жив!
Имам доста неприятни пъпки отзад на гърба не знам вече от колко време и не изчезват имам и отпред малко пъпки кажете ми с какво да ги мажа какво да ползвам за да изчезнат тотално .
Този месец някои от продуктите на Лореал са намалени. Бихте ли ми казали коя от спиралите е най-добра и на каква цена е? Искам също и за фон дьо тен-а информация, ако може. Благодаря предварително!
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Против появата на подкожни косъмчета се препоръчва ексфолиране преди и след обезкосмяване. Също така има специални продукти за третиране на подкожните косъмчета.
Твоя случай ми звучи малко по-различно и може би ще е добре да се посъветваш с лекар.
ПП. сгъвката в горната част на бедрото се нарича ингвинална гънка.
Biskfitka, да, но аз говоря за още преди тях, тогава са били актуални тракболите, особено при лаптопите. Иначе мишките с топчета всички сме ги имали.![]()
благодаря ти ..фък..
Живота е рисуване без гума за триене... : )
да ви попитам.. значи по принцип всеки ден ям по малко пчелен прашец и по 1-2 плода.. но сега си купих и витамини и бирена мая и мисля,че всичките тези витамини,които приемам ще ми дойдат много.. според вас добре ли е ако сега оставя разтворимите витамини и си приемам пчелния прашец и бирената мая + плод на ден ? защото днес почнах с бирената мая и не ми се иска да спирам..![]()
mynichkaTanq моля![]()
Rebirthing - ами и бирената мая и витамините съдържат един и същи състав (а,е,ц,б1,б2,б6,б12) сега ще ти ги напиша в грамове:
витамините:
а - 900 (микро грама,че такова ''м'' на клавиатурата не мога да напиша)
ц - 75мг
е - 10мг
б1 - 2
б2 - 2
б6 - 2
б12 - 5 микро.г
NE - 20mg
д-пантотенат Са - 10мг
фолат - 200 микро.г.
Д3 -5минкро.
биотин-50минкро.г.
бета каротен -0.45мг
бирената мая:
ц - 1000мг.
е - 160мг
а - 92мг
б1 - 12
ниацин - 120мг
б2 -20мг
пантотенова киселина 10мг
б6 - 0.4мг
биотин - 50 микро.г
фолиева киселина - 200 микро.г.
б12 - 0.6 микро.г.
холин- 320мг
има и още неща в бирената мая ,но това са витамините + 2-3 други![]()
^ забравих да кажа.. това + пчелен прашец всеки ден по малко + 1-2 плода на ден
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Благодаря...ми то вчера го стиснах и него,спадна на половина май...;д но е много неприятно ,пък и точно на това място (то на друго не ми излизат ;д ) .
Ако не мине ще отида на лекар,но щом вече успях да го стисна май няма да се наложи
koshtramba значи съм била много малка,когато ги е имало тия ''мишки''![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Rebirthing доста интересен човек си (в добрия смл.)
FuCKkK13 защо ще приемаш бирена мая, плодове и т.н. (с нещо целиш да направиш ли?)
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ не,просто съм свикнала периодично да си купува витамини,а плодовете - просто съм свикнала да си хапвам плодове.. вкусни са ми и доста ги обичам,а и сега има доста и като се прибера като ги видя на масата и ей така си взимам ;д... + че са доста полезни
Rebirthing Somaгерманска фирма е и винаги си купувам от тази.. и като малка майка ми все такава ми е купувала.. не знам,но може да има и по-добри
![]()
Исках да си взема тази преса Белисима Креавити Б1 700 и разгледах в магазините, но я нямаше и избързах и си взех тази на Bosch : http://bosch.expo2000.bg/index.php?r...product_id=700 и съм горе-долу доволна от нея. Та днес видях Белисимата в един магазин и мислех да си я купя и нея, защото казват, че изправя по-добре? Та вие какво мислите? Заслужава ли си или не?![]()
Последно редактирано от missxsmiley : 12-08-2011 на 13:47
Rebirthing ами да.. не знам за косата и ноктите,защото ползвам по 1 опаковка и спирам и така периодично,но кожата ми става много хубава.. ако го приемам по-продължително сиг. ще има ефект и върху косата и ноктите..![]()
Кой ще ми помогне да махна тея гадни черни точки??? Помогнете ми ..моля моля моля!!
От витамини и аз не съм забелязала да ми е пораснала косата или ноктите ми да са се укрепили. Може би не се усвояват напълно за да се забележи ефект и върху косата. Витамин А и Е са добри са косата, но са мастноразтворими, т.е трябва да се приемат с храна с мазнини
/което аз не правя като приемам витамини ;д /.
^ пробвай да си търкаш лицето със сода за хляб 2-3 мин и после отмиваш.. или парна баня и после ги стискаш,задължително с марля или нещо друго,за да не ти се възпалят или да няма раздразнения и замърсяване !![]()
Знаете ли колко е спиралата на Лореал- Телескопик този месец?![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата