- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли спали с по малко момче ?
Не.
Това означава , че трябва да е под 96.
О.о.
Не.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз скоро правя 18, но все още не съм стигнала до етап "секс". Обаче смятам, че бих го направила с по-малък. /не, не съм загубенячка, която стои само вкъщи и не знае що е да излезеш с приятели и да се позабавляваш. Просто не се чувствам готова и не смятам, че съм намерила Момчето./
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Според мене много ограничени хора казват.... Аз с по-малък няма да оравя сех .
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Не съм съгласен с втората част на последното изречение.
Не ми се е случвало да имам сериозна връзка с момиче по малко от мен, но обратното ми се е случвало и аз лично смятам, че всичко опира до самия човек. Всеки има мозък, но не всеки знае, правилното му предназначение.
Не по - малко момче от набор 96... тоест по - малкото момче е 97,98 и т.н.
Ако исках да кажа не по - малък набор от 96, то тогава е грешка, в случая не е. Защото използвам малко за момче, а не малък - за набор.
Ъ, ок. >>>>>>>>>.
всяко момче иска с някоя кака ама ... каките са малко :Д
Не, няма, но момчетата набор 96 в момента са дечица. Казвам ти го като човек, който учи в смяна със 140 момчета набор 96. Има един-единствен, който хваща погледа и минава за по-голям.
След години възрастта няма да ми е проблем.
На този етап обаче бих си позволила най-много с 1 година по-малък.
За сега съм виждала само едно момче, по-малко от мен, което да хваща погледите на всички 'каки' покрай него.
И спря да се върти за миг земята..
аз съм 96 и съм 189 и въобще не можеш да кажеш че съм 96 , даже с една 93 се запознахме и тръгнаха нещата да стават горещи :Д и нещо стана въпрос за годините и казах че съм 96 и й упадна коня ...
МомченЦА, не става въпрос колко сте високи или на колко изглеждате. В един определен момент ще си проличи, че сте по-малки и на каката няма да й хареса.
И мен ме мислят за по-голяма с поне 2 години, ама го докарвам и на акъл.
Е добре де от къде си сигурна че и ние не го докарваме на акъл.Това че сме на 15 години не означава че не можем да мислим и че се държим като на по 12 години.
Не съм сигурна, изказвам наблюдение, базирано на широк кръг от хора.
Самият факт, че изтъквате височината си като аргумент, говори, че съм права.
На мен първата ми връзка беше с момиче почти 2 години по голямо от мен.
Ходихме 3 години и нито аз нито тя сме усетили да има няква пречка във взаимоотношенията помежду ни заради това, че съм по малък.
Като тръгнахме аз бях на 16 , тя почти на 18 ако има някво значение
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Те па "какичките" на по 18-20-22 щот мислят много "зряло" щот![]()
Creative Technologie
Миро, знам, ама не ме вълнува особено :д
Ооо да, МНОГОО даже бих искал като за първи път с някоя по-опитна![]()
![]()