- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Е как можа да го направиш .. до там ли падна ..
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
Пантерке,напълно съм съгласна с теб!
По темата:Отново си изключително несериозен що се отнася до квартирата ни ... Пак чакаш аз да уредя всичко,аз да занимавам Дългия и т.н.,а после пак ще имаш претенции ...Ама накрая като ти резна квитанциите и като си наема квартира сама ще те видим к'во ще правиш
Е оки де,не съм толкова гадна и не бих го направила,но все пак няма да е зле да се вземеш малко в ръце
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Прибери се, душко, че много ми се...
Остави ме на мира, беее ;( Толкова усилия положих, за да те карам да ме мразиш, кви са тея филми пааакБ'а'хти
Чудя се всички тея ваши размисли и страсти стигат ли до бившите ви или просто остават форумно изпускане на парата.![]()
Welcome to the Jungle...
Ти си страхливец и не знаеш какво искаш! Направи своя избор (може би принуден от едно голямо обстоятелство), но отново доказа, че не можеш да държиш на думата си повече от ден. Това че казах че съм съгласна след време пак да сме заедно не е вярноооо...И аз имам вина за някои неща, но за това повече никога да не сме заедно си виновен само ТИ!!!
още те обичам... ти го знаеш![]()
Можеше да ми кажеш едно здрасти на улицата чисто и просто възпитание.Не ме интересува новата ти приятелка която си хвана за 2 дни,за да ме забравиш.![]()
бих му казала : Благодаря ти за прекрасните мигове,прекарани заедно .. Липсва ми човека,който беше .. !![]()
Последно редактирано от katinkaaa : 01-07-2012 на 19:23
с теб,без теб-животът продължаваp
Ква беше разликата между мъжки и женски бръмбар-носорог? XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може и да имам някакви остатъчни чувства към теб, но няма да им дам шанса отново да вземат превез!!! Имай си колата, имай си имотите, златата и колите не ме блазни материалното!!! Имам си стабилен мъж до себе си, който поне не се влияе от мнението на приятелите и майка си, като тебе!!! Поне той си слуша собствената глава и разум! Да, може да няма кола, книжка и много пари, но има две неща, който ти никога няма да имаш - сърце, което знае как да обича ( а не да ми мълчи като тебе като му казвам обичам те ), и мен!!!
^Suuure...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Напоследък те сънувам, а няма основателна причина за това. Хм.
на бившата не... но на по-бившата бих и казал че имам чувства към нея все още :P
Бих и казал - толкова ли бях загорял, че да тръгна с тебе о,О ?
--------------------------------------------------------