.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Ами аз нямам злоба към невярващите, просто казвам какво мисля по някоя тема, и интересното че ако мнението ми е свързано с религията и веднага някакви атеисти ме нападат и спорят с мен и използват вулгарни обръщения и думи към мен. Не знам защо става така. И това е почти винаги когато в изказването ми има нещо свързано с подкрепа на вярата. Даже по някога нарочно в някой форуми съм давал мнение срещу вярата (но без да го мисля наистина) и тогава никой не ме напада.
    За да не кажеш нещо после, това не е нападка. With this in mind, просто ей така да си вярваш е идиотско. Какво ти пречи просто ей така да си вярваш в Дядо ти Коледа, Снежанка, Рудолф, Великденското зайче, Баба Марта, Дама Пика, Летящото Спагетено Чудовище и сие?

Сега сериозно, ако просто ще си вярваш, по какъв критерий избираш това, в което просто си вярваш? Това винаги ми е било много интересно и ще се радвам да чуя обоснован отговор. Любопитно ми е също не го ли намираш за лицемерно да вярваш в нещо "просто за всеки случай" и "защото не изисква усилия"? И двете съм ги чувал не веднъж.
    Welcome to the end of the thought process.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от bishop Виж мнението
    За да не кажеш нещо после, това не е нападка. With this in mind, просто ей така да си вярваш е идиотско. Какво ти пречи просто ей така да си вярваш в Дядо ти Коледа, Снежанка, Рудолф, Великденското зайче, Баба Марта, Дама Пика, Летящото Спагетено Чудовище и сие?
    Това за спагетеното чудовище не го знам. Я разкажи малко пред история !
    evropeiski защо се опитваш да ни накараш да вярваме във нещо, което не съществува? Прочети това: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...86%D0%B5%D1%8F

"Ако Бог иска да предотврати злото, но не може,
    тогава той не е всесилен.
    Ако Бог може да предотврати злото, но не иска,
    тогава той е зъл.
    Ако може и иска,
    тогава откъде идва злото?

Ако нито може, нито иска,
    тогава защо да го наричаме Бог?"
    Епикур
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки