Не разбирам каква е тази надпревара по използване на непонятни термини, за да докажеш определена теза в тийн форум, където средната възраст на участниците е 16-20 години... Аурис, препоръчвам ти, участвай в дискусии, свързани с психология, имаш познания в тази насока.
Относно кой има работа тук и кой има правото да пише, не го определяш ти, за щастие. С щурче съм се сблъсквал и в други теми, не съм бил толерантен към нея, даже направо бях високомерен, но и тя се опитваше да ме засегне. Значи не е лош човек. В същия ред на мисли, щом се имаш за всезнаещ и вездесъщ, защо се занимаваш? Това говори, че имаш комплекси.
Тук е подходящо да дам примера с казармата. В едно отделение, ако съжителстват 50 мъже, то най-вероятно някои от тези мъже, ще започнат да играят ролята на жени. Щом съществувава едната страна, би следвало да е има и противоположната. Една от причините да се превърнеш в педал е, че в детството, ако си изпитвал липса на момичета или имаш неспособността да комуникираш с тях, в бъдеще поради тяхната липса обръщаш резбата. Друга възможност е, когато си прекалено гъст с момичета в бъдеще започваш да разсъждаваш като тях, даже и по отношение на пола... Факторите, според мен, се крият в средата (това е главният спор между психолозите, дали за развитие на личността определящ е генът или средата). Нямам нищо против педалите, сред тях има изключително прости, но и изключително интелигентни, сексуалната ориентация не е фактор за интелекта.