- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Добре, мерси.. тогава, мога ли да заменя тоника с розова вода, например?
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
като тоник е аз си бях взела 1-вия път розова вода без алкохол и нищо ми нямаше
а 2-рия път като си взех розова вода с алкохол и леле толкова ми беше ужасно почна да ми се бели кожата...
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ дам.. прави една.. лично аз ще я посещавам![]()
да и аз и как да си запазим тена и т.н.
ами как да се печем и какви фектори за тена и т.н.
маски за лицето,неща с които да поддържаме като цяло кожата ни (тяло,лице.. абе навсякъде) ..
Кажете ако може, някой стягащ крем за лице моля![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Момичета, моля ви, кажете за спиралите на МАК. Как им вървят цените горе/долу? Хубави ли са?
И друго...в продавалник сега разглдах, че се продават разни козмертични продукти на Шанел, Ланком, Диор, Нина Ричи, Сисли, Армани, Живанши за без пари направо, не надхвърлят 30лв. А реално, цените им са по-високи. Дали са ментета?Интересно ми е и мисля да ги пробвам, има ли как да разбера дали са ментета? Като става въпрос за продукти, които не съм ползвала.
Everything changes, but beauty remains ...
Ако искаш пробвай може да излезе пък нещо![]()
Въпроса е, че си го слагам на лицето това нещо...наистина не знам. Просто...спирала на Ланком за 20лв? Съмнявам се. Ако някой е пробвал или знае, моля ад сподели.
Едит: знам за ягодката, там също са доста добри цените и по-евтини от попринцип, но за там нямам съмнение за качеството. Не знам ,наистина е супер съмнително в този продавалник с тези продукти на половин цена,че и по-евтини.
Последно редактирано от PullMeCloser : 12-10-2011 на 16:48
Нали, и аз!!!
Заповядай линк:
http://prodavalnik.com/lancome-hypno...irala-i3237046
http://prodavalnik.com/lancome-lukso...odukt-i3146279 Това пък не го вярвам изобщо!!! Има нещо, ама...
Нещо ми се прецака интернета, не иска да ми зарежда. Потърси в търсачката, трябва да излязат.
Сенките- да. Не бих си ги взела, то и цената им е абсурдно ниска, че и пудра.
^Според мен не се подлъгвай да си ги купуваш!
Кои храни са богати на витамин Б ?
^^ да както каза и на мен ми се вижда "Мейд ин Чайна" само дето ще си съсипеш лицето
Ох, не знам .. От лятото имам едни пъпчици (малки, бели) отстрани около ръбчетата на устните и днес питах в 2 аптеки и в 2те ми казаха, че това се е получило от недостиг на витамин Б (не казаха какъв точно). В крайна сметка един човек след мен ме посъветва да си купя Acic срещу херпес и сега ги мажа с него, ама те всъщност не са херпеси и за това се чудя от къде мога да си набавя .. витамин Б ..
и сестра ми е така от малко повече от два месеца и се чудим с майка ми как да се премахнат