.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 724

Hybrid View

Някои с тест български предварителен във ВИНС-а?

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от sanlivkata Виж мнението
    Ох аз, но не съм сигурна, тъй като там може да се явиш само на един предварителен и се чудя история или бел да е
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Аз също се включвам в темата.Наистина е тъжно как времето отлетя.Колко спомени само имам.Ще запомня всичко!Съмо да попитам,кога са предварителните изпити,на които може да се явяваме?
    Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца

Smile

Цитирай Първоначално написано от sanlivkata Виж мнението
    Ориентирала съм се към унсс , но ще отида и до Варна за предварителния.
    Memento mei, memini tui!

Здравейте бъдещи абитуриенти и кандидат - студенти извинявайте, че се намесвам в темата ви, но исках да ви покажа една група във фейсбук за всички, които ще кандидатстват в ИУ - Варна https://www.facebook.com/groups/181897115246052/ Тази група е все още нова, но е създадена с идеята да се съберете колкото се може повече кандидат - студенти и да обсъждате всичко, което ви вълнува във връзка с кандидатстването. Също така в групата има и хора, които вече учат там (аз също съм от тях) и сме готови да отговорим на всички ваши въпроси. Желая ви успешно завършване на всички и дано ви приемат кой където иска.

Град
    Стара Загора
    Някой да кандидатства с химия в Пловдивското ХВП?
    А аз вчера си купих рокляя )

Град
    видин
    хаха и аз така.. Вчера си купих рокля иии чанта, и малко така аксесоари, обаче проблема ми е много голям в момента-обувките. Някой може ли да ми каже магазин за обувки из София, за предпочитане да има 42 номер, иначе няма смисъл
    TOO LITTLE TOO LATE!

Цитирай Първоначално написано от poolity_vd Виж мнението
    хаха и аз така.. Вчера си купих рокля иии чанта, и малко така аксесоари, обаче проблема ми е много голям в момента-обувките. Някой може ли да ми каже магазин за обувки из София, за предпочитане да има 42 номер, иначе няма смисъл
    В София 100% ще намериш ако са от нова колекция! Обиколи Графа, Витошка, Алабин, Пиротска и после моловете.Няма как да не намериш.

Здравейте момичета,вчера ходихме до Асеновград и от там си взех роклята.Още в първия магазин,в който влезнах си харесах роклята и си казах,че това е моята рокля.Семпла е ,изчистена с комбинация от два цвята черно и лилаво,късичка е .http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...25B8%25D1%258F това е самият цвят ,но само горната част ми е в лилаво има и малка бродерия,а долната ми е черен тюл.Иначе модела е същият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си