- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Това, че си с мазна кожа не значи, че нямаш НИКАКВА нужда от хидратация!
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
^^да,за това матиращия ми крем е и с хидратиращ ефект. Или поне така пише на опаковката.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Пуснах нова тема, но ще си позволя да попитам и тук. Някакви отзиви за спиралата на Max Factor- False Lash Effect? Гледам, че е доста намалена, но все още се чудя дали да си е взема.
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
кажете някой крем, лосион за суха кожа(на лицето), за да ми стане нормална
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Оххх Моля ви кажете ми някой крем или нещо друго за премахване на пъпки!! ;( Мойте пъпки са по-скоро пъпчици ;д много са малки, но са забележимии ;( ;( ии някъв крем с който мога да премахна белези или петна![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Здравейте!Имам един тъп въпрос..понеже от скоро използвам термозащитен спрей защото беше крайно време вече да предпазя моята вече изгоряла коса,но не знам точно къде да нанасям спрея.В корените,по дължината?На опаковката нищо не пишеше.
Последно редактирано от kalpazanka : 12-27-2011 на 12:55
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ +1 За Iwostin. Използвам дневен и нощен крем и съм страшно доволна. За кратко време кожата ми премина от мазна(най-вече в Т-зоната) към нормална.
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Бисквитке и Калпазанке благодаря ви : )
за термоспрея - по дължината![]()
Това е друго. Аз също от мазна съм в графа нормална към суха, но с Биодерма. А момичетата искат обратното- от суха към нормална.
mynichkaTanq, за нищо. Най-добре е да минеш през аптека, където се предлага медицинска козметика, за да се снабдиш с тестери на различни продукти. Оттам нататък пробваш и преценяваш кое как ти се отразява.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Здравейте! Искам да попитам дали тази евтина преса - http://kupi-sega.bg/product/SHS2006/ може да прави и къдрици ?? Четох доста коментари в други теми, че изправя много добре, но ме интересува дали може също да къдри .. ако някой случайно знае : ) Благодаря предварително! : )))
със сигурност ще станат къдриците : )
Само да те попитам този лосион помагали и при такива белези които са подути .. тоест моите не са точно като рани ами като това http://contractubex.bg/wp-content/uploads/keloid.jpg - само,че в доста по малък вариант и са по кракатаАкне аут лосион.И за двете. И фотозащита.
![]()
![]()
Момичета.. имам .. проблем.. Такаа, от няколко дни си гледам отстрани на дупето имам стрии (или аз така съм решила, всъщност са червени вдлъбнатини(но не големи), вени или нещо .. не знам.. портокалова кожа? (което най - е същото)), много е малко, но достатъчно, че да си създам комплекс. За няколко месеца качих 5-6 кг., дали може да е от това? Какво ще ме посъветвате? Аз съм решила сега от януари да започна да спортувам, защото 1 година си мързелувам.. но това няма ли само да увеличи проблема (смисъл, ако отслабна..).. [чакам с надежда]! :*
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
За стриите - има разни кремчета, мажат се докато са още нови (червени), най-добре се консултирай с дерматолог, за да ти препоръча нещо, което наистина действа. Вероятно са от рязкото напълняване. Когато станат бели, въобще не се забелязват, особено ако кожата ти е по-светла.
^ за стрии си има специално до колкото знам![]()
Аз пък искам да попитам, останали ли са нормални хора на тоя свят? Сутринта, докато си миех зъбите, реших все пак да погледна какво съдържа пастата ми за зъби като състав, но се натъкнах на нещо далеч по-различно, от което паднах от смях :
http://195.149.248.189:8080/2011-12-...a93a_920x0.jpg
Тая паста за зъби явно е за някви деца-гениичета! Не знам дали сте чували за дете, което е НА 6 годишна възраст, или по-малко, което може да чете (но не знае как се използва обикновена паста за зъби) и в същото време, всеки ден на площадката пред блока си говори с приятелчетата за флуорид. Просто тва е ега ти фейла!