.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Повече от фен Аватара на evropeiski
    gandalfepi4 ти си добро, умно момче, знам, че в случая аз съм виновен, но просто не разбирам, защо винаги на всяка цена тръгваш да убеждаваш вярващи хора да не вярват, това ме дразни, това. Дори и да има две неща едното в защита на вярата, другото против вярата, ти винаги избираш да кажеш това което против вярата, а за другото си затваряш очите или го пренебрегваш като се стараеш да намалиш значението му.
    Бог казва вярвайте, ти казваш не вярвайте, за какъв се изживяваш. (сега ще ми е интересно как ще реагираш на това изречение.)

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    gandalfepi4 ти си добро, умно момче, ...
    Ти пък кой си, че да даваш определения за хората от интернет какви са, що са, все едно че ги познаваш?!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    gandalfepi4 ти си добро, умно момче,
    само в интернет

знам, че в случая аз съм виновен, но просто не разбирам, защо винаги на всяка цена тръгваш да убеждаваш вярващи хора да не вярват, това ме дразни, това. Дори и да има две неща едното в защита на вярата, другото против вярата, ти винаги избираш да кажеш това което против вярата, а за другото си затваряш очите или го пренебрегваш като се стараеш да намалиш значението му.
    примерно?

Бог казва вярвайте, ти казваш не вярвайте,
    не помня да съм чувал който и да е било бог да казва това. Доста ясно помня ти и колеги да казвате "вярвайте МИ" и моята опозиция е "защо?". Разбираемо е да се опитваш да го изкараш доста по-различно, но futile.

за какъв се изживяваш. (сега ще ми е интересно как ще реагираш на това изречение.)
    Me?

I'm just...

*puts on glasses*

gandalfepi4.

*YEHAAAAAAAAAAAAA*
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си