.
Затворена тема
Страница 72 от 78 ПървиПърви ... 2262686970717273747576 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 1950
    Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Това, че си с мазна кожа не значи, че нямаш НИКАКВА нужда от хидратация!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    ^^да,за това матиращия ми крем е и с хидратиращ ефект. Или поне така пише на опаковката.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Пловдив
    Пуснах нова тема, но ще си позволя да попитам и тук. Някакви отзиви за спиралата на Max Factor- False Lash Effect? Гледам, че е доста намалена, но все още се чудя дали да си е взема.
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Супер фен
    кажете някой крем, лосион за суха кожа(на лицето), за да ми стане нормална
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Оххх Моля ви кажете ми някой крем или нещо друго за премахване на пъпки!! ;( Мойте пъпки са по-скоро пъпчици ;д много са малки, но са забележимии ;( ;( ии някъв крем с който мога да премахна белези или петна
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt Виж мнението
    Оххх Моля ви кажете ми някой крем или нещо друго за премахване на пъпки!! ;( Мойте пъпки са по-скоро пъпчици ;д много са малки, но са забележимии ;( ;( ии някъв крем с който мога да премахна белези или петна
    + на мен също ме интересува дали може да препоръчате нещо за белези!

Здравейте!Имам един тъп въпрос..понеже от скоро използвам термозащитен спрей защото беше крайно време вече да предпазя моята вече изгоряла коса,но не знам точно къде да нанасям спрея.В корените,по дължината?На опаковката нищо не пишеше.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    Няма как да стане нормална завинаги Аз си слагам крем невен на Арома вечер и сутрин (вечерта слагам повече) и така
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    Nivea soft?
    Iwostin?

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt Виж мнението
    Акне аут лосион. И за двете. И фотозащита.
    Последно редактирано от kalpazanka : 12-27-2011 на 12:55

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    ^ +1 За Iwostin. Използвам дневен и нощен крем и съм страшно доволна. За кратко време кожата ми премина от мазна(най-вече в Т-зоната) към нормална.
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Супер фен
    Бисквитке и Калпазанке благодаря ви : )

Banned Мега фен
    за термоспрея - по дължината

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от MissShine Виж мнението
    ^ +1 За Iwostin. Използвам дневен и нощен крем и съм страшно доволна. За кратко време кожата ми премина от мазна(най-вече в Т-зоната) към нормална.
    Това е друго. Аз също от мазна съм в графа нормална към суха, но с Биодерма. А момичетата искат обратното- от суха към нормална.

mynichkaTanq, за нищо. Най-добре е да минеш през аптека, където се предлага медицинска козметика, за да се снабдиш с тестери на различни продукти. Оттам нататък пробваш и преценяваш кое как ти се отразява.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Здравейте! Искам да попитам дали тази евтина преса - http://kupi-sega.bg/product/SHS2006/ може да прави и къдрици ?? Четох доста коментари в други теми, че изправя много добре, но ме интересува дали може също да къдри .. ако някой случайно знае : ) Благодаря предварително! : )))

Цитирай Първоначално написано от renu Виж мнението
    Здравейте! Искам да попитам дали тази евтина преса - http://kupi-sega.bg/product/SHS2006/ може да прави и къдрици ?? Четох доста коментари в други теми, че изправя много добре, но ме интересува дали може също да къдри .. ако някой случайно знае : ) Благодаря предварително! : )))
    Така като и гледам формата може.То и с не-толкова овална преса стават, зависи от това как ги правиш.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Така като и гледам формата може.То и с не-толкова овална преса стават, зависи от това как ги правиш.
    Благодаря : )

Супер фен
    със сигурност ще станат къдриците : )

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    за термоспрея - по дължината
    Благодаря

Акне аут лосион. И за двете. И фотозащита.
    Само да те попитам този лосион помагали и при такива белези които са подути .. тоест моите не са точно като рани ами като това http://contractubex.bg/wp-content/uploads/keloid.jpg - само,че в доста по малък вариант и са по краката

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Момичета.. имам .. проблем.. Такаа, от няколко дни си гледам отстрани на дупето имам стрии (или аз така съм решила, всъщност са червени вдлъбнатини(но не големи), вени или нещо .. не знам.. портокалова кожа? (което най - е същото)), много е малко, но достатъчно, че да си създам комплекс. За няколко месеца качих 5-6 кг., дали може да е от това? Какво ще ме посъветвате? Аз съм решила сега от януари да започна да спортувам, защото 1 година си мързелувам.. но това няма ли само да увеличи проблема (смисъл, ако отслабна..).. [чакам с надежда]! :*
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    Момичета.. имам .. проблем.. Такаа, от няколко дни си гледам отстрани на дупето имам стрии (или аз така съм решила, всъщност са червени вдлъбнатини(но не големи), вени или нещо .. не знам.. портокалова кожа? (което най - е същото)), много е малко, но достатъчно, че да си създам комплекс. За няколко месеца качих 5-6 кг., дали може да е от това? Какво ще ме посъветвате? Аз съм решила сега от януари да започна да спортувам, защото 1 година си мързелувам.. но това няма ли само да увеличи проблема (смисъл, ако отслабна..).. [чакам с надежда]! :*
    Ако е наистина стрии, могат да се позаличат, ако са още лилави, но, ако са бели нямат премахване. Може да пробваш с маслото на Икаров или Контратубекс.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

За стриите - има разни кремчета, мажат се докато са още нови (червени), най-добре се консултирай с дерматолог, за да ти препоръча нещо, което наистина действа. Вероятно са от рязкото напълняване. Когато станат бели, въобще не се забелязват, особено ако кожата ти е по-светла.

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla Виж мнението
    Ако е наистина стрии, могат да се позаличат, ако са още лилави, но, ако са бели нямат премахване. Може да пробваш с маслото на Икаров или Контратубекс.
    Koe масло на Икаров?
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Banned Мега фен
    ^ за стрии си има специално до колкото знам

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз пък искам да попитам, останали ли са нормални хора на тоя свят? Сутринта, докато си миех зъбите, реших все пак да погледна какво съдържа пастата ми за зъби като състав, но се натъкнах на нещо далеч по-различно, от което паднах от смях :

http://195.149.248.189:8080/2011-12-...a93a_920x0.jpg

Тая паста за зъби явно е за някви деца-гениичета! Не знам дали сте чували за дете, което е НА 6 годишна възраст, или по-малко, което може да чете (но не знае как се използва обикновена паста за зъби) и в същото време, всеки ден на площадката пред блока си говори с приятелчетата за флуорид. Просто тва е ега ти фейла!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си