- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Имам много гадни червени петна по лицето, точно под очите, милиуми ли не знам как се казват.. С какво мога да направя, така че да не се забелязват изобщо? Като сложа пудра или фон дьо тен и лицето ми става като набрашнено и е адски грозно ? А и с какво да си гримирам очите, синьо-зелено-сиви са..По принцип им слагам черен молив отгоре на клепача, спира и черен молив вътре, но като че ли ми се иска да разнообразя.? Благодаря предварително .
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Момичета,търся си чанта от много,много време и никъде не си намирам.Да знаете някой онлайн магазин в който да се продават хубави чанти.
Бихте ли ми препоръчали някакъв хубав нощен крем за лице?
В момента използвам един на Ивостин и е доста добър, но се чудя дали си взема на някоя друга марка или да повторя с този..
Та ако сте доволни от някой крем за мазна кожа, моля, споделете.
п.п. без тези на Ейвън, Орифлейм, Нивея и пр.
Благодаря предварително -.-
Като си доволна от Ивостин, защо да го сменяш? Прекрасно качество на изключително достъпна цена е цялата козметика на марката.
Хора, от тези пръчки как ги режете плодчетата? Изглеждат ми супер твърди... как ги режете така, че да стане тънко,а не някакво гадно и дебело и ръбесто :Д
Последно редактирано от PullMeCloser : 01-13-2012 на 19:25
Everything changes, but beauty remains ...
Милиумите са бели твърди точки. Червените петънца нямам идея как се казват, но можеш да им слагаш отгоре коректор и хубаво да го размазваш. За да ти става така от пудра и ФДТ има вариант да са некачествени или да ти е много суха кожата. Ти си знаеш кое от двете е . Ако е суха не слагай пудра, защото тя е главно за матиране на мазна кожа и слагай кремче някакво под ФДТ. На очите може да слагаш син молив или лилав. Както и лилави или златисти сенки. Контрастният цвят сенки кара очите да изпъкнат.
Да, суха е , забравих да спомена. Какво кремче е най-добре да се слага?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Ами кажи ако искаш на колко си години, някакви други проблеми прави ли ти? Nivea soft в бяла кутийка със синьо е универсално. Аз си го взимам понякога за лицето и ми е екстра. Другите овлажняващи на Нивеа, към 10 лева вървят, вършат същата работа поне при мен.Ама това ти го давам като пример, ти можеш да си избереш някакв другМладата кожа няма нужда от нещо особено щом няма акне или някакъв проблем. Изобщо като идеш в магазина и търсиш кремове за суха кожа има много, само гледай да не са за бръчки
![]()
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...84528006_n.jpg Такова червило или гланц виждали ли сте(( толкова е хубавоооо ,много искам такова
Или поне какъв се води този цвят,лелее много ми хареса
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Какво заличава или избелва петната от пъпки, освен хумата? Има ли някакво кремче?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да не е раздразнена нещо и за това да са червенините? Спукан капиляр?
Eucerin, Iwostin, Avene.
ledenakrasota, http://apteka.framar.bg/30001238/мел...#axzz1jNpMsAbo и тоник също. Предполагам двете вършат добра работа, но не съм го пробвала лично.
Последно редактирано от PullMeCloser : 01-13-2012 на 22:19
Everything changes, but beauty remains ...
Благодаря момичета,ще разгледам каталога![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Момичета,сестра ми ме одраска малко под окото,направи ми свали малко кожа...
предложете ми нещо с което мога да го намажа или нещо подобно...
имам разни мазила за ранички,но ме е страх защото кожата на лицето ми е много чувствителна.
Днес разглеждах новия каталог на AVON и много ме заинтригува ето този продукт - http://1.bp.blogspot.com/-tOih4GWLF6...k/s1600/p2.jpg .Пише,че въстановява увредената коса,но аз честно казано не съм много доволна от продуктите на тази марка ..преувеличават доста възможностите на продуктитебих искала да питам дали някой е използвал и доволен ли е ,за да се помисля дали и аз да поръчам
![]()
Търся си някоя доооста дебела маша, даже тези дни ще ходя да разгледам в магазина ама ми се искаше да видя и някои в нета.
Та, ако имате дебела маша от която сте доволни ще се радвам да видя![]()
^Philips-SalonSuper Stylist доволна съм от нея,има и доста приставки.
Момичета, време е за vol. 2![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!