.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Нямам нищо против никой, но на моменти си мисля че една част ( !! ) от т.нар. `атеисти` се изживяват като големите реалисти и т.н. Изнервя ме самия начин по който всички започвате да бълвате какви ли не простотии защо нямало Бог или защо пък имало.. Който иска си вярва, който не иска не иска. Не мисля че трябва сега всички да се избием за това има ли Господ или не.

Само един въпрос към атеистите: Окей, няма Господ. Ми хубаво, тогава защо празнувате Коледа, Великден и други Християнски празници като няма Господ? Е тва не мога да го проумея,сериозно.
    <3 d(ˆˆ)b

Smile

Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Нямам нищо против никой, но на моменти си мисля че една част ( !! ) от т.нар. `атеисти` се изживяват като големите реалисти и т.н. Изнервя ме самия начин по който всички започвате да бълвате какви ли не простотии защо нямало Бог или защо пък имало.. Който иска си вярва, който не иска не иска. Не мисля че трябва сега всички да се избием за това има ли Господ или не.

Само един въпрос към атеистите: Окей, няма Господ. Ми хубаво, тогава защо празнувате Коледа, Великден и други Християнски празници като няма Господ? Е тва не мога да го проумея,сериозно.
    OnlyGirl не се занимавай, това е болест, нарича се духовна проказа, а за вярващи, които все още не са си изградили добър християнски имунитет, тази болест може да се окаже и заразна. Затова не се занимавай, само дръж се у вярата и пази я.
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

Мега фен Аватара на RagioL
    Бихте ли позволили и аз да включа

Християнската църква е една енциклопедия на праисторическите култове.

Фридрих Ницше
    Бог във всички е едно - провайдърите са различни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си