- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
Аз тепърва ще се заемам да си търся рокля, ама просто не ми се мисли, че каквато съм капризна.. Иначе, при нас единственото избрано и уточнено нещо е, че от 26 май до 1 юни ще бъдем на екскурзия е Кушадъсъ, др. седмица ще почнем да мислим и за ресторант за бала, а фото сесията ще бъде сиг май месец и тя не знам.. Относно кандидатстването, аз подадох документи за Англия и чакам отговори.
А, иначе мислите ли да ходите на изложението в музей "Земята и хората" в София и къде другаде ще си търсите рокли?
Другата седмица за ресторант?! Само в моя град ли е практиката да се запазва ресторант годинаи половина по-рано о.О Аз сега съм 11ти и още октомври запазихме 2 дати на различни места и сега трябва да ресхим до февруари кое ще остане и да дадем капаро (запазихме и двете места, защото не можехме да решим, а ако не побързаме може датите да ни ги заемат други училища, както всъщност стана в единия ресторант).
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ние сме си запазили дата, ресторант (не че имаме голям избор цял един ресторант, който става за бал има в нашето градче хахаха.. ужас, срам!) както й да е. имаме вече DJ, имаме малко спорове относно оркестъра. Снимките за албума ще си ги правим в деня на изпращането, когато всички ще са се нагласили![]()
Вече в ВТУ и ВИНС-а има изложения за всички изпити.. аз мисля там да пробвам пък ще видим. Чудя се в тази тема никой ли няма, който да се запътва към Търново?
Рокля.. февруари, най - късно март ще се ходи към Асеновград, но тати ми кажа, че трябва от там да си взема, защото няма да се разкарва другаде (живея доста далеко от Асеновград) и така..
А да ви питам, защото при нас има малко спорове. Ако каните учители, които са ви преподавали, но вече не са в училището ви вечерята вие ли я поемате или те си я плащат?
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Ние си плащаме за всички учители, които сме поканили .. независимо, че не са в нашето училище примерно ..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
е как вие плащате, а за Търново съм и аз, но не само..![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
при нас винаги са плащали учениците![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ние също си плащаме за учителите.Поканили сме 4 учители ,освен класната и на всички учители ние плащаме куверта.А на класната той е безплатен ние само ще й платим албума.
Ами това за плащането и поканите в учителската стая ще оставим една покана от целия випуск, че каним всички учители и практика е те да си поемат вечерята, но тези, които вече не са при нас според мен точни, че ние ги каним и трябва да им поемем. все пак като ти дойдат на рожден ден никой не си плаща, но учи.. много пари щели да станат не знам си какво.. чудо :Ю
LoveHurT какво мислиш във ВТ?
социални дейности/ публична администрация
а за Благоевград социални дейности/ ПР - връзки с обществеността
Ние поканите ги даваме лично, на всеки поканен, разходите целия випуск да делим, че да не се издребнява кой кой учител е поканил, то горе долу съвпадат + - 3/4 ама.. излишни сметки иначе.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Някои с тест български предварителен във ВИНС-а?
Аз също се включвам в темата.Наистина е тъжно как времето отлетя.Колко спомени само имам.Ще запомня всичко!Съмо да попитам,кога са предварителните изпити,на които може да се явяваме?
Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.
Как се подготвяте за матурите????
да се запиша и аз за 2012.)
аз до никъде не съм стигнала. общо взето май само чета отвреме-навреме за матурите. покрай тези празници трудно да отвориш учебник. но вече мисля да сядам по-сериозно. да ни оформят един път за първи срок и се залавям здраво за БЕЛ и история. на предварителен изпит мислех да ходя във ВИНС, но се отказах. някак си тая Варна не ме влече, нищо, че ми е най-близко. реших да не оставам само с кандидатстването в ПУ, винаги е добре да имаш план Б, та затова резервният ми вариант ще е великотърновския, но там с матурите мисля да кандидатствам, няма да ходя на изпит.
иначе нещо за Пловдивския университет? конспекти, справочници.. гледам в сайта, но там нищо не излиза, а кое време стана |(
с роклята нямам напредък. всъщност харесах една на Romantica Fashion, но не знам. така като не съм огледала всичко, не съм много навита да капарирам. ще си помисля. то ако купя роклята, всичко друго- обувки, чанта, аксесоари, ще се нареди много лесно. иначе си избрах прическата и фризьорският салон, където да ми я направят, студиото за грим и маникюр. само в близките дни трябва да отида да попитам кога горе-долу да отида да си запиша часове. и кола си имам, само прословутата рокля трябва да си избера и мога да дишам спокойно. нещата за изпращането ще си ги купя когато отида в София за рокля, но там не съм притеснена.
иначе нашият випуск от моето училище, още се лутаме за дата. по принцип бяхме за 27 май, но тъй като училището, което щеше да бъде на 26 в ресторанта, в който искаме да сме се отказа, си мислим дали да не резервираме за тогава. сега във вторник отговорниците на класовете с класните ръководители ще ходят да говорят за дата, меню, капаро. куверта ни ще е 100 лв. много хубавичко ни го закръклиха, но бал като бал..
Продавам две бални рокли който се интересува да ми пише на скайп malkata_lindzi92 давам ги по договаряне и са в отлично състояние .. в клипа може да ги видите http://vbox7.com/play:5aafc4fd16
не само на теб ти се струват много, всички сме на това мнение, но..
в тея 100 лв. се включвали 20 лв. за диджей, 5 лв. чупливост, 5 лв. украса, водеща и менюто- салати, предястие, основно, десерт, шампанско и вино, а и 50 гр. ракия. дори и така пак не можем да го докараме до 100. миналата година на същото място беше 65 лв. вярно, че цените се вдигнаха, ама се изхвърлиха тази година. ние сме 4 паралелки, като във всеки клас има около 28 човека. прави си сметката само от нас колко ще вземе, а да не говорим, че с изключение на две/три училища, всички други са там. абе да е жив и здрав собственика, да си харчи парите със здраве.![]()
кажи на твоите хора да се радват на тези 30 лв. и въобще да не мрънкат!![]()
Аз запазих места за р-т още миналия месец.Роднини и приятели ще сме общо към 40 човека,но още не се знае колко ще дойдат със сигурност.Бала ни е на 24 май в Ленинград(говоря за Пловдив).Иначе рокля ще си търся другия месец или най-късно по-другия.След това обувките и другите неща.Иначе за кндидатстването,мисля да уча в Пловдив,ще се пробвам за фармация.Тея дни трябва да си купя справочника за кандидат студенти 2012г.
Някой да знае къде мога да пробвам рокля на Sherri Hill?