Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15

golemiq_korab_minava
01-30-2016, 17:52
Винаги ще се намери човек,който да зададе този въпрос и отговора е от никъде,той просто е вечно съществуващ.Не можем да приемаме,че някой е създал създателя,не е логично,не е логично и да мислим,че от нищото може да се създаде нещо.Затова приемаме,че Господ винаги е бил там.Няма друго обяснение.

Ние,като човеци сме ограничени от собствените си мозъци и не можем да видим по-далеч от сетивата си,както ти казваш тепърва има много неща за откриване.
И тъй като има много неща за откриване, а ние още нищо не виждаме и не побираме, не е добре да описваш като закони съществуването на неща, за които не се знае.

sollo
01-30-2016, 17:52
Мен ко ма интересува

espаdа
01-30-2016, 17:53
fisherman e edin podyl maznik!

golemiq_korab_minava
01-30-2016, 17:56
има създадени успешно гмо хибриди, тоест мутациите имат също роля.

an7raks
01-30-2016, 18:10
Винаги ще се намери човек,който да зададе този въпрос и отговора е от никъде,той просто е вечно съществуващ.Не можем да приемаме,че някой е създал създателя,не е логично,не е логично и да мислим,че от нищото може да се създаде нещо.Затова приемаме,че Господ винаги е бил там.Няма друго обяснение.

Ние,като човеци сме ограничени от собствените си мозъци и не можем да видим по-далеч от сетивата си,както ти казваш тепърва има много неща за откриване.
Ако можем да приемем Господ за вечно съществуващ, то тогава нищо не ни пречи да приемем, че вселената е вечно съществуваща. Това дори не е в противоречие със закона за запазване на масата и енергията. Може просто материята и енергията да са във вечен кръговрат.
Иначе, за това, че сме ограничени, ограничени сме.

Fisherman
01-30-2016, 18:37
И тъй като има много неща за откриване, а ние още нищо не виждаме и не побираме, не е добре да описваш като закони съществуването на неща, за които не се знае.

нали така са открити всички неща,като се теоритизира първо,не си слагай капаците от толко рано

Fisherman
01-30-2016, 18:44
Ако можем да приемем Господ за вечно съществуващ, то тогава нищо не ни пречи да приемем, че вселената е вечно съществуваща. Това дори не е в противоречие със закона за запазване на масата и енергията. Може просто материята и енергията да са във вечен кръговрат.
Иначе, за това, че сме ограничени, ограничени сме.

Ако всичко е един вечен кръговрат,тогава какъв е смисъла на живота?
Защо да дам 5000 евра за сираци,като мога да ги дам за курви?Нали сираците са част от кръговрата,какво като са нещастни в следващата си агрегатна форма след един кръг на кръговрата ще са се превърнали в нещо друго,кану примерно или комплект мини ски.

Когато твърдиш,че има само вселена,която си съществува ти обезмисляш всичко останало.Къде са висшите емоции,които ние хората изпитваме в целия този хаос?

aurissaaaaa
01-30-2016, 19:17
Защо да дам 5000 евра за сираци,като мога да ги дам за курви?
Защото си социално животно и изпитваш емпатия / съжаление.
Защото с тези 5000 евра може и да ги пратят на училище и някой ден да ти се върнат 100-кратко, когато тези сираци вместо в наркомани и тежест за социалната система се превърнат в лекари, учители и инженери.

Впрочем за висши емоции във философския смисъл ли говориш (т.е. удоволствие от самоусъвършенстването и подобни) или имаш предвид от научна гледна точка, че хората изпитват емоции, които животните не изпитват ?
//смятам че философите си правят вятър на устата и самоусъвършенстването носи удовлетворение 'щото индивида очаква вследствие да му се подобри живота, или пък си храни егото. Между интелектуалеца с помпозния речник и горилата, която се бие в гърдите в опити да привлече внимание няма съществена разлика - мотивът за тези действия е един и същ.

an7raks
01-30-2016, 20:32
Ако всичко е един вечен кръговрат,тогава какъв е смисъла на живота?
Защо да дам 5000 евра за сираци,като мога да ги дам за курви?Нали сираците са част от кръговрата,какво като са нещастни в следващата си агрегатна форма след един кръг на кръговрата ще са се превърнали в нещо друго,кану примерно или комплект мини ски.

Когато твърдиш,че има само вселена,която си съществува ти обезмисляш всичко останало.Къде са висшите емоции,които ние хората изпитваме в целия този хаос?
По тези въпроси са спорили доста по-умни и начетени хора от нас и не са стигнали до заключение, така че не мисля, че и ние ще стигнем.
Лично според мен, емоциите и живота ни имат значение само за нас самите като вид. Ако човечеството, а заедно с него и моралът изчезне, останалите животински видове е много вероятно да процъфтят, вместо да изчезват. Ако всичкият живот изчезне, планетата ще продължи да се върти и слънцето ще продължи да я топли, както е на другите необитавани светове.
Дори и религиите не виждам да предлагат някакъв глобален смисъл на живота. Ако това цял живот да се мъчиш, щото си се родил негърче в Африка, за да изкупиш грешка, отпреди 3000 години придава смисъл на живота, значи предлагат, да. За мен това не е смисъл.
Някои биха дали 5000 евра за сираци, защото са гузни за нещо, което са или не са направили, други биха ги дали, за да се изтъкнат като милосърдни пред някого или пред обществото, трети биха ги дали просто, защото съчувстват на страданието им, четвърти биха ги дали за курви, щото не им дреме за сираците. Във всеки случай, това би имало значение за дадени хора, но не и за останалия живот, планетата или вселената.

LoadRunner
01-30-2016, 20:41
аз пък се връщам от кино, което автоматично значи че съм бил с фимейл ама както и да е
11А ако имах пак избор бих си го гледал от замундата

Fisherman
01-30-2016, 20:41
Аз мисля,че най-голямото богатсво е да имаш уважението и подкрепата на други човешки същества.

skate
01-30-2016, 20:45
http://9gag.com/gag/aW6Ypyx

solo_
01-30-2016, 21:48
Кокаинизиран

golemiq_korab_minava
01-30-2016, 21:56
Аз мисля,че най-голямото богатсво е да имаш уважението и подкрепата на други човешки същества.

то, че е богатство - така е, но хората точно с него злоупотребяват

han-solo_
01-30-2016, 22:46
pusnete si btv

HollyGolightly
01-31-2016, 02:00
Само тук не съм се оплакала все още
Цяла седмица си мечтая за Събота и как ще се наспя. Идва Събота и всичко е прекрасно, спим си най-спокойно и..... телефонът ми почва да звъни. Сетила се една приятелка за мен, ама не просто да ме чуе как съм, а дали съм искала да ида с нея на концерт НА 13ТИ АПРИЛ!!!!! и то не на кой да е, а на онова дето не мога да го търпя. Що за приятелка не знае по каква музика си падам? И що за човек звъни толкова рано сутринта????
Отказах и, сега цял ден ми пише съобщения, като не съм искала на Бийбър, искам ли на Селина Гомез. На 22 години съм, тя на 23, къде ще ходим да гледаме talentless дечица дето се чекнат по сцените? Казах и, че е много рано да говорим за този концерт, тъй като ще е чак 6ти Юни, а все още Януари не е минал, а и най-вероятно ще летя към България, ама кога съм щяла да разбера дали наистина ще летя.... много досадни хора имам около себе си. И как да и обясня без да и нараня чувствата, че музикалният и вкус никъде го няма? Виж, ако ми каже, че моите хора пак ще пеят в онова заведение, ще съм си купила билети преди да е приключил телефонният разговор.
И не стига, че тя ми лази по нервите, а и той ми мрънка как заради мен и телефонът ми не могъл да се наспи. Човек ще каже, че и той по график става рано всяка сутрин и може да се наспива само през уикенда.
Поне имах достатъчно време да си довърша домашната за един клас, а и за Drawing III успях да си довърша скиците и почнах новият проект. Отбивам номера с тези скици и дори тя го забеляза и съм официално предупредена, че не върви добре работата ама след вече 4ри години следване и така са ми омръзнали всички, че с нетърпение чакам да дойде Май и да не се занимавам с глупости повече, след това ще чертая само срещу заплащане 8-)

Rakshy
01-31-2016, 13:51
бахти

Ewok
01-31-2016, 14:10
Не съм учила за 5 ст. днес. Гледах филм, сега си разглеждам ластфм-а от 3-4 часа и си танцувам цял ден. Чудя се дали да не си пусна още един филм...
И започвам отново да съм социална! Дори довечера ще излизам с едни симпатяги, единия от които познавам от много отдавна, но не сме се виждали от години, и по някаква случайност се запознах с бфф-то му и ще е забавно)))

tori
01-31-2016, 16:13
Харесвам тия семейни работи, но не харесвам как карат. :д Свикнах на неговия тертип, на пазенето на хората в колата, на колата, на животните и хората по пътя, на чуждите коли. Свикнах да отбива, за да спаси таралежче. Досега 20 години за мен беше нормално в една кола да се пуши, да се прегазват таралежи, змии, зайци, да се блъскат кучета. Сега трябва да се чудя при кой от двамата кретени зад волана да седна и да си рискувам животЯ. Единия мина през бордюр, другия засилен като тиква по баир мина през полегнал полицай. Еми, не. Съжалявам, но не.
Не харесвам също и факта, че трябваше да има смърт, за да се сплотим и да си пазим гърбовете. Явно е вярно, че само в лоши моменти и по празници хорята са човечни.

anonymous990763
01-31-2016, 16:23
Ако още веднъж трябва да водя подобен разговор...а ще ми се наложи.

aurissaaaaa
01-31-2016, 17:06
засилен като тиква по баир

уби ме :D:D

sl1nceetoo
01-31-2016, 17:19
Бях на косъм да си прецакам нещата. И все по- сложно става, но така да ми харесва..
А тя супер много се зарадва на подаръка. Цял ден не го остави и си го носи сега навсякъде. Много се зарадвах.
Утре вече сядам да уча. Тази седмица ще си пренаредя нещата.
Спокойно ми е. Засега.

Blockhead
01-31-2016, 18:46
Mnog mi e tujno Ivanka razbra za vruzkata mi s Antoniq i kaza 4e ne moje da me prieme kato 4oveka v koito sum se prevurnal prez poslednite 3 godini kaza 4e sum istinski sociopat i da hodq da tursq shtastie na drugo mqsto, a s neq mi beshe tolkova dobre kak gotvihme bani4ki sutrin v nedelq i kak qzdihme konete na selo

Dagichka
01-31-2016, 18:47
слушам лана, адел.. положението е трагично. :д и съм наранена, мда, мамка му, искам да свършва този ужасен месец, който всъщност започна толкова прекрасно

galaxy29
01-31-2016, 19:21
кой те нарани? дай ми име и адрес :д
(hug) сподели, ако искаш

Blockhead
01-31-2016, 19:23
Nz kakvo da ti kaja ve4e po4nah sam da se naranqvam - vijdam otrajenieto si v ogledaloto i sqkash e drug 4ovek kurvq otvutre

galaxy29
01-31-2016, 19:28
:д не питах теб, фейкче :/

Fisherman
01-31-2016, 19:29
галакси кво праиш

Blockhead
01-31-2016, 19:29
Istinski sum, prosto realnostta mi e prekaleno razli4na za da se izrazi na tvoq ezik radvam se 4e komunikirahme vse pak

espаdа
01-31-2016, 19:36
Istinski sum, prosto realnostta mi e prekaleno razli4na za da se izrazi na tvoq ezik radvam se 4e komunikirahme vse pak

:D:D:D: IZRODQGA, i az se 4uwstwam kato IZRODQGA!

galaxy29
01-31-2016, 19:37
галакси кво праиш
каня се да си изтегля един филм и да се изкъпя, дано да се наканя преди 12, защото иначе ще трябва да чакам до другата неделя ;дд ти какво правиш

Fisherman
01-31-2016, 19:57
каня се да си изтегля един филм и да се изкъпя, дано да се наканя преди 12, защото иначе ще трябва да чакам до другата неделя ;дд ти какво правиш

в сесия съм,зор

Fisherman
01-31-2016, 20:47
запек

tori
01-31-2016, 21:02
уби ме :D:D
Мен повече ме уби факта, че някой не е чувал любимия ми лаф. :д

Ewok
01-31-2016, 21:32

здр гоше, как е живота

Forget about your house of cards
and Iiiiii'l do miiiiiiiine

хах.

Blockhead
01-31-2016, 21:39
здр гоше, как е живота

Forget about your house of cards
and Iiiiii'l do miiiiiiiine

хах.
Здравей! Животът ме блъска в лицето както силните вълни блъскат крайбрежните скали, времето ми е отнесено както песачинките на брега, отнесени от течението. Но все пак се държа на повърхността... Ти как си?

Lilanda
01-31-2016, 23:23
Е не, нямат право да се смеят по един и същи ретардирало сладък начин. :Д Много приятно се чувствам след час разговор с единия и после още 2 часа с другия.

https://www.youtube.com/watch?v=TZFQgqhNoEI

solo_
01-31-2016, 23:37
ще се самоубивам....

HollyGolightly
02-01-2016, 00:52
Направих си домашната, научих си, нарисувах си всичките проекти и скици и съм готова за вторник.
И с него излезнахме малко, напазарувах си, като цяло много птодуктивен ден.
Само за него ми е гадно, лоша ситуация е това, но стига той да е добре, друго не ме интересува, останалото се преживява.

Fisherman
02-01-2016, 09:05
https://www.youtube.com/watch?v=AK89uNbWbZM

Ivaaaaa
02-01-2016, 15:28
Не мога да спра да се хиля.

li0n
02-01-2016, 16:04
Искам. Да. Си. Науча. Тъпите. Теми.

Fisherman
02-01-2016, 19:40
https://youtu.be/JiPun6e8X9s

an7raks
02-01-2016, 20:03
Адски ми е скучно...
От доста отдавна не ми е било толкова тъпо, дано по-бърже ми се приспи.

tori
02-01-2016, 21:28
Боже, или тотално изперках, или току-що някой, зная даже и кой, ме погали по косата! В началото бях уплашена, но с течение на това чувство на галене, се успокоих толкова много! Колко е хубаво да усещаш нечия любов, пък било то и от оня свят. Много ми липсва и мисля за нея постоянно, но ето, че се почувствах супер добре! Усмихнах се, и аз ѝ липсвам. Боже, колко е хубаво!

Rakshy
02-01-2016, 21:32
Боже, или тотално изперках, или току-що някой, зная даже и кой, ме погали по косата! В началото бях уплашена, но с течение на това чувство на галене, се успокоих толкова много! Колко е хубаво да усещаш нечия любов, пък било то и от оня свят. Много ми липсва и мисля за нея постоянно, но ето, че се почувствах супер добре! Усмихнах се, и аз ѝ липсвам. Боже, колко е хубаво!

ъъъъъъъъъъъъъъъ

therichbitch
02-01-2016, 21:43
На моменти през деня се чувствам много хубаво и приятно и после когато приближи вечерта сякаш ми се стопява и настроението. И много спя, не смогвам да си свърша нещата и се разсейвам много и постоянно. Неособено продуктивно, не знам на какво се дължи. По- лошото е, че не ми пречи толкова.

haritov
02-01-2016, 22:00
На моменти през деня се чувствам много хубаво и приятно и после когато приближи вечерта сякаш ми се стопява и настроението. И много спя, не смогвам да си свърша нещата и се разсейвам много и постоянно. Неособено продуктивно, не знам на какво се дължи. По- лошото е, че не ми пречи толкова.

в кого си влюбена?

therichbitch
02-01-2016, 22:03
Знаеш, че само и единствено в себе си.

haritov
02-01-2016, 22:05
Знаеш, че само и единствено в себе си.

съдейки по това какви грижи полагаш за здравето си не е голяма любов

therichbitch
02-01-2016, 22:23
съдейки по това какви грижи полагаш за здравето си не е голяма любов
Затапи ме

solo_
02-01-2016, 22:27
Хубав ден, спокоен, наложи се да го бия само един път. Представете си, поиска да излезе до магазина без мен, що за наглост от негова страна? Аз няма да съм лъвица ако не си защитавам плячката, за това се наложи да му припомня кой командва у нас. След това бях на зала, потренирах 4-5 часа, усетих как свалих 2 кила на пътечката и още няколко докато правя коремни преси, сега съм си у нас, почивам си и ям здравословен бургер с пържени картофки

Това да го биеш за това че е искал да отиде сам до магазина , не е ли малко пресилено ?

solo_
02-01-2016, 22:33
Той не се ли защитаваше ?

Niakoitam
02-02-2016, 07:55
И ти ли се оказа мазен трол бе?...

KaliP
02-02-2016, 16:19
Времето днес беше чуууудно :)
Наприказвахме се хубаво, видя се, че има светлина в тунела.

NomNomNom
02-02-2016, 16:19
И ти ли се оказа мазен трол бе?...

И аз не мога да повярвам, ахахаха

mincheto
02-02-2016, 16:25
Поне с 50 кила по-тежка съм от него, все пак съм жена, която си тежи на мястото, ако се опита да ми противоречи, ще спи в клетката :)

Продължавай в същият дух! Скоро като те открия държавата ще ти се стори тясна и ще поискаш да отнема мизерният ти животец:) Но аз няма да го направя от упор,преди това много ще те измъчвам например като забождам бавно и полека включена бор машина в коленете ти и след това ще ти закача 2 обеци на ухото и ще завържа конец на обецата след което ще се отдалеча почетно далеч и ще дърпам ухото ти със все сила.Докато не се откъсне. МАЛКО остана да те намеря помисли си пак какво ще говориш :)

Ivaaaaa
02-02-2016, 17:05
https://youtu.be/oFriskEgzMo
Някой може ли да ми каже какво звучи след 2:40, моля :)

anonymous990763
02-02-2016, 17:37
https://youtu.be/oFriskEgzMo
Някой може ли да ми каже какво звучи след 2:40, моля :)

https://www.youtube.com/watch?v=Bt6WnJeHpCU
И аз ги гледах. Бяха превъзходни :)

Naive
02-02-2016, 17:48
Обичам такива спокойни нощи. Чаша споделено хубаво червено вино, домашен уют и последен епизод на прекрасен сериал. :)

babity
02-02-2016, 18:23
Започвам да не се напрягам особено, макар че не знам все още какво се случва. Тотален шок и потрес. Аз си правя устата за нещо дребно, в името на доброто сътрудничество, а тя работата каква се оказала... Работя с лекари, знам че повечето и за чеп за зеле не стават, ама някои неща са логични и е тяхна работа да ги помислят. 'Щото аз като тръгна да си търся моето, ме вадят хипохондричка. Естествено, сега в главата ми всички симптоми се подреждат и искам да си разбия и собственото канче, че не съм била по-настоятелна преди. Дано поне тоя път съм случила на човек.

solo_
02-02-2016, 19:06
Рязкото сваляне на кила понякога води до Анорексия

mincheto
02-02-2016, 19:15
Днес беше ползотворен ден, както винаги. Станах сутринта и извърших ритуалът си, поседях 30 минути пред огледалото, любувах се на красотата си и си повтарях колко съм готина и яка. След това поработих малко над себе си, но както казах малко, понеже аз и така съм си хубава.
Успях и да заплаша няколко човека онлайн, докато бягах на пътечката във фитнес залата. И като за капак успях да сваля още 3 кила. После ми говрете, че на месец не трябвало повече от 2 кила

С този фейк профил нищо няма да постигнеш ;) само ще си навредиш

Niakoitam
02-02-2016, 20:08
И двете Минки сте фейк...

Ewok
02-02-2016, 20:10
Обичам такива спокойни нощи. Чаша споделено хубаво червено вино, домашен уют и последен епизод на прекрасен сериал. :)

Да, страхотно. Аре утре да се разкршим малко

mincheto
02-02-2016, 20:15
Не съм фейк, както вече казах в една друга тема някой ми хакна акаунта и сега ме заплашва и ми пише глупости дето ме излагат от него. Аз съм истинската минка, другата е някаква самозванка, която си помисли, че може да е велика колкото мен.

С МОЯТ ФЕЙК профил няма да постигнеш нищо друго освен БАН дебилче смотано

mincheto
02-02-2016, 20:15
Не съм фейк, както вече казах в една друга тема някой ми хакна акаунта и сега ме заплашва и ми пише глупости дето ме излагат от него. Аз съм истинската минка, другата е някаква самозванка, която си помисли, че може да е велика колкото мен.

то се знае че твоят профил е фейк

mincheto
02-02-2016, 20:16

моят профил е от 2009 а твоят от 2016 кой е фейка а ? ;)

mincheto
02-02-2016, 20:18
върни ми профила нека не се стига до разправии с полицията

Ще се стигне до разправия с админ ;)ако продължиш баннатият ще си ти .

LoadRunner
02-02-2016, 20:18
Да, страхотно. Аре утре да се разкршим малко

елок, не е толкова грозен като сегашния ти, ама ей това ще ти е следващия аватар
http://prikachi.com/images/400/8612400v.jpg
а това по-следващия
http://prikachi.com/images/399/8612399D.jpg

mincheto
02-02-2016, 20:23
виж го бе, наглец, първо ми краде профила, после ме заплашва с бан.
Ех, къде е мачока когато ти трябва

То си личи кой е ФЕЙКА по датите на регистрация на профилите .Повече няма да говоря само ще гледам скоро какво ще се случи с теб ;)

LoadRunner
02-02-2016, 20:37
То си личи кой е ФЕЙКА
ами да личи си
минчето поне си е сложила нейна лична снимка на профила а не няква фейкарска

HollyGolightly
02-02-2016, 23:34
Продължавай в същият дух! Скоро като те открия държавата ще ти се стори тясна и ще поискаш да отнема мизерният ти животец:) Но аз няма да го направя от упор,преди това много ще те измъчвам например като забождам бавно и полека включена бор машина в коленете ти и след това ще ти закача 2 обеци на ухото и ще завържа конец на обецата след което ще се отдалеча почетно далеч и ще дърпам ухото ти със все сила.Докато не се откъсне. МАЛКО остана да те намеря помисли си пак какво ще говориш :)

wow филмарщина much????

Бях на лекции, за първи път този семестър успях да стана достатъчно рано (трудно, но го направих) за да си изправя косата. Една приятелка даже ме подмина, не ме познала без шапка 8-) ама то не стига, че обикновено ставам в 6, ами за да я изправя като хората трябва да стана в 5 и един час да и отделя на тази къдрава коса. А да ходя къдрава на масури не ми харесва, странно е, не приличам на себе си, въпреки че истинската ми коса си е такава. За това обикновено нахлузвам едно beanie отгоре и готово.
Моят и той ме гледаше малко странно и изненадано като ме видя, ама "нямал нищо против" 8-) все едно съм го питала

Ivaaaaa
02-03-2016, 06:33
https://www.youtube.com/watch?v=Bt6WnJeHpCU
И аз ги гледах. Бяха превъзходни :)

благодаря ти, съншайн. да, фигурното пързаляне е един от най-красивите спортове :)

https://www.youtube.com/watch?v=9jbKRgWWml4

...

Ewok
02-03-2016, 08:08
елок, не е толкова грозен като сегашния ти, ама ей това ще ти е следващия аватар
http://prikachi.com/images/400/8612400v.jpg
а това по-следващия
http://prikachi.com/images/399/8612399D.jpg

Сегашният ми аватар не е грозен, престанете да го хулите :/
Това е една ученолюбива римлянка (поради липса на много римлянки в интернетито) и очевидно ми донесе късмет.
По-натам може и с някоя Ренесансова интерпретация на богиня, но ще видим накъде ще повее

Иначе, животът ми в момента е: драмдрамдрамаококококдрам аокок
Доста динамично. Нямам търпение да стана на 20 и драмата да изчезне, както пишеше в една статия.

Ewok
02-03-2016, 08:18
Трябва да спра да ровя във форума толкова. Трябва да започна да чета нещо, примерно библията
Мда, ще си я изтегля днес

NomNomNom
02-03-2016, 09:12
На ръба съм от 3 седмици :D всичко е толкова бурно, включително проектите.
Окото спря да ми трепери, защото стресът се вдигна на нов левел, където треперя като се отпусна вечер вкъщи.
Но в живота си се чувствам както днес на тренирвката - след като клякам с 50кг., като оставя само лоста 20кг , се чувствам, че клякам само със собствена тежест.
Така се чувствам в момента в личния си живот, но пък на работа са ми сложили 60кг и няма мърдане.

Аа, и на първа официална среща, след като се насладих на уменията му като на Шопен ( невероятно свири ), ми показа снимки на клиентите си ( интересен начин да наричаш починали хора ) и клипче на аутопсия. За първи път да не се чувствам странно, че.работата ми се изразява в това да кисна на конзола и да се разправям с дърти мъже.

Когато и двамата сме свободни ( всъщност заетостта ни е една от причините да сме сами и се разбираме мн добре взаимно :д ) , ще ме заведе в някоя от моргите, засега обаче ще крадем по час-два в обедни почивки и случайни вечери :д

an7raks
02-03-2016, 09:13
благодаря ти, съншайн. да, фигурното пързаляне е един от най-красивите спортове :)

https://www.youtube.com/watch?v=9jbKRgWWml4

...

Бях забравил за тая песен! :*

Ivaaaaa
02-03-2016, 10:07
Бях забравил за тая песен! :*

прекрасна е, нали? ^_^ не мога да спра да си я въртя. а клипът е... ами, олицетворение на действителността. много добра работа <3

Fisherman
02-03-2016, 10:14
Сегашният ми аватар не е грозен, престанете да го хулите :/
Това е една ученолюбива римлянка (поради липса на много римлянки в интернетито) и очевидно ми донесе късмет.
По-натам може и с някоя Ренесансова интерпретация на богиня, но ще видим накъде ще повее

Иначе, животът ми в момента е: драмдрамдрамаококококдрам аокок
Доста динамично. Нямам търпение да стана на 20 и драмата да изчезне, както пишеше в една статия.

какво ти си още на 19 :о оле оле

an7raks
02-03-2016, 10:16
прекрасна е, нали? ^_^ не мога да спра да си я въртя. а клипът е... ами, олицетворение на действителността. много добра работа <3

Да, по едно време я въртях почти постоянно. :D

Ewok
02-03-2016, 10:51
какво ти си още на 19 :о оле оле

ама всеки така реагира, значи
като обяснявах на познатите си как ще имам годишнина скоро и общия въпрос беше "а, яко, на 25 ли ставаш" лол

Пък започнах многомного да се вълнувам за пътуването и сега съжалявам, че не го направих по-дълго, ама пък три вечери са си супер + два плътни дни обикаляне. Ще е с яки хора, дано времето да е хубаво, нямам търпение ^^
И имам мн яки приятели и не ми трябват повече и започвам да се чувствам добре отново

skate
02-03-2016, 11:04
lol какво става с тези тролове ? напоследък много се навъдиха ;д
иначе добре се чувствам...спокойно ми е

jghgh
02-03-2016, 11:40
^искам да ги баннат.. дори не са забавни тролове

аз съм ок, махмурлия и питаща се за нещата от живота : D
тъпо ми е че нямам на кого да разкажа

skate
02-03-2016, 11:59
feel free to share your thoughts if you want

golemiq_korab_minava
02-03-2016, 12:00
Ewok е на 19 ?! Гледам и не вярвам на ушите си.

inewton
02-03-2016, 14:36
Счупих го тоя ЛААГ!

Fisherman
02-03-2016, 16:36
Счупих го тоя ЛААГ!

Отврат,аз едвам издържах един семестър висша математика,една от причините които ме спира да запиша специалност "Химия" е точно изучаването на ЛААГ 2 семестъра.

Но нищо хубаво не идва даром,така че :D

LoadRunner
02-03-2016, 17:08
аз по лааг бях на уроци при даскалката ми и втория семестър тая лудата ми даде задачите за изпита без да съм и ги искал понеже нямаше време за уроци преди изпита иначе си спомням че с минимални усилия се разбираха нещата

LoadRunner
02-03-2016, 17:31
не всеки мюсулманин е терорист но всеки терорист е мюсулманин
някой има ли нещо да добави?

inewton
02-03-2016, 17:39

През ВСВ е имало и японски терористи.

ДОТА
02-03-2016, 17:40

Тва са западните разбирания, защото не им изнася да признаят, че щатите са най-големите терористи на планетата.

KrivMasur
02-03-2016, 17:53
Просто ужасно, сякаш времето ми изтича и животът ми свършва. На 19 съм а даже не съм и целувал момиче, нямам никакъв контакт с момичета, приятелка(като приятел от женски пол, не гадже) не съм имал от детството.

Направо се чудя какъв е смисълът да живея като никога няма да имам 15/16 годишна която ме обича, и с която да си загубя девствеността, както и да взема нейната. Никога няма да имам момиче в разцвета си. Нямам никакъв интерест към момичета над 19, просто са ми стари, сбръчкани, тъжни, употребени.

Каквото и да постигна във живота (което до сега си е много над средното) е и ще е безмислено. Висок съм, красив съм, нацепен, карам G-class и си живея "добре" като цяло, но абсолютно никое от тези неща не ми помагат, изобщо не мога да им се насладя. Само като си вървя по улицата и видя как млада двойка се целуват ми става безкрайно гадно. Нищо не може да се сравнява с това да си на 15 и да имаш гадже, което знаеш, че истински те обича.

Напълно сериозно съм обмислял самоубийство и то не веднъж, животът ми наистина няма никаква стойност и каквото и да правя и да постигна, никога няма да имам тези неща... които абсолютно всеки е имал и ги смята за нищо.... И без това ще умра, какъв е смисълът да чакам в мъчение до тогава???????????

LoadRunner
02-03-2016, 18:03
Тва са западните разбирания, защото не им изнася да признаят, че щатите са най-големите терористи на планетата.

тогава да обясниш защо не нападат тези които са им виновни а плъзват по целия свят и в цяла европа като мръсни плъхове и хлебарки с ясното самосъзнание че те заслужават по-добър живот, пропагандират лайняната си самоубийствена антиеволюционна вяра, натрапват ти я , обиждат белите жените че са голи а не овързани с шалове и тнт
може би никой нищо нямаше да каже против тях ако просто бяха доволни че са живи и имат работа (тези които вече са плъзнали в развитите страни) ама някак си на тях това не им стига, те искат да завземат нашите страни защото са хубави а не само защото америка незнам си кво
ако америка им беше проблема трябва да се насочат натам, обаче не само америка им е проблема а проблема е в кухите им животински глави

ДОТА
02-03-2016, 18:28
Не се насочват сами или по собствено желание.
Щатите им плащат, Турция им осигурява останалото, за да стигнат до Европа.
Пък си представи как плуват до америка, щом питаш защо не отивали там.
В Германия и Англия от години има огромно количество от тях и не са правили проблеми.

Naive
02-03-2016, 18:43
Харесват ми и дните, миришещи на пролет. Разходките из красива София. И приятната компания на приятелка + алкохол, разбира се. :) Клю, клю.

tori
02-03-2016, 18:43
Какво е ЛААГ ще ме светнете ли?

Пф, крива съм. Не ми се говори като цяло.

LoadRunner
02-03-2016, 18:46
Пък си представи как плуват до америка, щом питаш защо не отивали там.
В Германия и Англия от години има огромно количество от тях и не са правили проблеми.

Знам че не могат да плуват ама ОАЕ, Катар и Дубай като най-богатите страни са им на 2 крачки.
Виновни са Европейските политици за това което направиха в Европа а не Америка според мен, това което направиха няма връщане.
В Германия има големи количества турци а в Англия всякакви мюсулмански етноси и си имат проблеми с тях заради шибаната толерантност, която им позволява да си налагат вярата по улиците на всеки срещнат, да пропагандират и да ти се набиват в очите без да си ги търсил.

sl1nceetoo
02-03-2016, 19:43
Още ме боли коляното.
И тъкмо мислех да се оплаквам, че съм прецакала пак всичко, но се оказа, че не съм!
Скоро ми е изпита, вече не си притеснявам.
Липсват ми момичетата.
Нещо взех да огладнявам, сега като се сетя за онези макарони.. <три
Супер много се зарибих със загадките на шерлок :д ама някои са тотално абсурди, псувам ги и продължавам да чета.
Сега като видя колко е рано..
Нощта е пред мен, ще си поръчам храна, ще си чета и ще ги събера за един конферентен после.

И на евок аватара е як, симпатизирам мн на сафо.

Сега се сетих :д Стихчето на августин, в книжката, която й подарих беше мн глупаво :д а тя толкова го заобича :д
защо писах, че аз я заобичах след това.
Купих си нови маратонки. И тениска също така.
В края на седмицата ще се видя с всички. А на едното събиране казали и на класната.
Толкова ми падна в очите тая жена.
Все тая.
https://www.youtube.com/watch?v=pXRviuL6vMY

Fisherman
02-03-2016, 19:58
Какво е ЛААГ ще ме светнете ли?

Линейна алгебра и аналитична геометрия

tori
02-03-2016, 20:34
Ужс.

HollyGolightly
02-03-2016, 21:22
Мразя да работя с бавни хора. Действа ми на нервите дори да я гледам само колко бавно прави всичко. После нека пак ми показва колко слаба е била и каква е станала сега, сама си е виновна.
Имам нужда от почивка !

sollo
02-03-2016, 21:39
Аз съм едно тъпо лапе без работа което обича да осира всяка тема в този умрял форум защото нямам цел в живота и съм тъп педал

pandabear
02-03-2016, 22:07
ами остана ми само анатомията
само
хахахахах.
ех, оптимистче такова.

емоционално не съм много ок май
но пъъъък ще се справя, 'щото съм пич.
да.

sollo
02-03-2016, 22:14
ами остана ми само анатомията
само
хахахахах.
ех, оптимистче такова.

емоционално не съм много ок май
но пъъъък ще се справя, 'щото съм пич.
да.

Има ли нужда да го пишеш това тук и всички да го видят при положение че на никой не му пука ?

pandabear
02-03-2016, 22:19
хммммм, ами щом цитираш предполагам, че ти пука.
so... (:

solo_
02-03-2016, 22:24
Радостен!

sollo
02-03-2016, 22:24
хммммм, ами щом цитираш предполагам, че ти пука.
so... (:

Не не ми пука за умрелите ти изпити или за това как се чувстваш, просто ми се наби на очи и реших да попитам, какво им пука на хората за твоите лайна ?

pandabear
02-03-2016, 22:29
и реших да попитам, какво им пука на хората за твоите лайна ?

защо трябва да ме интересува дали на хората им пука за лайната ми, не разбирам?
пък и не мисля, че е редно хората от форума да имат достъп до тоалетната ми чиния.

therichbitch
02-03-2016, 23:42
Объркано ми е

solo_
02-03-2016, 23:44
пък и не мисля, че е редно хората от форума да имат достъп до тоалетната ми чиния.

Значи "sollo" е фейк акаунт на Dwyd96, сега слушай нещо от мен..
Правим така... Докато си върху тоалетната чиния, моето лице ще е вътре ?

HollyGolightly
02-04-2016, 00:43
Имам да уча за тест, statistical analysis for business, и седя и се чудя защо го записах този клас, при положение, че не ми е нужен. Вярно че ми трябваха кредити за electives ама толкова ли не можах да намеря нещо друго??????

Ivaaaaa
02-04-2016, 04:37
Отдавна не съм имала толкова гнусен кошмар, чйееееек. Уж трябваше да се наспя днес. Мозъкът ми е шибано прецакан щом ражда такива неща.

golemiq_korab_minava
02-04-2016, 05:28
Санувах изтребители хеликоютери и прикани за секс.

Lilanda
02-04-2016, 10:09
Ако и довечера седя до 5, не знам как ще си оправя режима. :Д Не че не ми е приятно, напротив. Би било супер ако М. вземе пак да ме мъмри, явно само тогава решавам, че трябва да свърша нещо. 8-) Както и да е, готин разговор се получи, не съжалявам, че останах.

YSMF
02-04-2016, 10:31
Имам да уча за тест, statistical analysis for business, и седя и се чудя защо го записах този клас, при положение, че не ми е нужен. Вярно че ми трябваха кредити за electives ама толкова ли не можах да намеря нещо друго??????
Точно този семестър се преборих с това. 8-) Ние понеже сме малко народ ни спуснаха отгоре избираем international trade law.
Иначе ми е весело, само някои хора ако можеха да престанат да ми се бъркат.

NomNomNom
02-04-2016, 13:44
Аман от тролове и фейкове, йеп, игнор ги

Така, омазах всичко, издъних се пред любимият ми pm, проектите не вървят, няма да покрия крайния срок, до края на февруари ще ме състарят с 10г. Защото не съм свикнала да им казвам не и се нагърбих с повече неща, от колкото са ми по силите и отговорностите. Lessons learned.
"Подходящо" време за любов ..
Всъщност,таз любов, познаваме се от 6 дни, мн неадекватни сме и двамата, ама ми харесва детинското и наивното, липсваше ми.

Но както се познавам, нищо няма да се получи и ще продължавам да си живея във филмите с хора от на майка ми възрастовата група. Имам чувството, че ми е по-приятно да харесвам мъж, който няма никаква идея за това, и да не го показвам изобщо, и ако имаме нещо, да е тайно, да се виждаме рядко и да не си говорим в останалото време, от колкото нормални и взаимни отношения. Просто втф.

Ewok
02-04-2016, 16:05
http://vbox7.com/play:9464296cc7?pos=src
11:20 натам
и после пак 15:10

tori
02-04-2016, 16:17
Маале, как ме цепи главата... Чак и ми се вие свят от това. И без значение колко бях вдъхновена да ида, утре няма да изляза. СорЕ, Odd Crew, ще прощавате. Другия път ще дойда да ви обичам. :дд Нямам ни най-малкото желание да ходя където и да е, предпочитам да се окопая вкъщи на топличко и да си гушкам животинчето. Което идва утре. Нямам търпение.

sollo
02-04-2016, 16:39
Маале, как ме цепи главата... Чак и ми се вие свят от това. И без значение колко бях вдъхновена да ида, утре няма да изляза. СорЕ, Odd Crew, ще прощавате. Другия път ще дойда да ви обичам. :дд Нямам ни най-малкото желание да ходя където и да е, предпочитам да се окопая вкъщи на топличко и да си гушкам животинчето. Което идва утре. Нямам търпение.

На никого не му пука.

jghgh
02-04-2016, 17:46
nomnom. i can fucking relate .. 8-)

йеах, взех си изпита с 6, една от малкото отличнички.
много ме възмути колко butthurt бяха повечето гадни невежи мързеливци, които се оплакваха на 4 и 5, при положение, че дори преподавателят им даваше отгоре..
аз ако бях професор, леелеееее, никакви мързеливци нямаше да могат да минат при мен.
много се възмутих, наистина.
аз винаги съм била много критична към себе си, смятала съм се и продължавам да се смятам за боклук, за надменна, за кофти човек и т.н., главно заради това, че рядко хората ме харесват истински, но днес се отрезвих, имало и по-зле от мене, даже като нищо аз да се окажа по-нормалната от заобикалящата ме среда..
аман от хора, на които все някой друг им е виновен, които не могат да преглътнат огромното си его, че в тях е проблема, че може би те наистина не знаят, или не са положили достатъчно усилия.. мразя такива хора с претенции и неспособни на поне малко усилие.. все трябва да минат метъра. [[може и това да е характеристика на студента в частния университет, не знам..
обичам перфекционисти. 8-)

//end rant

Ewok
02-04-2016, 18:49
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlp1/v/t1.0-9/1934206_10153237029970796_1822477072473425447_n.jp g?oh=d62a8ba53161dd624feb2cfaf0eead76&oe=573EA51B&__gda__=1462517006_a3c691caf1b5adc74e0af9877a3fb28 c

Ivaaaaa
02-05-2016, 06:00
Окей, този път кошмарът не беше гнусен, но отключи спомени, които бях заровила дълбоко. Сега ми остана неприятният вкус. Беше толкова реалистично. Чувствам се толкова уморена заради недоспиването две поредни нощи и емоционалното изцеждане.

tori
02-05-2016, 07:02
Носят ми сладкиииииииш!!! :3 йейейейейе! Сиропиран и с глазура. :3
Ногу обичам да ми носят сладко!

Naive
02-05-2016, 07:47
Мега много ми се учи италиански, наистина. Обаче няма да се разфокусирам, няма да допускам тази грешка отново. На 19 съм, имам време за всички неща, които искам да науча, просто трябва да се случва постепенно и да не нося 15 неща под една мишница. Това като цяло е нещото, което искам да науча - търпението. За всичко имам време, трябва последователност...

И не знам как може да ми е тъпо, че не съм пътувала из Европата 2015, като реално се спуках да обикалям в БГ, както и ходих неведнъж до Гърция. Осъзнавам, че за някои неща съм разглезена, някои хора не са пътували изобщо...

anonymous990763
02-05-2016, 08:43
Първи опит - неуспешен
Втори опит - неуспешен
Трети опит - утре :D

weheartiit
02-05-2016, 09:56
Писна ми никой да не си вдига телефоните и плановете ми постоянно да се скапват.
По друг начин трябваше да прекарам тая ваканция.Всичко и всички ме натоварват.
Спа ден ми звучи перфектно. :D

Ewok
02-05-2016, 11:16
личностен катарзис.

Naive
02-05-2016, 11:18
да не чуеш нещо :P

Ewok
02-05-2016, 11:33
моето е по-арт казано

YSMF
02-05-2016, 13:23
най - обичам от учебен отдел да решат, че в петък трябва да има само ЕДНА лекция и заради нея да трябва да стоя един ден допълнително... сериозно ли не могат да наблъскат 2 астрономически часа в някой друг ден?

jghgh
02-05-2016, 13:27
изтощена, но и доволна от себе си донякъде

Fisherman
02-05-2016, 15:10
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlp1/v/t1.0-9/1934206_10153237029970796_1822477072473425447_n.jp g?oh=d62a8ba53161dd624feb2cfaf0eead76&oe=573EA51B&__gda__=1462517006_a3c691caf1b5adc74e0af9877a3fb28 c

swag тва още ли съществува,не остана ли в 2014-та

Животно
02-05-2016, 15:15
още има някви объркани

golemiq_korab_minava
02-05-2016, 15:30
какво е слаг?

ДОТА
02-05-2016, 17:48
какво е слаг?

Secretly We Are Gay

The most used word in the whole fucking universe. Douche bags use it, your kids use it, your mail man uses it, and your fucking dog uses it. If you got swag, you generally wear those shitty hats side way, and your ass hanging out like a fucking goof cause your pants are half way down your white ass legs. To break down the word, it means (Secretly We Are Gay). It is also a word that means to represent yourself/ the way you represent yourself, baggy clothes, shitty hats, small penis and basically a way to say your afraid to come out of the closet.

LoadRunner
02-05-2016, 20:17
ФАК
ама поне вечерята ми беше на ниво

sоlo_
02-05-2016, 20:48
Тъпо както винаги, нямам живот по цял ден вися в тоя форум и осирам всяка тема с простотията си наще не ме виждат къв съм боклук и ми трябва психолог или психиатър вече не съм сигурен

solo_
02-05-2016, 21:00
Копирачо :D

sоlo_
02-05-2016, 21:01
Първо мисля да посетя психолог и да видя кво ще каже

NomNomNom
02-05-2016, 22:34
Нормално ли е след 12тия час от миграцията да мога да работя единствено на 3 чаши вино, защото преди тях бях в отчаяние ...

//моля се на шива, рама и кришна утре сутринта хората във фабриката да не са разбрали изобщо, че съм пипорила.

solo_
02-05-2016, 22:35
Уважаван се чувствам и то много защото имам болен по мене фен

HollyGolightly
02-05-2016, 23:39
За съжаление понякога приемам колко е прекрасен за даденост. Това, което го направи днес наистина ме накара да се замисля каква късметлийка съм с човек като него до себе си. Първо знае, че съм без кола днес и предложи да стане в 6, за да ме закара на работа, не че нещо, просто да прекараме повече време заедно. След това по време на обедната ми почивка дойде и ми донесе обяд, който беше сготвил специално за нас двамата и накрая дойде да ме вземе и да ме докара до нас. След 4ри години все още ме кара да се чувствам все едно сме в началният романтичен стадий на връзката си
http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA3LzMwLzVmL3ZhbGVudGluZWNoLjU4NzE5LmdpZg pwCXRodW1iCTg1MHg4NTA-CmUJanBn/7b7cfb6d/2b2/valentine-charlie-brown.jpg

Ivaaaaa
02-06-2016, 06:15
Днес има 50км масов класика, отборно и два масови в биатлона. А ако реша да гледам и северната + алпийските, ще трябва да се залепя пред телевизора без да мърдам. Животът е прекрасен, когато има зимни спортове. И само да отбележа, че кенмор за мен бие всички европейски дестинации от ск по красота и атмосфера. Ако оправят и техническата/режисьорска част, ще е безценно.
Едит: и да споделя разочарованието си от такива типични за зимните спортове страни като швеция и финландия с големи традиции и редовни организатори на ск. Тъжно е, че ги няма в никой спорт, който следя редовно, изключая ски бягането, а биатлонът, който е представен само от кайса макарайнен и за двата пола не са брои. Примерно една франция, при която първата асоциация не е ски сила, нали? Да, ама мн са развиват. Биатлона няма кво да споменаваме, ски бягането само мъжката част, алпийските също, както и в скоковете.

Ewok
02-06-2016, 06:36
рестарт.
силно се надявам този път да е за последно, засега добре върви

и какавидката трябва да се смени, обв

NomNomNom
02-06-2016, 07:47
За съжаление понякога приемам колко е прекрасен за даденост. Това, което го направи днес наистина ме накара да се замисля каква късметлийка съм с човек като него до себе си. Първо знае, че съм без кола днес и предложи да стане в 6, за да ме закара на работа, не че нещо, просто да прекараме повече време заедно. След това по време на обедната ми почивка дойде и ми донесе обяд, който беше сготвил специално за нас двамата и накрая дойде да ме вземе и да ме докара до нас. След 4ри години все още ме кара да се чувствам все едно сме в началният романтичен стадий на връзката си
http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA3LzMwLzVmL3ZhbGVudGluZWNoLjU4NzE5LmdpZg pwCXRodW1iCTg1MHg4NTA-CmUJanBn/7b7cfb6d/2b2/valentine-charlie-brown.jpg

Оооооо <3 <3 <3

И на мен ми е любовно, ама нещо много бързо се развиват нещата, вече всичките му хора знаят за мен ( добре де, и моето семейство знае за него).
И знам, че съм ужастница, ама все още не сме оставали "насаме", и двамата сме твърде учтиви за да намекнем дори :D

ДОТА
02-06-2016, 08:10
Първо знае, че съм без кола днес и предложи да стане в 6, за да ме закара на работа, не че нещо, просто да прекараме повече време заедно. След това по време на обедната ми почивка дойде и ми донесе обяд, който беше сготвил специално за нас двамата и накрая дойде да ме вземе и да ме докара до нас.

хехехе, ебе му се на човека, три пъти е идвал да го получи, пък ти си мислиш някви други работи.

IseeDEADbodies
02-06-2016, 12:19
Тъп съм на квадрат. Защо правя неща които съм си казал, че повече няма да правя ?

Challenger
02-06-2016, 13:49

Awwww, сладури ^__^

Rakshy
02-06-2016, 13:56
тренира ли ми се или не ми се тренира?

tori
02-06-2016, 14:32
Малко е поумряло говедото, до ся го натисках да пие витамини и да яде ябълка. Цяла нощ има да зяпам филми. :дд Ама е сладък, де. :3

Lilanda
02-06-2016, 16:28
тренира ли ми се или не ми се тренира?

Това е въпроса. :Д

На мен ми е супер заспало. И съм бясна. И ми се ходи във Враца. А не на даскауо. :( И пак сънувах щуротии. Сега като казах даскауо се сетих. Тц тц тц...

LoadRunner
02-06-2016, 17:05

що си ми чопнала катинката уе ееей

ForzaFelipe
02-06-2016, 17:27
Сесията върви, алкохол се лее и щастие има. Не мога да се оплача тези дни, като изключим факта, че финансовото ми състояние покрай всичко това рязко се влоши...Май ще трябва да си продам някой дроб, че да оправя нещата :lol:

HollyGolightly
02-06-2016, 20:19
хехехе, ебе му се на човека, три пъти е идвал да го получи, пък ти си мислиш някви други работи.

При положение, че от няколко седмици насам почти съм се изнесла да живея при него, дали е нужно да идва 3 пъти за да получи каквото и да било?

Днес се наспах, това е може би най-важното нещо, което успях да направя. Сега само трябва да почистя малко наоколо, само не е яд че утре всичко ще разхвърлят. Ама както и да е, веднъж в годината е все пак

Lilanda
02-07-2016, 07:58
Скапано ми е. Наистина имам нужда да споделя с някого, просто да седя, да говоря и някой да ме слуша. Не знам как пак се озовах в тази ситуация, все едно се въртя в някакъв омагьосан кръг на влизане и излизане от нея, само дето с всеки изминал път се намесват нови и нови хора. Не знам, трудно ми е, колкото и позитивно да гледам на нещата, все ми изскача нещо пред очите или се случва нещо, което да ме разстрои и цял ден после съм в някакво много скапано настроение. Лабилна съм. Прекалено дори. И не знам какво да правя вече. Смятах да си сменям профилната с нещо по-ведро снощи, но засега си отива с настроението ми, затова ще се задържи още ден.

jghgh
02-07-2016, 13:17
Не се чувствам много добре, пак изпаднах в някакъв период :/

Ewok
02-07-2016, 13:26
реших, че в следващия момент, в който имам време и желание, ще прочета едни книжки да се поограмотя малко и в тази сфера
столк на макс.
дано ми ги даде, вместо да ми се подхилква ехидно

NomNomNom
02-07-2016, 13:26
Нямам време да се обърна.
Иначе .. чудя се дали не си вкарах автогол.
Много бърза, а аз си имам някакви граници, и навици, и планове по които си живея. Съответно ще трябва да се съобрази, и да си прави изводите.
Всъщност, още не знам до колко мога да му вярвам, йно това е друга тема и сега докато си прекарваме добре, това няма значение.
Но пък ме гложди дали наистина слабото му място е това, което изглежда да е, или ме е излъгал за нещо.
Бтв, наистина не разбирам защо е излязъл толкова рано от тях, при положение, че не съм му казала точен час , а обяснението му е, че ме чака. ( 3-4 часа, скоро ще се откаже да прави така :Д )

Сол
02-07-2016, 14:01
Страхотно, нямам търпение отново да отида. Децата бяха невероятни.

Kitty Bloom
02-07-2016, 14:51
Ваканцията свърши. Преди като беше по два дни не ми минаваше толкова бързо както сега. Тотална деградация, сраснах се с дивана. Обещах си от втория срок да стана по-добър човек, ама не знам дали ще ми се получи... В смисъл, по-добро от това накъде? Не съм пушила от три дни, трае се, само вечер преди лягане откачам, не защото ми се пуши, а просто заради шибания навик. Нещо ми е писнало от всичко и всички, и във форума много фейкове са се намърдали и вече не е яко като преди, та май ще напускам скоро, не знам за колко време ще е, имах една пауза от няколко месеца и планирам пак да я направя.

Ivaaaaa
02-07-2016, 15:22
Иска ми се да имах цензура на устата. Вероятно мисля нещата, които казвам, не знам, но не ма кефи резултата, който постигам. Не искам сърдити, не искам конфликти, но... Сама се стресирам и си вкарвам напрежение. После се чувствам гузно и дори по-зле от този, когото съм наранила. Отвътре съм като развалина и проблемите ми със съня продължават. Ебаси.

tori
02-07-2016, 19:02
Пф, не е хубаво като е болен, скучно е. :( Едва 22 е, а той спи вече. Всъщност, спо цял ден. :( Кофти ми е да го гледам болен.

alter ego
02-07-2016, 19:11
Чувствам се, как да кажа, неутрално... нормално ли е да ми се ходи на даскало само и само за да видя и общувам с определен човек, към който съм сигурен че нямам никакви чувства? Или поне тей мисля.. единственото позитивно е може би че наближава рд-то и се надявам да мине по план.. планирам го от доста време и не искам нищо да се обърква в последния момент.. Лека нощ!

divergent
02-07-2016, 19:31
Чувствам се по-добре от преди, прекарах супер размазващо няколко дни подред и създадох много нови приятелства с готини и интелигентни хора за супер малък интервал от време. Вече започвам и да добивам представа какво искам да правя с бъдещето си, а това е наистина сензационно, дано не е временно. :)

LoadRunner
02-07-2016, 21:17
едва ли скоро съм имал по-тъп ден
предполага се че трябва да заспивам ама не виждам това как ще стане

Lilanda
02-08-2016, 02:46
едва ли скоро съм имал по-тъп ден
предполага се че трябва да заспивам ама не виждам това как ще стане

Явно не съм била сама. Как да заспя като знам какво има в съседната стая? И въпреки 2-та ми часа сън и това, че съм я виждала за по-дълго един единствен път, я сънувах. Може би съм наплашена? Не знам, но дори в момента ме побиват тръпки. Мир на праха ѝ.

Не знам какво щях да правя, ако не беше седял с мен до 100 часа. Щях да психясам. Аз и днес ще психясам, но поне ще съм заобиколена от хора. Вече ми е лошо...

Rakshy
02-08-2016, 04:37
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/b3/8a/ff/b38aff0a9ddacc0550daa1f342da58c8.jpg

като станах изглеждах така, 'nuff said

divergent
02-08-2016, 07:07
пия 4в1 - 3в1 и веро, много е приятно на вкус, ако съм жива до довечера ще пиша пак.

jghgh
02-08-2016, 11:23
чувствам се добре и скромна. 8-) смирена също е добра дума

Ewok
02-08-2016, 16:52
http://www.trustedreviews.com/asus-x550ca-xo113h-laptop-specs

Fisherman
02-08-2016, 17:14
http://www.trustedreviews.com/asus-x550ca-xo113h-laptop-specs

най-обикновен лаптоп

IseeDEADbodies
02-08-2016, 23:39
Ще бъде дълга седмица, и тоя как си ги мисли тия неща, бедна ми е фантазията. Нищо де, нали от цялата работа пак аз съм преебания.. сефте ;]. И всеки ден си казвам : "днес ще легна по-рано"... ей го, пак стана 12:30, докато си легна - 1.

И само т'ва ми е в главата? УАДАФАК, е, чУек ?! :D Мазен филм.
Трябва да се концентрирам малко. Много през просото го карам откакто съм се прибрал, и ако продължавам така...

Niakoitam
02-09-2016, 09:16
Странно. Виждах доста съвпадения на два що годе стари съня с нещо в реалността. Учудващи...
Има и бая прилики в реалността,което също е интересно,на база и съвпаденията в сънищата.
Разбрах,нова информация,която поне на този етап лекииинко се разминава със единия от сънищата,но пък за сметка на това бях силно убеден досега,че пасва. И да,след време ще пасва де,но не сега...
И все пак ми е много интересно и страшно любопитно дали наистина тези сънища са ми показвали нещо важно и как ще се развият нещата във бъдеще....:)

mincheto
02-09-2016, 10:35
Мъжа ми ме дразни иначе перфектно.

KaliP
02-09-2016, 10:58
Криво ми е

NomNomNom
02-09-2016, 11:11
Нещата се успокоиха леко в служебен план.
В личен - не съм тренирала цяла седмица и само ям, но мама се прибра и продължавам по старому :Д
И, дано днес се видим у тях или у нас, че ми писна да се натискаме като пубертети по публични места и да ни зяпат хора + не знам какво да очаквам, имам чувството, че или много ще ми хареса, или нещо ме лъже и затова се размотава (ме).

jghgh
02-09-2016, 11:13
днеска съм на мечтателска вълна.

tori
02-09-2016, 11:19
Определено тва ш е дъъъулга, кофти седмица, изпълнена с анатомия и сестрински грижи. Ама ш издържа някак. А гадната гадина да си наляга парцалите и да ходи на доктор, че само бой му се пише. Минаваха ми глупости през акъла ама свършиха да минават. Сбърквам се вече, определено, сънувам глупости и вярвам в глупости. Да ебя филмите, мразя!!!

skate
02-09-2016, 13:04
колкото ме болеше главата,като влязох тука още повече ме заболя....вече за нищо не става този форм

YSMF
02-09-2016, 13:07
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t35.0-12/12696615_740433876092524_355326293_o.jpg?oh=7e20ca a26a8388843c31f5e1b30ef02f&oe=56BC33F8
абсолютно бх

Ivaaaaa
02-09-2016, 14:50
И мен ме боли глава. Вече пих хапче. Само едно излизане и не мога да спра да се усмихвам. Колко често се случват такива неща? Не се. Ех ))

ForzaFelipe
02-09-2016, 17:03
I'm a fucking retard...

fUcKsMiLe
02-09-2016, 18:14
Да разбереш такова нещо е толкова грозно и долно.
До тука бях - повече на никой доверие.. на никой.
Само подли хора има да еба и света, в който живеем...

divergent
02-09-2016, 18:25
жива съм, 4в1то не можа да ме умори. утре Берти има рожден ден и няма да учим, козметичката и тя почива, сигурно пак в негова чест, та се очертава поредния ден, в който ще ходя с обрасли вежди. принципно не обичам да давам пари на хора, за да ми причиняват болка, обаче този път се налага да тестваме мъчителката. снощи изкарах доста приятна вечер с готина компания в заведението с най-готин музикален плейлист и най-вкусна храна в целия град. когато се прибрах успях да се скарам с домашните за лека нощ за поредната простотия, отдавна не ни се беше случвало.

LoadRunner
02-09-2016, 18:44
и лицемерни
и лъжливи
и долни и мазни подлоги
въобще не знам как се понасят като знаят, айде поне подозират какви са в очите на другите
най-тъпото е че те самите не го осъзнават
абе от семейството тръгва всичко

fUcKsMiLe
02-09-2016, 18:52
....

Освен от семейството и от приятелите.
Ако нямаш стойностни хора до теб, и ти пропадаш.
Затуй ще си гледам учението, работата - останалото... Ем - каквото стане.

Fisherman
02-09-2016, 19:00
Да разбереш такова нещо е толкова грозно и долно.

създава се илюзията,че всички са подли и зли,защото са много повече от нормалните хора,просто трябва да бъдеш търпелива

аз мисля,че добри хора съществуват,независимо колко е зле

трябва да имаш много силна психика обаче

LoadRunner
02-09-2016, 19:14
Освен от семейството и от приятелите.
Ако нямаш стойностни хора до теб, и ти пропадаш.

това са пълни глупости
ако си слабохарактерна и комплексирана и се влияеш от чуждото мнение и ти не се различаваш от тия които описваш
приятелите се режат от раз
теб ако те е страх да останеш сама тогава бъди лицемерен хамелеон и се вписвай в "компанията си" иначе зад гърба им ги плюй и тайничко се надявай че ще намериш нови
нали така

fUcKsMiLe
02-09-2016, 19:15
създава се илюзията,че всички са подли и зли,защото са много повече от нормалните хора,просто трябва да бъдеш търпелива

Имам силна психика, изливам си душичката тука за глупости.
Това ако ми е най-важния проблем, ще се почувствам доста тъпа. :D
Естествено, че има добри хора, но са рядкост. Още чакам появата на такъв човек.

LoadRunner
02-09-2016, 19:18

съществуват ДА
и за психиката също
учудващо е но е факт че всеки има много неподходящи хора около себе си и се заблуждава че това е приятелство

golemiq_korab_minava
02-09-2016, 19:20
Защо има отчелници според вас? Избягали от цивилизацията?

Fisherman
02-09-2016, 19:21
Имам силна психика, изливам си душичката тука за глупости.
Това ако ми е най-важния проблем, ще се почувствам доста тъпа. :D
Естествено, че има добри хора, но са рядкост. Още чакам появата на такъв човек.

е да ама те тревожи и някак си пречи на всекидневието,мен ме тревожи
горко му и тежко на човек изпаднал в ситуацията,в която трябва да разчита на хора,на които не може да се разчита за нищо

Fisherman
02-09-2016, 19:25
Защо има отчелници според вас? Избягали от цивилизацията?

Защото ги е гнус,като мен и дядо Добри.Доколкото знам дядо Добри не желае повече да дава интервюта,не желае контакт с цивилизацията,желае да си доживее в условията отпреди 100 години,както е свикнал.В къща от кал на желязно легло с пружини.

Ако можех бих го направил и аз,само че имам семейство,за което трябва да се грижа.

golemiq_korab_minava
02-09-2016, 19:28
Защото ги е гнус,като мен и дядо Добри.Доколкото знам дядо Добри не желае повече да дава интервюта,не желае контакт с цивилизацията,желае да си доживее в условията отпреди 100 години,както е свикнал.В къща от кал на желязно легло с пружини.

Ако можех бих го направил и аз,само че имам семейство,за което трябва да се грижа.
Аз пък искам, чрез системата да променя (Колкото може) хората.

Blockhead
02-09-2016, 19:29
когото

fUcKsMiLe
02-09-2016, 19:49
е да ама те тревожи и някак си пречи на всекидневието,мен ме тревожи
горко му и тежко на човек изпаднал в ситуацията,в която трябва да разчита на хора,на които не може да се разчита за нищо

Случи ми се, не един път. Отдавна се издържам сама, помагам си сама и не разчитам на никой, освен ако наистина не ми се наложи. Иска ми се просто хората да не са толкова зли и лицемерни един към друг.

--

Днес направих две много важни решения. На 09,02,2016г. запалих последната си цигара(надявам се завинаги). И реших да не пия повече от 1 бира/50мл. твърдо/коктейл, освен ако няма повод и тогава пак да не прекалявам. Покрай работата станах нервна, пушех много пиех.. а не е красиво, ядях малко.. Сега трябва да кача 10кг, за да съм в нормата ПОНЕ. Здравословно разделно хранене, задължително по 5 пъти на ден - 3 основния хранения + 2 междинни закуски (ядки, кисело мляко и т.н.). Домашни упражнения, а ако имам повече време поне половин-един час на фитнес. Като стане топло ще се бяга на кея, но има време.
Отивам да ям, щото съм гладна. И сладко ми се яде.

jghgh
02-09-2016, 20:22

и да даваш, не само да искаш да получаваш..

едни от най-добрите хора, които познавам, са с много тежки истории.
като че ли трудностите те правят по-добър, по-състрадателен и по-мек към другите.
въпреки че има и изключения: хора, на които им закоравява неимоверно много сърцето.

животът не е особено справедлив и според мен всеки трябва да свикне с тази мисъл.
наскоро си го мислих това по повод страницата humans of new york, често там има истории, в които няма никаква "логика". много страдание на едно място, още от самото детство, и накрая болест (психическа) и смърт (душевна и морална). и в това няма логика. къде е тя, къде е бог?
ох, още доста мога да изпиша, ама айде да не сдухвам вас, пък и себе си.

днес съм особено продуктивна, изчистих целия си апартамент, пуснах перални, всичко, което трябваше да се свърши го свърших, абеее, просто е бижу, навсякъде свети от чистота.
съвсем сериозно се замислих че от мен би станала страхотна чистачка 8-)

Fisherman
02-09-2016, 20:32
и да даваш, не само да искаш да получаваш..

на принципа " дръж се с другите,така както искаш да се държат с теб" съм,давам

fUcKsMiLe
02-09-2016, 21:00
на принципа " дръж се с другите,така както искаш да се държат с теб" съм,давам

Давах и давах, и раздадох себе си на много хора.
След толкова раздаване и неполучаване човек се чувства празен.
Вече искам да получавам, стига съм давала.

Едва ли съм единствената, която се чувства така.

IseeDEADbodies
02-09-2016, 21:25
Бахти тъпата печка, как ми се гледаха дузпи... дейъм, ама поне Лузъра падна :D
Лягам си, стига толкоз със седянките до сто часа.

tori
02-09-2016, 23:59
Тотално се сбърках, определено. Да се стигне до отказване чак... Ама помирисах некъф препарат, който смърди на дезинфектант и ми мина. :ддд Почти два месеца ще стане, нямам търпение да се върна там - ще гушкам стените! Чувствам се уморена, искам почивка на някой слънчев плаж. Всъщност не, искам, ако може, много шум и хора наоколо, искам да ме отвличат с водно колело и да крещя, да се смея и да надвикам безпочвените страхове и филми. Сбърквам се!
А сесията е тежка, ебава ми майката. Някой ако смята да учи медицинска специалност, да се замисли много сериозно дали ще му издържат нервите и психиката. :ддд Ако не ги взема тия два изпита, ще умра. А ако ги взема, още веднага ще се наградя с бутилка вино.
И май официално нямам приятели, което пак е тегаво. Може да нямам какво да кажа, но искам да има кой да ми идва на гости на по кафе. Чувствам се самотна като цяло, вероятно малко и аз съм си виновна, де... Ама нека, поне няма да се отвличам от проблемите на другите.

Може би баща ми беше прав и наистина късото ми дойде по-късно от на другите, съответно и ще се задържи повече, отколкото при тях.

therichbitch
02-10-2016, 02:39
едни от най-добрите хора, които познавам, са с много тежки истории.
като че ли трудностите те правят по-добър, по-състрадателен и по-мек към другите.
Съгласна съм с това.

Иначе няма кво да кажа, отнесена съм. Легнах, спах 2-3 часа и станах на инат..

mincheto
02-10-2016, 05:44
Чувствам се прекрасно

Seattle
02-10-2016, 06:19
Разочарован съм до такава степен че дори незнам как да опиша колко. Незнам как ще се здържи утре. Имам нужда от нови приятели, щот ми се струва че мястото за "най добър" приятел ще се отвори скоро/утре.
Изгубих си партниора в залата, изгубих приятел.
Гадже тая година няма за тоя тъп празник тоя месец.
Мамка му, опасявам се че тая година цялата ще е куцуз в личен план.

Naive
02-10-2016, 06:39
Истината е, че се чувствам много мотивирана и че вече съм убедена, че всичко е въпрос на тайм мениджмънт.

Иначе какво да кажа... голяма драма от тяхна страна, хубаво е, че вече не ги приемам сериозно, защото могат само да си мрънкат. :) Родители. :Д

NomNomNom
02-10-2016, 08:31
Наив, да, тайм мениджмънт + план и концентрация. ..

..каквато ми липсва днес, прекрасен е. Но наистина нямам обяснение, освен, че сме две много приличащи си същества. И само дано не ме разлюби толкова бързо, колкото ме залюби, защото на мен ми трябва малко повече време, но пеперудите вече ги има. :Д
Трябва да работя, изостанах зверски от вчера/днес :Д
А, и ми липсваше да излизам с пушач. Обичам вкуса в устата на пушач.

А просто толкова неща има в него и в историята му, няма как да не съм влюбена в такъв мъж.
Мил, прекрасен и джентълмен, никога не се ядосва, но ... не го спира да начупи нечии кокали ако се налага, харесва ми полското влияние/източно-европейското, съчетано с по-западното.

LoadRunner
02-10-2016, 09:39
В софия съм днеска,някой кафенце?

Naive
02-10-2016, 10:38
А аз май ще сменям университета. :)

NomNomNom
02-10-2016, 10:44

Сподели тук или във фейсбук, ако ти се говори, интересно ми е какво се случва при теб. :3

Lilanda
02-10-2016, 11:14
Тая прикрита политическа пропаганда ме ядоса. Хубаво е, че се научих кога да си затварям устата, нямаше да е много цветущо.

Иначе денят е доволен. Нищо особено, нито прекалено хубав, нито прекалено гаден, просто доволен.

Уговорих се за петък окончателно, съботните планове също са меко казано приятни и се надявам както ми върви седмицата, да не се отменят и двете.

Ииии искам да го чуя, да си поговорим, а е на работа. :/ И да се прибира най-послееее, искам да го проведем тоя разговор на живо и да го чуя какво мисли по въпроса. Обичам ги тези разговори. :3

divergent
02-10-2016, 13:12
Чудя се дали не направих грешка и вината, че се разделихме всъщност е моя. Той ме удари по едно слабо място, за което много добре знаеше, но аз го настъпих в отговор по също толкова болен проблем за него... Писах му след това, защото мразя нещата да остават неизяснени. Той още ми е обиден, но вярвам, че нещата не са приключили. Раздвоена съм между решенията дали да си го върна, или просто да оставя нещата така, защото така е трябвало да стане. Не мога да кажа, че го обичам, много време ми трябва, за да почувствам това чувство, но пък знам, че не е имало друг човек, с който да съм била по-щастлива. Просто нещата станаха твърде бързо и също толкова бързо приключиха. :(

Ivaaaaa
02-10-2016, 13:59
В софия съм днеска,някой кафенце?

Ти не беше ли от сф, we?

On: обичам си мозъка.

ForzaFelipe
02-10-2016, 14:45

Ако нямах още 2 месеца и аз бих го направил...

За щастие пародията на сесия приключи, нямам намерение да се занимавам с университета повече. Плащам си таксичката, преписвам си на последната сесия и толкова, няма какво да се занимавам. Започвам личностно подобряване. Почвам фитнес и започвам да се концентрирам върху това да бъда по-решителен и да не мисля толкова нещата. Спирам да взимам всичко толкова присърце, време е да стана един по-позитивен човек.

solo_
02-10-2016, 16:10
Чувствам се величествен, какъвто всъщност съм!

Rakshy
02-10-2016, 17:17
отврат

tori
02-10-2016, 18:05
Казах как се чувствам, колко ме е страх и как не мога да стоя на тъмно, казах колко са ми изпънати нервите и колко съм уморена. Не завърши добре, каза да си намеря отдушник и после се скарахме. Сега съм на вън, ще се разходя с нея и ще си прочистя главата малко. По-голяма съм от безпочвените си страхове.

Ewok
02-10-2016, 18:32
Значи, може да не знам какво е incunabula, обаче на картата съм боК 8) Мога да назова почти всички области, както и къде се намират и по-важни градове и светилища. Най-вероятно няма да ми трябват чак в такива подробности, но такова излагане като по история не искам да се повтаря.

divergent
02-10-2016, 20:39
напълних си weheartit-а с перверзни картинки, не е честно нагона да е най-мощен докато си в цикъл...

LoadRunner
02-10-2016, 21:32
Ти не беше ли от сф, we?

On: обичам си мозъка.
аз ако бях от софия досега да съм ти ударил едно...
рамо в преодоляването на тежкия животец

Значи,
ти на витошка ли работиш бе елоко?

и последно днеска видях КАЛ, сигурен съм
Калине ако четеш, днеска беше ли на спирката на Стамболийски до мола с червено черна раница и псуваше нещо, все едно си си изтървал автобуса

и последно харесвам си софията, прекрасна е, с нетърпение чакам да позабгатея и да си купя мезонетче в иван вазов (може и гарсониерка)
(може и в стрелбище или лозенец :д)

Rakshy
02-10-2016, 22:05
рънър, какво те влече в този край на софето?

Ivaaaaa
02-11-2016, 05:06
Харесвам лозенец. Хората са малко по-нормални от тези от горния край. Например.

Аз ще отшелничествам седмица и нещо далеч от алергизиращи хора. Не ме е яд, че не можах да отида да гледам алпийските ски на живо заради изпити-мизпити, щото е само европейска купа и то жени. Рядкост е да гледам световната, та кво остава лузърите. От днес до края на уикенда има интересни стартове, та ще съм задоволена. Обмислям и да пропусна лекции, когато е сп по биатлон, но ще видим :д знам, че няма начин да не гледам.

Fisherman
02-11-2016, 06:46
слIvaaaaa

jghgh
02-11-2016, 09:47
от няколко дена се чувствам много добре със себе си.
май влизам в хипомания 8-)

tori
02-11-2016, 10:41
Философия и въведение в сестринските грижи I - взет. На поправка заради ташак ама взет. При това с две четворки, не с три. Само където се притеснявах. :ддд Както се казва в емблематичната бг рап простотия от Керан "Явно днеска слънцето и на моята улица пекна!" Много си отдъхнах, сега - анатомия в събота и съм 69 направо.
Замислих се, че май ще ми е нужен психолог и ще гледам да уредя нещата, че направо не се трае тая работа. Снощи заспах в 3 и съм парцал, не мога просто повече. Уредих си среща с аверче-психолог, дано малко се поуспокоя.
10-15 минути отдъх и отивам да се похваля на дядо. После май ш спя и с таа мойта ш се видим. Ама как ще одържа, не знам. Амфети ми трябват да се държа будна. :ддд

Naive
02-11-2016, 10:54
^Тори, препоръчвам ти алкохол вместо психолог.

tori
02-11-2016, 11:15
Хахах, алкохола не е лоша идея, но да ми мине и последния изпит, че през тъпата сесия съм трезвеник. Все ш ми останат два-три часа да оправя бутилка вино с някой авер. :д Щот и уискито отиде... Мани-беги, работата е на кютек!

Niakoitam
02-11-2016, 14:04
Странно се чувствам...
Ще ми се поне да опитам да се сближим повече,въпреки,че.......,но...... .

an7raks
02-11-2016, 15:41
^Тори, препоръчвам ти алкохол вместо психолог.

Да пие, за да забрави таблицата за умножение ли? :lol:

NomNomNom
02-11-2016, 15:47
Ewok, майка ти дано има интернет, защото ще трябва да мигрирам фабрика неделя сутрин.
Ще ти пиша лично по някое време :д

---

Обичам разчупената служебна комуникация, особено като се впуснем във взаимни безсмислени комплименти :Д и мисля да се отдам на личен живот сега

Иначе, работим перманентно от вкъщи вече, с единия колега сме сами в нас, счупваме се от простотия, работим, заниваме се с другите планове, и времето просто си минава ..
И наистина не знам какво ще правя след месец-два, всичко се променя много бързо, пък държава не ми се сменя точно в момента, може би лятото ще мръдна някъде.

tori
02-11-2016, 15:49
Да пие, за да забрави таблицата за умножение ли? :lol:
Не, да меря артериално налягане. :д

Fisherman
02-11-2016, 15:53
Хахах, алкохола не е лоша идея, но да ми мине и последния изпит, че през тъпата сесия съм трезвеник. Все ш ми останат два-три часа да оправя бутилка вино с някой авер. :д Щот и уискито отиде... Мани-беги, работата е на кютек!

не можеш да приемаш алкохол и приспивателни

tori
02-11-2016, 16:09
Не пия такива работи, беше единичен случай. Спокойно.

Ewok
02-11-2016, 17:06
Ewok, майка ти дано има интернет, защото ще трябва да мигрирам фабрика неделя сутрин.
Ще ти пиша лично по някое време :д

.
Има, да, даже май и става за нещо, макар че тя го ползва само от телефон, така че не мога да го твърдя със сиг.

Днес мина доволно, очаквах по-малко. Остана само един, който се оказа два дни по-рано, отколкото си го представях, не знам как съм гледала календара всичките минимум 10 пъти и съм решила, че се пада в сряда -.-
Което прави два дни по-малко за подготовка и което значи, че до утре трябва да съм готова с басните, за които си мислех, че имам време до понеделник :д Днес се стегнах след изпита и преведох две, така че за утре ми остана само една и като превеждам с някого върви доста по-бързо. Общо взето с колегите е супер забавно и трябва да излизаме и извън уни, много са готини.
Хайде да минава понеделник и да се отдам една седмица на пътуване и партита.

YSMF
02-11-2016, 17:11
Аз съм един достоен мъж и рицар... само дето във връзката ми друг трябва да я изпълнява тази роля. И този някой трябва да престане да ми се оправдава.

divergent
02-11-2016, 19:35
глупава, изоставена от всички и отхвърлена.

Naive
02-11-2016, 20:29
Decisions, decisions...
Абе, най-добре е да си налея 400мл вино в огрооооооооооооомната ми чаша:)

Rakshy
02-11-2016, 22:28
Decisions, decisions...
Абе, най-добре е да си налея 400мл вино в огрооооооооооооомната ми чаша:)

"Момиче беше прието в 'Пирогов' с 3та степен изгаряния на половия си орган" :Д :Д :Д :Д

jghgh
02-12-2016, 06:23
нз как се чувствам, но се чувствам добре.
малко повече от всякога знам какво искам и това е добре.

сега само да се взема в ръце, да взема всички изпити (каквото влача от миналата година) и да се надяваме до май-юни да съм завършила.
трябва да преследваме мечтите.

NomNomNom
02-12-2016, 09:43
Аз съм един достоен мъж и рицар... само дето във връзката ми друг трябва да я изпълнява тази роля. И този някой трябва да престане да ми се оправдава.

Докато си рицар, няма как другият да стане.
Пробвай да си принцеса :Д

YSMF
02-12-2016, 10:18
Докато си рицар, няма как другият да стане.
Пробвай да си принцеса :Д
Искам да съм принцеса, но съвсем ще 'отиде коня в ряката' ако няма кой да ми пази гърба.

Отделно ми е абсолютно апатично, даже Дедпул не ми се гледа. Следващата седмица трябва да се нанасям, не знам как ще успея да довлека всичко.Но пък ще живея сама в тройна стая с морски изглед. 8-)

NomNomNom
02-12-2016, 13:35
Май най - лесно става да си намериш нов принц/крал/рицар , ама директно да му се представиш като принцеса :Д

----
Нямам търпение за довечера, макар, че съвсем ми обърква всички (служебни) планове. Дори нямам идея какво ще правим, и кога ще се прибера, и кога той е на работа ( неделя чак).
Ох, пак се забърквам в бой, въпреки всичко обещаващо, пак се страхувам, че ще изкочи проблем и ще се окаже загубено време и емоции, а съм изтощена за поредната безсмислена връзка, искам да съм си сама, или да е окей всичко. Мама му. :D
Иначе той е толкова all in.

Rakshy
02-12-2016, 18:23
некво скапано, чуек

объркано, отегчено, знам ли :Д

LoadRunner
02-12-2016, 19:08
рънър, какво те влече в този край на софето?

околната среда ест, какво друго може
и липсата на мангали

ДОТА
02-12-2016, 20:12
В Лозенец индианци няма, ама за сметка на това е пълно с педали.

tori
02-12-2016, 20:54
Татаратата, колко е хубаво да се изкъпеш след цял ден учене. :3 Пожелайте ми късмет утре, макар да не искам да ходя, щот ме е страх.
Дните вкъщи свършват, мамка му. Харесваше ми да съм асоциална пък. :(

solo_
02-12-2016, 21:35
tori, toriiiii, живота е бас майката, сестро. Ако някой ден ти се прииска да се самоубиеш, първо пиши на мен, за да го направим заедно защото живота е баси майката...

Ся ,аз се чувствам разпран и отивам да спя че утре ме чака голям кошмар...

lunacy
02-12-2016, 22:19
толкова се ядосах че не мога да направя някаква плитка, която според всички TUTORIALS e SUPER EASY че си ухапах пръста

inb4 chain smoking & snacking

Rakshy
02-12-2016, 22:37
В Лозенец индианци няма, ама за сметка на това е пълно с педали.

че то той не каза лозенец. Това, което той описа е доста така скапаничко :Д Смисл нищо особено - ниски панелки, много пенсионери, много побъркани типове, които се оплакват постоянно за всичко и една такава сякаш липса на живот. (тва за квартала до пазар Иван Вазов). Другите, които каза са си педалски :Д :Д

aurissaaaaa
02-13-2016, 04:51
те сичките квартали са гняс.

Поне в южните има полиция .... :Д