- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Желая си огромна доза късмет утре, за целия ден.
Всичко ще мине добре. Без издънки.
Точка по въпроса.
Супер бодра и ентусиазирана! Нямам търпение!
Честит празник на всички, които понастощем са студенти или се чувстват студенти!
Честит празник студенти!
чувствам се някак спокойна, доста повече от снощи например. някак като е празна къщата и музиката е силна и ми действа успокояващо и адски приятно е. денят не знам какво ще донесе, но за мен е по-важен утрешният, за това днес ще е в мисли и действия за утре.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Честит МИ празник!
От лятото насам не ми стигна време да го отпразнувам, сега е дошъл момента .. насъбрали са се много поводи! хохо ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нямам търпение!!! Остава половин час!! А какво съм му измислила... *палаво човече* :d
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Непрекъснато съм жадна. Отвратително.
Днес още от сутринта ми се развали настроението. И то го развали човек, който не заслужава капчица уважение и внимание от моя страна. Реално погледнато въобще не трябва да се трогвам от такива глупости, обаче ми омръзна от тая помия всеки път.
И спря да се върти за миг земята..
Хмм както винаги ужасно объркана.Тези сънища ще ме побъркат вече...как е възможно.Почвам да си мисля че не съм наред изобщо,щом започвам да се замислям за значението на сънищата си
.
![]()
![]()
:х
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Тъпо,тъпо,тъпо,тъпо,тъпо,тъ о,тъпо...Смятам да отида на стадиона да побягам на стадиончето ама в този студ не съм сигурен...май ще съм пак на кростренажора![]()
Последно редактирано от ForzaFelipe : 12-08-2011 на 16:55
>>DjBelev<<
Толкова хубав ден, всичко мина на 6, даже някои непланувани неща, леле, връщам си позитивната нагласа.
Мога да се справя отсега нататък. И имам намерението да го направя. Йееееес.
Влюбен! Дано всичко да стане по план....![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
просто спря да ми пука... и ми супер пруятно : ))
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
най-накрая добивам вида, който искам и умирам от кеф ^^^^^^^^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Супер развълнувана съм. Ох, добре ми е, ама и леко ми е криво.
А и тази седмица просто надминах себе си по харчене... а нищо не съм си купила.
Everything changes, but beauty remains ...
Лягам да спя и дано утре деня ми да е хубва,въпреки,че не ми се вярва ;хЛека нощ !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Щастлива!!!!!!
Беше уникална нощ. :П
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пратих си документите за унитата. Голямото чакане започва.наспах се, чувствам се добре, след малко сядам да уча.
![]()
Уморена и раздразнена.
Само ме командори тая жена. После за кво не й вдигам телефона... Как да й го вдигна, като знам, че всеки път ми разваля доброто настроение? Когато тя има нещо важно да прави, всички ходим на пръсти покрай нея, щото си го изкарва на всички. Когато аз обаче имам нещо важно, за нея е идеалният момент да ми скапе всякво желание и амбиция.
Правела съм, каквото си искам... ХАХА, ако беше така, отдавна щях да съм се изнесла.
Добро утрооо!! Ейй на пук на сички беше екстра!! Определено имах нужда от освежаване .. хохо ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Уфф... не мога повечеееее....Писна ми от всичко и от всички...раздвоена съм...вместо тая вечер да излезна ще си стоя у нас пред компютъра
И не спирам да мисля за НЕГО.. мамка му защо трябваше да се появява в живота ми.
Защоо???Искам да съм с него..а нещо ме спира...може би хилядите му момичета с които непрекъснато се занимава...всеки път ми доказва че е луд по мен...но същевременно обръща "специално" внимание и на други .....Умиирам... не издържам...сърцето ми се къса...
;(.... По-гадно просто няма как да е ...! ;( И с тея объркващи сънища...искам да се превърнат в реалнооост ;( Искамм го!! <33
Невероятно! Обичам го толкова много, повече от всичко друго! Радвам се, че го срещнах и му благодаря, че ме подкрепя за всичко! След месец правим 2 години! Обичам те бебее, завинаги! (h)
му boy