View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
pandabear
11-24-2015, 06:44
Another rainy morning
People rushing by
My head is still in the clouds
I dream with open eyes
Suddenly out of nowhere
He came into my life
Like we know each other
For quite a while
/усещам как тези няколко седмици ще минат неописуемо бавно.
Времето навън се слива с настроението ми, но поне ми създава уют.
Биатлонът и ски бягането започват, слънчица!
alter ego
11-24-2015, 15:28
Накратко.. чувствам се меко казано зле и тъпо, супер съм раздразнен и ме хвана ревността, и не вярвам това да се промени в близкото бъдеще..
aurissaaaaa
11-24-2015, 18:37
http://www.thelocal.ch/20151124/mps-back-hefty-fine-for-wearing-burka-in-ticino
евала на Швейцарците
Kitty Bloom
11-24-2015, 20:50
Този следобед беше голямото сбогуване. Издържах геройски да не ревна мощно пред него, казах му всичко, което бях решила да му кажа, за да го уверя, че ще сте боря. Минах само с насълзени очи и в момента, в който се обърнах, ревнах мега мощно. Сега си лежа и му душа парфюма, уж за да ми е по-добре и да не усещам липсата. Вечерта излизах с една компания, мислех да се присъединя към пушещите трева, но нещо ми попречи за щастие и си карах само на цигари, даже и алкохол не пих. Не знам, очаквах да се срина, но или не мога, защото предните дни съм се изревала докрай, или просто той ме увери, че това не е краят. Изненадващо спокойна съм, чакам с нетърпение обаждането от чужбина и се чувствам заредена със сили да издържа на изпитанието, породено от шибаното разстояние! Който каквото иска да ми говори, че такива връзки нямат бъдеще... Колкото и филмарско да звучи, съдбата ни събра и ако е писано да сме заедно, ще ни събере отново и приказката ще продължи. :)
dreamwalker
11-25-2015, 03:23
Социопат.
Мн ми е уютно. Излежавам се по средата на седмицата без угризения. Имам изпитване чаак след студентския празник, което означава, че мога свободно да си чета художествена литература. Смятам да прекарам деня в компанията на Елизабет Бенит и мистър Дарси. А пък ски бягането почва в един в петък, бееее. Тогава съм на уни, което означава, че или ще си дам почивка или ще зяпам от тела и въобще не ми дреме, ако ми направи забележка тая гад. Дъъааа, нямам търпение ^___^
NomNomNom
11-25-2015, 09:16
Сънувах как го срещам, но той беше точно обратното на това, което е - изкритикува всичко в мен, всеки дребен детайл на външен вид и хорактер, които са хаотични и неспретнати, съсипа ме, сравни ме в земята. Мечтаех си в съня си това да е сън, и беше сън, но не осъзнавах и просто бях готова на всичко само и само да сме заедно, и той изведнъж, както си бях помислила, че изпитанието е свършило, ми каза, че ще ми е чудесно сега да си живея в бг, и да си изкарам шофьорски курсове, и т.н.
Още не мога да се съвзема, бога ми, защо сънувам такива мъчителни неща.
//нз защо тук влизам само да депресирам, иначе не съм такава :Д
Иначе, утре ми предстои среща с един невероятен мъж, но усещам как ще е безсмислено, дано поне няма разочаровани и хора с грешни очаквания.
Пък има един, с който искам да сме си приятелчета само, но той упорито крие, че си има приятелка и ме кани да ходим на разни места ( далечни, за няколко дни ), иначе е джентълмен и пич за парти, но е твърде красив и има твърде хубаво тяло,а аз съм смотла и си падам по мъже, които знам, че няма да ми изневеряват :Д а не ми е до рандом секс
Като цяло, не търся нищо и никого, а чакам да се окажа в такава ситуация, в която да можем да заформим с някого емоционална връзка, но знам, че е невъзможно да е в идните години, не си правя илюзии.
Сънувах как го срещам, но той беше точно обратното на това, което е - изкритикува всичко в мен, всеки дребен детайл на външен вид и хорактер, които са хаотични и неспретнати, съсипа ме, сравни ме в земята. Мечтаех си в съня си това да е сън, и беше сън, но не осъзнавах и просто бях готова на всичко само и само да сме заедно, и той изведнъж, както си бях помислила, че изпитанието е свършило, ми каза, че ще ми е чудесно сега да си живея в бг, и да си изкарам шофьорски курсове, и т.н.
Още не мога да се съвзема, бога ми, защо сънувам такива мъчителни неща.
Даже Фреди Крюгер би предпочел да не ти влиза в сънищата.
http://www.imdb.com/title/tt0087800/
Добре съм, емоционално заредена, леко замечтана, и аз искам да създавам емоционални връзки и аз си имам моите пречки.
Girl problems..
Мисля, че 2016 ще е една чудесна и много по-лека година за всички от нас, така че.. да си стискаме взаимно палци 8-)
pandabear
11-25-2015, 15:22
сутринта реших да сложа някакви коледни лепенки на вратата на входа:
http://i.imgur.com/mbt1LKr.jpg и съм учудена, че още никой не ги е отлепил ;д
и като цяло съм добре, май.
засега.
golemiq_korab_minava
11-25-2015, 16:52
чудно ми е може ли едни и същи хора, всеки ден да изказват мнение как се чувстват по два пъти.
alter ego
11-25-2015, 17:07
Чувствам се коренно различно от вчера, настроението ми се обърна, айде не на 180°, но съм по-добре, особено след като разбрах това, което исках да разбера за нея и него.. ^^
aurissaaaaa
11-25-2015, 17:47
чувствам се раздвоен - хем искам да нахраня климатика, хем да се заям с корбето.
Ще ви помоля занапред да не пишете един след друг :( Тригървате ме и се обърквам емоционално.
чувствам се раздвоен - хем искам да нахраня климатика, хем да се заям с корбето.
Ще ви помоля занапред да не пишете един след друг :( Тригървате ме и се обърквам емоционално.
ахахаххаахах
Заповядай.
dreamwalker
11-25-2015, 19:24
Тригървате ме и се обърквам емоционално.
Мислех, че това е нормалното ти състояние.
dreamwalker
11-25-2015, 19:24
Заповядай.
Какво направи с Карамазови?
Добре ми е, изпратих го, но утре той ще ме посреща. Оказа се по-лесна задача да го изпратя като знам, че утре ще се видим пак. Добре е, не очаквах да се съвземе толкова бързо от това, очаквах да плаче или поне да е тъжен и мущълчалив. Оказа се, че приема нещата дори по-леко от мен. И да - живота ми тече по обичайния начин - не очаквах да стане толкова бързо.
Освен тва си имам яка червена коса и си намерих баси топлото и хубаво яке, което ми пасва МЕГА добре на изградения стил. И плюс всичко е на ебати добрата цена. Скоро не ми се беше случвало да направя тооооолкова добра покупка.
NomNomNom
11-25-2015, 22:49
Пихме с Ewok по форумно, тъкмо по темата
хммм
2 засега
добре
добре тръгва и дано стане и всичко да стане едно различно
путенциал
лол
galaxy29
11-26-2015, 05:47
чувствам се като изхабена подметка, стъпваща в мръсна обществена тоалетна хд
Fisherman
11-26-2015, 07:22
За 8-ми има путенциал тая година.
NomNomNom
11-26-2015, 09:11
Путенциал има на всеки 8ми , пък и през останалото време, стига да си в Щутгарт
Kitty Bloom
11-26-2015, 11:14
Няма как да съм по-щастлива! Ревааа! Ааааааааааааа <3 <3 <3 <3 <3 <3
http://m.novanews.novatv.bg/news/view/2015/11/26/131684/queen-%d0%b8-%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d0%bc-%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b1%d1%8a%d1%80%d1%82-%d0%b8%d0%b4%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d1%83-%d0%bd%d0%b0%d1%81/
Kitty Bloom
11-26-2015, 13:11
Фреди е неповторим, това е ясно, няма никой, който може да го замести и да му подражава. Но Куийн са също и Браян, Роджър и Джон. Аз се поставям измежду истинските фенове и ще бъда там! Винаги ми е било кофти, че никога няма да имам възможността да отида на концерт на тази група, защото легендата я няма. Сега получавам тази възможност да усетя емоцията от това да си на стадиона и да слушаш на живо песни, които обичаш и са ти повлияли по някаъв начин. Въпреки че вокалът ще е Адам, а не Фреди, магията на Куийн се поддържа, а споменът за легендата остава! Сякаш се докосваш до него, въпреки че не е там... :)
Ох, отложих пътуването уж да успеем да оправим нещата, ние и това не свършихме. Ми, бесничка съм си леко ама заеби, понеделник би трябвало да е наред всичко. Айде, бе - кво го мисля?! Няма да е първия път, в който ми е бесен з нещо, за което не съм виновна. Нищо, че пак моите нерви ще бъдат изпилени. Поне ще си свърша другата работа. Няма да замръзна толкова с по-късния влак.
nepowtorima
11-26-2015, 17:13
Ей тва да се караш с майка си всеки ден за пълни простотии е уникално изживяване. Вече нервичките ми са се потрошили до краен предел и направо ми иде да удуша някой. Окей, не съм очакваната перфектна изпълняваща всяко качество за представите на майка ми дъщеря, ноо тва съм си и няма да се променя заради нейните желания. Ще правя грешки, ще правя каквото ми казва душата и да преживява.
То поне нещо да беше наред, да се хвана за него, да кажа ама поне тва нали... ама нее, всичко като тръгне с главата надолу. Ей тей кат стане, все тей става... ко да кажа просто нямам думи, ще се пръсна :D
искам да си разнообразя живота малко и да спра да съм такъв хейтър.
thank god че си почвам стажа другата седмица. ще е вълнуващо!
LoadRunner
11-26-2015, 17:42
ако някой успее да изяде една кутия с марончета и оживее ще го призная
Кво е тва маронче?
Еемиии, било кот било. Очаквам епичната реакция на майка ми. И баба ми още повече всъщност, ахахаха. Баща ми е пич и ще бъде ток и жица.
Уморена съм. Спала съм по-малко от три часа и ми са появиха тъмни кръгове о.о
Утре е големият ден. За мен официалното откриване на зимния сезон. Дъа, става въпрос за трипъл рука. Ако можеше и да валне малко снежец за настроение...
LoadRunner
11-26-2015, 19:32
марончета бе
плъзнали са във всеки магазин, виж колко трохи съм оставил
http://prikachi.com/images/144/8485144g.jpg
pandabear
11-26-2015, 20:01
колко от 1 до 10 са вкусни?
/помисли преди да напишеш
не обичам да ме лъжат.
Влизаш и питаш, какво има за ядене.
pandabear
11-26-2015, 20:04
това е което ^__^
Няма да те каня в нас, ще ми опразниш хладилника.
pandabear
11-26-2015, 20:13
една от дарбите ми е да опразвам...хладилници. и да превръщам нещата от тях във вкусотии.
обаче ти няма как да оцениш това, тъй като живееш само на баничките от магазина
ще те поканя, като остане само зеле, моркови и праз в хладилника, ще те видя тогава, на какво си способна
LoadRunner
11-26-2015, 20:19
/помисли преди да напишеш
не обичам да ме лъжат.
е 10 е много сладка оценка
бих я дал само не някое пиче
а тези са 8мичка
за сравнение 9етка са ми рафаелото
LoadRunner
11-26-2015, 20:21
една от дарбите ми е да опразвам...хладилници
:D
е не, никой не разбра спокойно
марончета бе
плъзнали са във всеки магазин, виж колко трохи съм оставил
http://prikachi.com/images/144/8485144g.jpg
Еми, не ги знам. Люмимото ми сладко нещо е milka choc n choc
NomNomNom
11-27-2015, 08:13
Наспах се и изведнъж светът спря да бъде трагичен :Д
- понеже съм идиот, отказах срещата с якия тип (да беше дошъл до Самоков ако толкова иска, някак си не ми се биеше път до София само заради него, не е толкова специален, за специалните биех път и до края на континента :Д всъщност, Хосе не беше първият, за когото съм била път до майната си, имаше един словак преди това, а преди него един българин в чехия, ама заради него пътувах само от берлин до бърно :Д)
- за сметка на това, маай започвам да имам нов тип контакти, за сметка на което трябва да наваксам с някои (технически) неща, за да се чувствам по-приета, макар, че социалната част ще е много по-челенджинг заради пола ми, социалното ми място/роля и опит,но поне годините ми са точно подходящите за групата :Д
- слаквах малко тази седмица, признавам си, ама не беше реално в понеделник да работя 18 часа, бях принудена последните 4 часа да прекарам в студена стая у нас, защото всички навсякъде спяха, и не исках да им шумя, в резултат на което имам болки в яйчниците, хрема и гърлобол.
- родителите ми са прекрасни, трябва да спра да критикувам майка ми, но не мога, просто първите 2 дни като се прибера, винаги е шок
- хаштаг не знам какво да правя с живота си остава, но в по-лека форма.
Брат, тия марончета изглеждат мега добре. Къде ги има?
Тори съм, бтв.
Fisherman
11-27-2015, 11:39
Еми, не ги знам. Люмимото ми сладко нещо е milka choc n choc
Ми да,няма да е Своге или Захарни заводи.
Waat?
Гледах спринта. Как да съм! Яд ме е, че Нортхуг не спечели, ама тъй става като се правиш на интересен и кибичиш най-отзад за шоуто. Еми после не можеш да се буташ за позиции, брат. Тва е спринт. А и Фосли е във форма.
егати времето.
и се чудя много да ходя ли да пия едно кафе или ще изгърмя после, понеже малко окъснява вече..
не обичам зимните месеци. забавно е, че има празници, но не е забавно, че денят става все по-къс и по-къс :(
golemiq_korab_minava
11-27-2015, 14:31
http://img.photo-forum.net/site_pics/175/l_1106638597_CRW_3791.jpg
kef
https://provenanceonlineproject.files.wordpress.com/2014/10/animation-animal-border-ms-5001.gif
GuardianAngel
11-27-2015, 16:11
Напук на нещастните ми отнешения с нея...ми се случват постоянно някви яки нещица такива дребнички дето ми повдигат духа :) И си викам ''Басии ,колко малко му трябва на човек да се чувства яко.." Ама нали все искаме вечно да е споделено и се връщаме в джаза ..И времето е пълен шит баси..прибрах се подгизнал и по тъмно ...Чудя се от къде ли ще изкочи следващото малко нещо което да ми оправи настроението :)
дОбро утро, тоя форум що така умре бе : (
Добро утро и от мен!
Явно и ти споделяш същото мнение:
Тоя форум съвсем умря... :/ :/ :/
Моите предположения са две:
* dreamwalker изгони повечето интересни потребители на форума... :cool: :lol:
* Спряха излъчването на сериала, проследяващ любовните драми между AnarchyBoy и Lilanda. :lol: :lol: :lol:
//забележка: това горното е изцяло в кръга на шегата (къде уместна, къде - не) и не отразява действителните причини довели до надгробната плоча на форума. (:
dreamwalker
11-28-2015, 07:57
Npp все още не се е отказал.
Пффф супер умислено ми е днес за една женичка и какво да правя с нея, дали няма да се изложа и т.н. Все още не сме стопили ледовете :( и се виждаме бахти мизрното 2 пъти седмично :( Все още не губя кураж но не искам да и давам зор и да ме помисли за някакъв курвар. На всичкото отгоре днес ме чакат уроци и тренировка.
pandabear
11-28-2015, 10:40
Съботно на лекции и упражнения до 7. Идеално просто. Ще отучвам аз заради безсмисленият 8-ми декември, който отдавна е изгубил замисъла си, тъй като за огромна част от елементарние хора е поредният ден да се натряскат, само че не в долнопробната дискотека в студентски, а в долнопробните хотелчета. Пфу, бе.
dafuq sq si otvorih ranicata i namerih pone 4-5 himikala det ne sa moi ;d blagodarq na kolegata,koito e reshil da se oturve ot himikalite si,ama sledvashtiq put kato shte hodq nqkude mejdu4asiqta shte si vzimam ranicata s men,che da ne namerq ne6to po nepriqtno ot himikali ;;d;d
И в София заваля сняг! (:
Толкова свикнах да съм сама, че се чувствам комфортно единствено в собствената си компания. И тази на бързите ми скиори и герои от книгите, разбира се. Стана ми кофти, че го отрязах за уикенда, но това е началото на СЕЗОНА, за бога! Искам да си гледам на спокойствие. Няяяяма такъв кеф. А утре е стартът и на биатлона.
TheDevilInMe
11-28-2015, 19:37
Толкова много се надявам нещата да се подредят както ми се иска, би било толкова по-спокойно и ненастоварващо. Липсва ми ужасно много и то всеки божи ден, но знам че всичко е за добро
Kitty Bloom
11-28-2015, 22:02
Горното мнение така отговаря на моите чувства, че по тази тема няма да споделям днес. :)
Иначе доста динамичен ден беше. Бях на рождения ден на братовчеда, малките куфяха в детския център, а ние заедно с една наборка опустошихме всичкото ядене, та даже и това на майките до нас. :D Излизах още два пъти следобеда с разни аверки, вечерта гледах Гришо, яко шоу направиха с брикета, за лека нощ се кефих на Кръстника. Този филм е вечен! ^_^ И някакъв идиот иска да излиза с мен и утре трябва да мисля как да го разкарам тактично, понеже не разбира какво значи "обвързан" :/ Много си се ядосвам понякога как не ми е удобно да бъда груба с хората, особено когато се налага. :/
Денят почти се мина, а аз до този момент не съм свършил нищо от предвиденото за днес. :/
Ставам от компа и ще се опитам да наваксам колкото мога.
Пожелайте ми успех! :cool:
до този момент не съм свършил нищо от предвиденото за днес.
Пожелайте ми успех!
Ще миеш чинии, ще цепиш дърва и ще чистиш и искаш да ти пожелаят успех ?
Ще миеш чинии, ще цепиш дърва и ще чистиш и искаш да ти пожелаят успех ?
Не ве... трябва да преместя Витоша (планината) и вече да не е на юг от София, а на север от нея (че да брани софиянци от студения северен вятър), ама нещо изоставам с графика... :/
Niakoitam
11-30-2015, 12:51
M...., До гост 1000, ще ги докараш ли? :D
Niakoitam
11-30-2015, 13:18
Добро утро и от мен!
Явно и ти споделяш същото мнение:
Моите предположения са две:
* Спряха излъчването на сериала, проследяващ любовните драми между AnarchyBoy и Lilanda. :lol: :lol: :lol:
//забележка: това горното е изцяло в кръга на шегата (къде уместна, къде - не) и не отразява действителните причини довели до надгробната плоча на форума. (:
Защото повечето звезди се прместихме в чата на форума. Искате ли в него? :)
Уморено. Будна съм от 5 и 30, 6 без нещо за кафе с нашите, а съм заспала след 12. Цял ден болници, упражнения... Имам един протокол за писане и латински че изпита ми е близо. Сега ме боли глава като не знам кво. Гушка ми се, при това много.
Чувствам се прекрасно. Не физически, де, цял ден ме боли глава супер много. Обаче бях на латински и всеки път ми е много приятно и днес малко по малко започнах и да изпитвам удоволствие от превод (а не само от успеха, че съм успяла въобще да схвана смисъла ;д). Също така си преведох и домашното по гръцки, май е време като цяло да започна да си правя домашните, доста са полезни, а и съм схватлива, та не ми трябва много. И освен всичко друго се засякохме по стълбите и май в събота ще се видим или на свещоливница, или на кафе обсъждайки добролството :д
Добре тръгва седмицата, точно както си планирах да е академична, че миналата мн парти ми дойде, даже май главата е пост ефект от това.
IWannaBeSedated
11-30-2015, 14:26
Защото повечето звезди се прместихме в чата на форума. Искате ли в него? :)
Скромен :lol:
Niakoitam
11-30-2015, 14:52
Е ти чак сега ли разбираш, че съм форонна звиздъ...? :D
след онзи нож в гърба който ми забиха в петък ''тия дето ми бяха като семейство'' не съм убил никой което е добре
важното е че всичко приключи добре за мен
понякога истината не боли тя просто те променя
чудя се къде да поизлея малко злоба утре
NomNomNom
11-30-2015, 19:27
В много гнусна интрига се опитаха да ме вкарат, отвратена съм от общуването за някакво време.
Тотален джигер съм. Спи ми се както обикновено още от 9 насам. Последните няколко месеца бяха адската лудница за мен и направо сега като съм седмица вкъщи, ми е адски странно да имам време за домакинство, да ми се налага толкова често и да си прибърквам в носа от време на време от няма накъде. Притеснявам се леко, че ходът на събитията не е съвсем естествен и някои неща изпреварват подготовката за тях, но всеки ден благодаря на Бог за семейството, което имам и което ме подкрепя безрезервно във всяко отношение. Надявам се само да оправдая очакванията си и да имам воля да се справя с каквото е необходимо занапред.
В много гнусна интрига се опитаха да ме вкарат, отвратена съм от общуването за някакво време.
Пиши ми като ти мине, тъкмо да разкажеш.
Npp все още не се е отказал.
кого си ме видяла да (из)гоня?!
GuardianAngel
12-01-2015, 05:21
Предатели..фалшиви хора..лицемери..втръсна ми вече....
Напрягам се, че имам много неща да свърша, които до едно са свързани с пари, а пари мога да очаквам най-рано в началото на февруари. От друга страна ме ядат и други неща, които абсолютно не са ми по силите да променям, независимо дали имам ресурс или не.
За пореден път се изумявам колко по-прости от очакванията ми могат да са дадени хора. 'Ма т'ва да ревнуваш, че собственото ти дете получава повече внимание от теб, сигурно и то не е лесно. В този ред на мисли, трябва да не забравям, че когато почне да се поочовечва, трябва да съм наоколо, защото в тази среда, животът му ще започне няколко дължини зад другите деца.
С'а нямам пари за зимни гуми. Сигурно ще си зазимявам колата като падне сняг. 'ма независимо дали ще ми освободят канала или не, съм твърдо решена сама да си сменя термостата. Ако т'ва ми се получи, ще се опитам да си центровам скоростната кутия, а ако не това, то поне маслото да и сменя. И кога ще имам пари да я обслужа никой не може да каже.
Толкова съм си оставила личния живот на он холд, че няма накъде повече. Толкова незаинтересована никога не съм била. С'а поне на работа ще тря'а да въдя контакти, та може и да се види някакво раздвижване.
Напоследък вербалното, че и невербалното изразяване ми куца. Не мога по естествен начин да си структурирам изреченията и често мисълта ми тече по-бързо от говора и вчера започнах да му говоря с ключови думи като за гугъл, при което беше УТФ. А дори не се осъзнах. Сигурно се филмирам и на пръв поглед изглежда смешно, но досега не ми се е случвало. Нямам анамнеза за .. нещо. Дори заеквам понякога. И така :д А, да не споменаваме избирателната ми памет.
Дарих кръв днес за първи път!
//proud
Чувствам се самотен, drеamwalker не ми обръща достатъчно внимание... :(
aurissaaaaa
12-01-2015, 13:37
Напоследък вербалното, че и невербалното изразяване ми куца. Не мога по естествен начин да си структурирам изреченията и често мисълта ми тече по-бързо от говора и вчера започнах да му говоря с ключови думи като за гугъл, при което беше УТФ. А дори не се осъзнах. Сигурно се филмирам и на пръв поглед изглежда смешно, но досега не ми се е случвало.
Пф да, и аз съм така от няколко години. А бях комуникативно дете деба.
Стигнах до изводът, че просто не ми дреме достатъчно, че да вкарвам усилие в това да си структурирам мисълта. Звучи абсурдно, ама наистина просто ме мързи да говоря ... И стигнах до този извод след като имах един много приятен разговор с един съсед преди година, година и малко - ник'ви проблеми нямах с това да си разяснявам позицията. Смятай ....
А като ми се говори за интересите ми, от който 99.9% от населението няма никакво понятие, направо ми става едно гадно такова още преди да си отворя устата, 'щото ми е ясно, че ще трябва лекция да изнасям, а не да си бърборя за кеф
Kitty Bloom
12-01-2015, 14:19
Лол, на мен напоследък непрекъснато ми се случва като говоря да размествам местата на буквите, преди си говорех нормално... Или съм получила вербална дилексия, в следствие на бързото ми говорене, или луната ми е в ретрограден меркурий...
Иначе нещо съм се вдъхновила днес... Нормалните хора оставят новото начало за новата година, ама аз понеже винаги съм напротив, почвам от 1ви Декември. Таа, минаваме на по-ограничени количества храна, като ми се прияде неистово между основните, ще тъпча банани, ябълки, мандарини или кивита... По-малко газирано, повече алкохол хахах. :D Намалявам и цигарите, спирам постепенно, че изведнъж едва ли ще ми се получи. И разбира се, отново започнах да тренирам вкъщи, за да се стегна малко. В тази точка, кажете някакво упражнение за стягане на д-то, ама без клякания, че нещо ми се прецакват колената :D Също почвам december challenge в инстаграм и не пропускам традицията с шоколадовия коледен календар... Братовчеда е на 7 и няма, но за мен няма Коледа без него! :D
Ми, и мързела го има, но не знам дали той е причината. И аз бях бъбриво дете, а сега съм доста малословна. Досадно е. Имам чувството, че губя способността си да общувам и лексиката ми закърнява. Докато в главата ми този процес е много активен. Ако ми сложат еег и ще изгърми :д. Казвали са ми, че дори мимикирам с вежди. Толкова активно разговарям със себе си. Добре, че никой не може да чете мисли. И дъааа :д
И досадната тавтология -.-
Dagichka
12-01-2015, 16:04
да ми донесе домашно направен вегетариански сандвич, просто ей така, защото се сетил за мен докато си правил своя, просто ааа <3 бавно, но сигурно мисля, че хлътвам. де'а.
pandabear
12-01-2015, 16:22
класирах се за държавна и европейска стипендия, украсих си елхата, купих си ново зимно яке и пуловер, освободих част от теоретичния изпит по физиологията. абе, декември започна много добре (((:
kalpazanka
12-01-2015, 17:03
Имам чувството, че губя способността си да общувам и лексиката ми закърнява.
Същия проблем имам и аз. Мислех си отначало, че това е заради чуждоезиковата среда, обаче в един момент осъзнах, че не ми се хабят нерви да съм тактична, да внимавам как да си формулирам мислите, за да не накърня нечие его, да не съм криворазбрана, да не би в даден момент думите ми да бъдат изтълкувани погрешно, извадени от контекст и използвани срещу мен... Та, получи се така, че имам какво да кажа, но вече нямам желание...
LoadRunner
12-01-2015, 17:34
Същия проблем имам и аз. Мислех си отначало, че това е заради чуждоезиковата среда, обаче в един момент осъзнах, че не ми се хабят нерви да съм тактична, да внимавам как да си формулирам мислите, за да не накърня нечие его, да не съм криворазбрана, да не би в даден момент думите ми да бъдат изтълкувани погрешно, извадени от контекст и използвани срещу мен... Та, получи се така, че имам какво да кажа, но вече нямам желание...
аз си мисля че почти всеки от осъзнатите гости на тоя сайт или който и да е друг подобен има идентични симптоми на пасивно и изморено поведение в реалния живот
доста често се чудя дали ние самите сме си виновни или хората около нас които доста пъти не са били това за което сме ги мислили и вече сме изморени от опити за нова социализация или хвърляне на усилия за това
аз понякога имам чувството че съм станал като бот
Изморена. От даскало и от кво беше? Мрънкане? Да, от мрънкане. Щот на някой си деня му бил крив... Айде, моля. Искам да идва вече петък, да се видим, да си кибичим на топло, да си Окрасим елхата и да ядем шоколад. Искам, всъщност, ако може, да идем на някое заснежено място, във виличка например и да си се окопаем до края на зимата на топло. Нищо, че на 20тата минута ще ни липсва поне по едно око. :дд
И омг - има хеликоптерче и ще си играяяяяяяяяя. <3
golemiq_korab_minava
12-01-2015, 20:16
дай и аз да споделя
какво да чувствам
днеска се ровичках да чета колко струват дроновете и хеликоптерите и да си представям, че имам някога ххахаха. размишлявах колко ще поевтинеят в бъдеще. попаднах на мрънкачи, които бучат, че не било изгодно да си купуваш подобни джаджи. После се чудих на хората, които са свикнали на средната заплата у нас до такава степен, че за тях е нормално да наричат всичко малко по-голямо - нали много скъпо, да се пазарят и да се побират в дребни черупки и обратно - те да се чудят на малко по-богатие, или да завиждат злобно.
По късно гледах цените на апартаментите , под наем и отново ги сравнявах с робския стандарт на заплащане и развитие у нас, че ми се повръщаше
И сега реших отново да поразгледам ситуацията в Сирия, защото попаднах на статия, че пак се използват химически оръжия. Сетих се за пророчествата на Ванга. Гледах няколко клипчета за същите химически атаки срещу цивилно население през 2013 в Сирия и един баща прегърнал 4-те си малки мъртви деца и плаче, други деца едвам дишаха на системи, днес сме 2015, цивилните жерви май надхвърлиха 1 милион, В Сирия вече не остана камък върху камък (по думите на Ванга) и отново забих.... като се има предвид, че сутринта мислих каква ли технология ще има след 50 години , сега отново си мисля какво ще стане 2016. КОГАТО ПАДНЕ СИРИЯ
Мисля че трябва да спра да пия всяка вечер, пък дори и само по една чаша да е.
Твърде много ме приспива и ставам адски непродуктивна. Алкохол - след 11-12, или като съм си свършила всичките задачки.
разочарование, удовлетворение, тъга, разочарование
#цикличносттанаднешниятде
не схващам защо когато има възможност за позитивна емоция винаги деня бива залят от негативна такава ;/
Много съм разсеяна. Изгубих си тела днеска, пътувам към вкъщи и си мисля колко съм прецакана, че не е заключен /не, че реално би попречило на някой да го оправи и ровичка из нещата, но на първо време/ и след малко по-старият ми звъни и ми казват, че е намерен. Кееф. Преди няколко месеца пък бях изгубила картата за градския и пак ми я намериха. Късметийка съм.
Искам при мама.
сега даже съм още по-силен и още повече ми тежи думата
и все пак ще ида някъде да си излея злобата че пак ми се напълни кофата
сега даже съм още по-силен и още повече ми тежи думата
и все пак ще ида някъде да си излея злобата че пак ми се напълни кофата
Психозата ти се влошава!!!
Очаквах нещо по-различно от това, което се случи днес.
Казах ли, че мразя жени-шофьори? Ако някой някъде е живял със същата абсурдна мисъл като мен, че ако поне караш бавничко и не си натрапчиво неграмотен на пътя, обикновено ще избягваш инцидентите на пътя, то днес се убедих с очите си, че жестоко съм грешала. Една... мисирка (за да не кажа фльорца) съвсем преднамерено ми се натресе у калника само защото се опитвах истимаро да си вляза в движението. А беше и по-рано от пика на трафика за сутринта. Та, гледам я, че се тутка, говори по телефона и се червосва докато кара, пускам мигача и нежно потеглям с надеждата да се мушна в колоната за светофара, при което какчето хвърли червилото (телефонът никога - това е кощунствено!!!) и с една ръка храбро взе да ме следва по плътно, калник до калник. Заклещена от едната страна от спряла кола, а от другата от напористата кака, решавам, понеже съм около милиард пъти по-бързоманеврена и чевръста, да се пускам в джаза, 'щото няма как да спра движението на централен булевард на този етап за да и осигуря предимството, което е изтървала, заета да се червосва. При което, почти съм я заобиколила, моля ви се, тя се напъва и със засилка ми оставя малка (за нейно щастие) сребриста черта на калника. А на всичко отгоре спира движението на булеварда за да ми плюе злоба през затворените джамове. Разбира се, малкото нормални хора наоколо взеха да се поизнервят от задръстването, което създаде и настана едно свирене и псувни... Яд ме е, че в такива моменти абсолютно първосигнално напускам суматохата бързо. Тря'аше да си спретнем един ръкопашен бой на булеварда, поне сеира да стане пълен. Мама каза, че добре е станало, че не се е стигнало до саморазправа. Всичките и габарити бяха изпотрошени, вероятно не схваща концепцията за безпроблемно пътуване. Сега не знам кое тря'а да ме притеснява повече. Зимните маршрути по балкана или градското в работно време.
И банки, тях колко ги мразя.... Една идея по-малко от жените шофьори, ама и то не е малко, право да си кажа. Как може в едната банка да ми отворят сметка, за която ми искаха едва ли не и отпечатъци от кътните зъби за 7 минути, а в другата, самата процедура по получаването, без чакането, трая около 45?!И после директорите 'що винаги били такива злоби. 'Ма аз ако съм, ще ги бия бе! Бавни, мудни хора...
Очаквах малко повече ентусиазъм. Ся напоследък като нямам личен живот и някакси очаквам малко повече въодушевление от околните, че поне професионално гледам да ми вървят нещата. А то! Ако изобщо уловя някой да ме слуша, само злобичка насреща и нищо друго. Сигурно и аз не съм права. Кат' си насмогна на текущите задължения, може и пак да се опитам да имам личен живот. Някога. Може би. Вероятно.
Имам да уча, а ме мързи. Май пак ще го оставя за утре. Искам да се гушкам на топличко. Без вино, може и без секс даже, просто да се погушкам леко така. Макар че и едно кораво няма да ми дойде зле, ама то е насрочено за по-нататъка.
Ebasi izkaza :d
Otkyde si, baby?
kalpazanka
12-02-2015, 18:08
^Ивкааа, точа балтията вече.
чувствам се добре.
купих си нова рокля, ходих на козметик, посетих интересна публична лекция.. I'm intellectual as fuck.
още не ми е мн. добре физически, ама си поръчах мед и някакъв имуностимулант с пчелни истории в него и да видим...
утре/др.ден ще ходя още на шопинг да оползотворя паричните постъпления и не е зле и карта за фитнес/басейн да си изкарам..
абе нещо мотивирах се, мотивирах се много 8-)
и стажа да почна и мисля, че ще съм чук идните месеци. и това няма нищо общо с глупавите new year resolutions. мисля тая година да нямам такива.
Ebasi izkaza :d
Otkyde si, baby?
От Пловдив, но през студентските си години имах възможност да натрупам диалекти от всички краища на страната. :D Наскоро обаче ме похвалиха, че имам много добър изказ и дикция. Надигнаха ми се въшките! :D
Нещо ми се отвори мохабета тая вечер. Да ми беше казал някой, че ще седна с четирима възрастни мъже на маса и ще си намеря приказка, нямаше да хвана вяра. Превъзбудено ми е няк'во. До понеделник сигурно ще почна да ора къра от зор да видя к'во ще е т'ва ново двайсе.
LoadRunner
12-02-2015, 19:58
беше казала че си от казанлък
Бъркаш се нещо, в Казанлък съм била точно два пъти.
Он топик: оказва се, че и днешният ден ще ми бъде загубен. Не че няма да ми е готино да си бръмчим с малкия на разходка, ама имам за учене и не знам дали ще се справя през уикенда. Не знам к'ви дрехи да си приготвя за там, еба си.
Сутринта си спретнах една интервенция сама на себе си.Явно съм имала нужда. Сега, след време, когато вече няма афект, а само реален поглед над ситуацията, съм по-убедена от всякога, че решението ми е било правилно. Готова съм да, изтрих си всичката кореспонденция и вече мога да си оставя само приятните спомени от тези взаимоотношения. Нямам нищо повече за казване, нямам какво да ме тегли назад, не съжалявам за нищо. Единственото, което помня беше онзи момент, в който си дадох сметка какво трябва да изпитвам с мъжа до мен. Беше за секунди, но знам какво да търся занапред. Знам, че дори и след толкова време, съм в абсолютно състояние да го извадя от строя за дълго време, но не искам, нямам нужда. Гордея се, с това, защото съм убедена, че ако той имаше тази власт над мен, щеше да се възползва. Сега, когато знам, че сме толкова далеч и преразгледах всичко, получих вътрешния мир, който той отказа да ми даде тогава. Явно можеш и сам да си го дадеш, ако знаеш как.
чувствам се добре.
купих си нова рокля, ходих на козметик, посетих интересна публична лекция.. I'm intellectual as fuck.
още не ми е мн. добре физически, ама си поръчах мед и някакъв имуностимулант с пчелни истории в него и да видим...
утре/др.ден ще ходя още на шопинг да оползотворя паричните постъпления и не е зле и карта за фитнес/басейн да си изкарам..
абе нещо мотивирах се, мотивирах се много 8-)
и стажа да почна и мисля, че ще съм чук идните месеци. и това няма нищо общо с глупавите new year resolutions. мисля тая година да нямам такива.
Заплата ден? ;д
Пък чувствам се леко снощна, но не много. Беше тооооолкова яко, все едно бяхме на 16. Радиокафе с по-кофти музика, но явно наистина човекът е важен. Този път не затворихме, но другия път, ако той пуска музика, най-вероятно ще го направим. Фитнесът да си гледа работата, кардио ас фък си беше, даже имам мускулна треска.
И днес мооже би ще се видим за около час, би било прекрасно, явно все пак има желание, въпреки че вече се чувствам супер досадна и крийпи.
И пак сънувах глупости, драми, омръзна ми, но знам защо въпросния сън се повтаря за две седмици. За жалост единственото, което мога да направя, не ме устройва в момента, така че просто ще си го търпя, и без това е само натоварващ, а не сълзотворен.
Ляляляляляляяяя. Мноооого ми е добре. Още мъничко. <3 Само не знам с тия устни как ще ида на зъболекар утре ама... Нищо, здраве да е. Поне ми е близък и няма да ме е много страх. И имам чувството, че за 5 минути в хистологична лаборатория, съм се осмърдяла на формалин до костите. :ддд Много се почудих дали да си пийна. :дддддддддд
Fisherman
12-03-2015, 13:34
Вечна младост те очаква, ако пиеш формалин.
pandabear
12-03-2015, 15:23
Вечна младост те очаква, ако пиеш формалин.
тру стори, бро ;p
Kitty Bloom
12-03-2015, 15:53
Последно време ми беше някакво супер тегаво, постоянно харча за глупости и оставам без кинти на края на седмицата, карам се със всички... Обаче вече всичко започна да се пооправя... Като по чудо си реших теста по Математика, излезе ми чудна оферта за работа, ще изкарам малко парички преди празниците... Моето човече ми се обажда, като знам, че при него всичко е наред и аз се чувствам добре. Малко по малко всичко се нарежда. :)
учудващо добре, което значи, че нещо ло6о ще последва
а може по-иначе, може...
Малко ми е тъпо, такова... Бащата упорито се опитва да ме изрита от семейния бюджет, което на този етап още няма как да стане, особено при положение, че всяка стотинка, която изкарам, я внасям директно вкъщи. Имам си и доста свои нужди. Отделно ми е беден речника колко точно много се изнервям от тая надупена работа, която няма как да се промени. И хем да не го занимавам със себе си, хем да не ходя по сервизи. Ем' как да ги оправя нещата, кат' на канала имам барака, която няма да се махне скоро? И в същото време да не ходя в сервиз! На мен ми е ясно, че всеки бачка за пари и че в сервиза ще ми го изсулят до сливиците чак, ама като нямам избор к'во да направя. На мен ми е по-айляк ся да я стягам, утре кат' нямам пари за прегледи и застраховки, бия и кепенеца и почвам на автобуса, не съм се родила в кола. И с'а като си помисля само колко много тря'а да се разправям утре и вдругиден с гости, които не са мои, просто ми иде да се гръмна, 'щото разбира се, изостава ми работата, ама домакинството също, особено когато никой не ми помага...
Да мине време да се изнеса само! Тъпото е, че се знам каква съм патка заспала и пак ще ги жаля и тогава, изобщо няма да мога да се порадвам на уединението си.
Иде ми да застрелям най добрия си приятел. Толкова е прост, че чак не е истина. Верно е по малък и мисли малко по различно, но тва главата ми не го побира как е възможно толкова да няма акъл за 5 стинки. В последно време ме ядосва често, или аз взимам нещата много на сериозно. Усеща че съм ядосан и просто отмята темата като го "зачеша". Аз обаче му сипвам с големия чарпак, да знае...
Сънувах неща, отново
Този път беше нещо по-различно и доста време изкара, обикновено са ми по-кратки сънищата. Мн хора от родата ми бяха измрели, включително и майка ми и то няколко месеца по-рано (не по едно и също време де), а аз не бях разбрала и съм пропуснала и погребения и всичко, защото не си говоря с тях (останалите) по телефона. Някво, доста тъпо се почувствах. Сигурно дълбоко в мен лежи гузна съвест, че наистина рядко се чувам с тях.
Във втората част на съня се оказа, че майка ми всъщност не е умряла/убита, ами си е жива и стана някъв филм с преследване и убийци и т.н., но може би арт частта на съня ми това без някаква психологическа стойност.
Но първата беше плашещо близо до настоящия момент, супер подробно беше обяснено всичко.
В събота ще ги видя, така или иначе го бях планирала.
А с нея си пишем едни безкрайни смс-и с уговорки, дано да стане в неделя най-накрая, за да е преди 8-ми, когато така или иначе ще се засечем.
Ох, мега много ме е страаааааааааааааах... Не искааааааааам. ;( Мразя зъболекари.
Ewok, Нещо такова,хахаах : D
Чувствам се добреее, пристигнаха ми пчелните продукти и ще почвам "терапия" 8-)
https://www.youtube.com/watch?v=sT1DdO3SISg
Ewok, чувай се по-често и бъди повече около тях, защото няма винаги да са до теб. После боли много.
NomNomNom
12-04-2015, 12:32
Мина ми. Мина ми. Мина ми.
Досега бях в синусоида на - не ми пука - пука ми, но след последното дъно, нещо се случи, върнах си самочувствието и все.
Та, отварям нова страница, на нов том. С научените уроци от предишните. Нямам идея на къде ще ме отведе.
^ О, това е толкова прекрасно, Номи <3
Много се радвам за теб и дано да е наистина.
dreamwalker
12-04-2015, 17:07
Иде ми да застрелям най добрия си приятел.
От това изречение събрах материал за поне 10 сапунени сериала.
Нямам търпениееееееееее..... Да си идва вече! И утре ще украсявамеееееее. <3 За пръв път от толкова много време ми се занимава с коледни работи. :3 Нямамнямамнямам търпение!
Прегледа мина адски бързо, направо не знам. Само ми погледна зъбите за 5 минути и всевъзможни ъгли и каза, че съм добре. НИЩО не ми направи, не ме изяде, не ме боля. МНОГО съм окей с идеята да не стигам в кабинета му в следващите 6 месеца, наистина. :дд Като некво детенце съм последните дни, ебаси - шоколад, коледни работи, страх от доктори/зъболекари... Нетърпение, детски филми, разочарование за дето филмчето е твърде късо...
^ Никога не губи детското у себе си иначе става мн скучно.
От това изречение събрах материал за поне 10 сапунени сериала.
Радвам се че съм стимулирал мисловна мисъл :) Кога започват снимките?
AnarchyTeamz
12-04-2015, 20:01
https://www.youtube.com/watch?v=DJScaz_a2fI
Гледах това и си говорех с момчетата докато го поствах в един друг форум за recruitment, слушайки го, си спомних за времето когато правих клипа и кой ми помага и ме налегна една гадна гнусна носталгия, по едни изминали гадни гнусни неща, за едни гадни гнусни хора, тия лайнари естествено ме развеселиха де.. ;д
AnarachyTeamz, for tha win! Ако не ш се напием, който пие..
paradosou
12-04-2015, 23:23
Най-после... Открих Америка...!
Щях да си лягам, ама прочетох един текст и веднага коктейла от впечатления си каза думата.
ЗАЛЪГВАМ СЕ ЗА ПРИОРИТЕТИТЕ СИ. Не трябва да е нито ученето (въпреки че съм си избрала най-страхотната за мен поне сепциалност), нито работата. Ай стига... Тези две неща мога да ги правя, и то добре, и паралелно с преработката на собствените си откАчени модели, пак на моя си език казано. Последното е цел номер едно! Започне ли да се променя истински то, всичко останало няма друг избор, освен да стане точно такова, каквото го искам. И сега не е хипер далеч моментът де ;р. Но има какво да се желае. А аз мисля да ставам все по-нескромна по отношение на въпросното. И без друго скоро ставам на 20... Не че годините определят нещо и не че писанията ми имат общо с традиционните 'обзори' на всяка календарна... Просто време беше :).
Само Америка не бяха ме наричали, иначе приоритет често ми викат, даже на галено Пепи
paradosou
12-04-2015, 23:35
:D
fUcKsMiLe
12-05-2015, 00:38
Гадно ми е, но и не ми е. Някак си съм между "what if" и "fuck it". Прекалено много неща ми се струпаха, а отношенията са ми голям проблем точно сега. Ще се оправи всично, но едно по едно ще ги карам, подред да са.
Получих си част от заверките; на 3 изпита съм допусната; още една курсова работа имам да правя(висша математика - плаче ми се), поправка на контролно, и още едно контролно, за да се освободя от математиката поне. Все приятни занимания, но имам изпит в петък, че и поправката на първото контролно е тогава. Как ще смогна, като ме няма никаква по БМ - не знам, другото е лесно.
alter ego
12-05-2015, 07:05
вчера вечерта си прекарах супер, запознах се с нови хора, сближихме се повече с някои други, и най-важното, тя беше на същата маса, на която бях и аз.. накрая останахме само 3-ма, и си говорихме за най-различни неща..
иначе тая вечер съм спал има-няма 5 часа и съм много уморен, ще поспя малко и ще уча.. ^^
pac0line
12-05-2015, 10:55
От толкова момичета, колкото снощи, не съм бил закачан за 21 години общо в България ...
bitchy night
Олелееее, от кога не съм излизалааааа, от кога не съм лягала в 5, днеска съм ебахти щетата, добре поне, че махмурлук нямам. Ако успея да не припадна преди лягане и да не се натровя с новите си "нервни" хапове, ще ми бъде много якооо. Дано не си влезна в стария коловоз и махмурлука да ме троши на третия ден, че утре имам маса неща да върша.
Калпазанке, ако видиш това, ще си освободиш ли малко място в Лс-тата, че имам нужда да задам въпрос, ако е удобно. :)
Kitty Bloom
12-05-2015, 16:09
сутринта бях на кафе, поръчах си тортичка за утре, обикалях магазините... Купих си мега як портфейл и някои козметични продукти, които бяха на свършване вкъщи. Накупих си и ябълки и банани, нали вече се храним здравословно! :д учих малко по инглиш, сега се търкалям на дивана, ще играя малко тривиадор докато ми стане време за филмчето. Утре се очертава да е доста приятен ден, дано очакванията ми се оправдаят! :)
nepowtorima
12-05-2015, 18:55
Ако всичко се обръща с главата надолу, след това трябва да дойде хубаво нали? Да ама НЕ! Едно след друго, гадно след гадно, от гадно по-гадно! Ааама няма проблем бе.. то аз търпя много нали.. що да не се стовари всичко.
Окей така да е.. Майната му и на него, майната им на всички, които ме тровят!
От тук нататък аз ще съм тая дето ще ги трови, само да стоят и да гледат..
каквото такова...
golemiq_korab_minava
12-05-2015, 19:32
Пак ме заболя главата от това което става в Сирия, че скоро ще се разпространи а никой ке му пука.
kalpazanka
12-05-2015, 21:56
Калпазанке, ако видиш това, ще си освободиш ли малко място в Лс-тата, че имам нужда да задам въпрос, ако е удобно. :)
Бейби, тъкмо ти ми трябваш!
NomNomNom
12-06-2015, 07:49
Когато имам среща с мъж, когото наистина харесвам ( което ми се случва рядко)
ден, в който ме кани на срещата - умирам от щастие и подскачам
4 дни преди срещата - тичане сутрин
3 дни преди срещата - изведнъж изгубих желание да ям, едва изядох ябълка и гуакамоле с чипс за целия ден. По-интензивно кардио във фитнеа
2 дни преди срещата - ям насила, не мога да се концентрирам. Не мога да спя, будя се със сърцебиене.
1 ден преди срещата - ям насила едва- едва се фокусирам, на работа нищо не мога да свърша - вечерта - трескаво четене за ямайка, мъжете в ямайка, преговор на това как да отговарям на комплименти, какви комплименти да правя, какво да говоря и за какво да мълча ( от време на време забравям ) . Не можах да заспя до 2, будих се цялата нощ, станах в 7-8.
Ден на срещата - изхвърлих половин ябълка, защото не можех нищо да ям. Станах рано и тичах.Оправих се. Подбрах неагресивен външен вид, преговорих отново всичко, и тръгнах към 12. Толкова бях притеснена, че се върнах да изключа всички уреди от контактите, проверих излишно няколко пъти дали съм си взела всичко. Цял ден не можех да ям нищо, не пих вода, не ходех до тоалетната, чак към 22:30 се опитах да ям малко паста, като преди това поне две бири ме оправиха от страна на жажда.
Ден след срещата - легнах си в 2:30, събудих се към 7 , не мога да спя, още съм под стрес.
Мина неочаквано прекрасно. Оказа се, че прекрасността е била там още като сме се запознали.
Дано не съм го шокирала с някоя простотия и се видим скоро пак.
Интересно четиво, вече съм шокиран, а съм само страничен набюдател.
Някой така ще вземе да ти докара инфаркт.
dreamwalker
12-06-2015, 08:19
3 дни преди срещата - изведнъж изгубих желание да ям, едва изядох ябълка и гуакамоле с чипс за целия ден. По-интензивно кардио във фитнеа
2 дни преди срещата - ям насила, не мога да се концентрирам. Не мога да спя, будя се със сърцебиене.
1 ден преди срещата - ям насила едва- едва се фокусирам, на работа нищо не мога да свърша - вечерта - трескаво четене за ямайка, мъжете в ямайка, преговор на това как да отговарям на комплименти, какви комплименти да правя, какво да говоря и за какво да мълча ( от време на време забравям ) . Не можах да заспя до 2, будих се цялата нощ, станах в 7-8.
Ден на срещата - изхвърлих половин ябълка, защото не можех нищо да ям. Станах рано и тичах.Оправих се. Подбрах неагресивен външен вид, преговорих отново всичко, и тръгнах към 12. Толкова бях притеснена, че се върнах да изключа всички уреди от контактите, проверих излишно няколко пъти дали съм си взела всичко. Цял ден не можех да ям нищо, не пих вода, не ходех до тоалетната, чак към 22:30 се опитах да ям малко паста, като преди това поне две бири ме оправиха от страна на жажда.
Ден след срещата - легнах си в 2:30, събудих се към 7 , не мога да спя, още съм под стрес.
Мина неочаквано прекрасно. Оказа се, че прекрасността е била там още като сме се запознали.
http://cdn2.teen.com/wp-content/uploads/2014/06/harry-potter-wtf.gif
Fisherman
12-06-2015, 08:27
за единия кур
Мамка му мръснаааа. 'Що все чака случая да остана без пари, да се одупи нещо, 'дето не може да чака.
Не съм така обикновено, ама 300 пришки да му излязат на гъза на гомнара, който ми върза ръцете снощи!!!
Хахаха, сладурана
Аз пък открих тайната на качествения сън - гледам да се изтощя повечко през деня, преди два не лягам, ако има алкохол, по-добре, и стават 4-5 часа сън на ден, така че да се изморявам по-лесно и после един регенериращ ден ударно с 11-часово спане, което също е продиктувано от умората, така че пак е непробудно.
Понякога не се получава де, понеже трябва да уча от време на време и не си изразходвам енергията достатъчно и сънувам, но поне вече знам формулата.
Явно много ще да го харесваш тоз човек.
Интересно ми е на мъжете дали им се случват и 1/3 подобни преживявания преди среща..
Нали. In all fairness.
И аз се обсебвам много, не по същия начин, но да. Кофти е това с "какво да говоря, как да приемам комплименти", добре е да ни харесват точно каквито сме, нали? Въпреки че не мога да кажа, че не се влияя и аз от подобни наръчници.. Въпреки че в принципността си е малко тъжно, ние жените сме страхотни създания, не би трябвало постоянно да се борим за внимание или одобрение
. Не би трябвало.
Ок, достатъчно философстване 8-)
Желая ти успех с ямаеца ^^
aurissaaaaa
12-06-2015, 13:47
трескаво четене за ямайка, мъжете в ямайка, преговор на това как да отговарям на комплименти, какви комплименти да правя, какво да говоря и за какво да мълча ( от време на време забравям )
race traitor
децата ви ще са кафяви, с двуцифрено айкю и ще ядат курабийки от кал
https://www.youtube.com/watch?v=s3337cj4sJQ
:Д ебавам се, де. Отчасти. Смис отчасти, 'щото не разбирам, ама к'во ме бърка мене в крайна сметка :Д Успех Номи <3
ahahahahahahhahaahha
#когато_имаш_сериозен_пробл ем time for Zoloft?
dreamwalker
12-06-2015, 16:31
race traitor
децата ви ще са кафяви, с двуцифрено айкю и ще ядат курабийки от кал
https://www.youtube.com/watch?v=s3337cj4sJQ
:Д ебавам се, де. Отчасти. Смис отчасти, 'щото не разбирам, ама к'во ме бърка мене в крайна сметка :Д Успех Номи <3
Ахахахахах.
Kitty Bloom
12-06-2015, 17:04
Прекрасен ден. Много мили пожелания, много изненади и подаръци, приятна компания през целия ден, вкусна храна и много добро вино! Вечерта ще прекарам с книжка в ръка, по-късно може и да проведа един дълъг телефонен разговор. ^_^
Интересно ми е на мъжете дали им се случват и 1/3 подобни преживявания преди среща..
Нали. In all fairness.
И аз се обсебвам много, не по същия начин, но да. Кофти е това с "какво да говоря, как да приемам комплименти", добре е да ни харесват точно каквито сме, нали? Въпреки че не мога да кажа, че не се влияя и аз от подобни наръчници.. Въпреки че в принципността си е малко тъжно, ние жените сме страхотни създания, не би трябвало постоянно да се борим за внимание или одобрение
. Не би трябвало.
Ок, достатъчно философстване 8-)
Желая ти успех с ямаеца ^^
Мне
paradosou
12-06-2015, 19:05
Цитат по памет от пост в друг форум - "В дивите и селски места, наречени чалготеки, е добре от време на време да хвърляш по едно око на приятелите си, за да не се окаже, че някой им разхвърля зъбите извън заведението!". Толкова се смях 8-) 8-) 8-)! Сигурно е повече заради цялостното майтапчийско звучене на историйката де.
И си счупих личния рекорд - една определена песен, която съвсем скоро ми попадна, откакто съм я намерила е слушана сигурно вече доста над 200 пъти. И грам не ми е писнала. Страшна...
Днес като цяло е весел ден. А утре пак ще пътувам. Cool^^ :).
Тия хапове тряа да са много айляк. Все още ник'ва паника. Дано и така да остане. Не мога да се отърва от усещането, че няма да съм подходящо облечена, ама съзнавам и че не е лято и изборът ми малко или много е ограничен от този факт. Дано всичко е чук утре. Любопитна съм, ама много!
pandabear
12-06-2015, 22:41
да живее любовта
и балъците, които се оплитат в нея.
Deadlock
12-07-2015, 08:24
^мхм.
https://www.youtube.com/watch?v=ew_c5ewoVQk
Dagichka
12-07-2015, 17:33
ахахах Номи ме уби :дд има ли дредове тоз, от ямайка ли е?
мисля, че макар и случайно попаднах на адски прекрасния и точен човек и ще гледам да не прецакам нещата както винаги :д говорихме си 5 часа по вайбър, дори когато заспивах и просто си мълчахме ми беше приятно, кво се случва с мееен
хубаво ми е
продължавам с харченето на парите, до края на декември сиг ще съм broke
'ма се чувствам секси af
обаче имам много оценявания, което не е ок... :<
pandabear
12-08-2015, 13:17
https://www.youtube.com/watch?v=TR3Vdo5etCQ
http://i.imgur.com/4N2VgzS.gif
paradosou
12-08-2015, 14:59
Ааа, супер приятна двойка! :)
И двамата бяха безспорни симпатяги, имаше странен вид спокойствие покрай тях, обаче от друга страна пък по всичко личеше, че 'лудата надпревара', образно казано, не им е чужда, хаха.
:)
Едит: чакам телефонно обаждане след половин час, малко съм напрегната. Все пак по-скоро си свиркам обаче.
LoadRunner
12-08-2015, 19:20
живота бил много шибано преживяване
LoadRunner
12-08-2015, 19:37
обаче един път като си почнал да живееш някак си смъртта не е опция, поне за мен, даже ме е страх от смъртта
в момента положението е много зле, не знам дали и по-зле може да стане ама като се змисля за смъртта като изход и пребледнявам, но и светлина в тунела не виждам
LoadRunner
12-08-2015, 19:56
аа не, мерси
доколкот знам не си психолог а обратното
прав си. и аз нося голям товар
LoadRunner
12-08-2015, 20:21
ти не си казал твоя филм какъв е така че не очаквай и другите да ти го казват
hardstaily
12-09-2015, 01:37
раздвоена съм, главата ми ще експлодира, не знам по коя от двете пътеки да поема, животът е прекалено труден, просто свят ми се завива от тази бъркотия... в единия ми хороскоп пише да запазя спокойствие, в другия да избухна като пренажежена крушка......... това толкова ме обърква, ОФФ.. писна ми.. и после защо съм мразела живота ..
Най-накрая ще видя за какво бяха толкова приказки два дни. Уещам, че ще е много трудно, старая се да гледам ситуацията от всички възможни ъгли и знам както правата, така и задълженията си. Не искам обаче да съм причина нечия работа да страда, защото още се обучавам, видиш ли. Вземам си куфарчето с увереност и отивам да се надлъгваме!
The Faust
12-09-2015, 06:04
нзнм
Kitty Bloom
12-09-2015, 08:54
Кръшнах от дск за два дни и се предполага да ми е айляк, ама пак само седя и не правя нищо по цял ден и само си мисля колко бързо ще дойдат матури и простотии, колко ме е страх, че избраната специалност няма да ми допадне и изобщо какво ще стане с живота ми скоро, как нищо няма да стане от мен и така. Винаги ме е било страх от такива решения. Мамка му, на 18 съм, но не се чувствам достатъчно зряла да избирам нещо, от което ще зависи целият ми живот занапред. Ами ако се проваля? Също ми е някакво притеснено за връзката ни... Обажда ми се, всичко е наред, но аз пак не спирам да си мисля "ами ако това е последният ни разговор? ако изведнъж реши да не ме търси повече?" Как искам да бях записала немски, да отида при него след завършването и да не се притеснявам за нищо. И като чета и другите как се чувстват някакво тегаво и ми става още по-скапано и направо обмислям да зарежа форума и повече да не се мяркам тук, щото вече и за развлечение не мога да го използвам...
dreamwalker
12-09-2015, 10:05
прав си. и аз нося голям товар
Да не си тпъгнал по пътя на Тед Бънди?
Снощи беше много хубаво в ректората, прекрасни са ми колегите и преподавателите. Толкова на място се чувствах. Пускаха готина музика, говорихме си не-академични неща, пихме си...
Даже не ми се ходеше към дискотеката и другата година ще пропусна сигурно.
Fisherman
12-09-2015, 11:28
не мога да го разбера тоя студентски град и тва е
shadowOFtheMoon
12-09-2015, 11:45
Уморена съм.
Да не си тпъгнал по пътя на Тед Бънди?
Нали не очакваш да си призная и да е вярно? ;д
dreamwalker
12-09-2015, 18:29
Нали не очакваш да си призная и да е вярно? ;д
Спокойно, ако е така, скоро ще се разбере.
The Faust
12-09-2015, 19:28
Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will.
саднах са. мн филми, книги и се отдалечих от реалността, макар че такава няма. или поне аз/ние не я познавам/е.
пак отложих ученето, ма като знам, че имам да чета и всичко друго ми се прави, само не и да седна да науча най-после, мамка му. то пък едно правене. ся като се замисля, цял ден не съм си показвала носа навън освен за една цигара на терасата и въобще нямам представа студено ли беше, слънчево или облачно ;д. дъа, светът си съществуваше, но аз като че ли не. и е многомногомного мило това търсене, но съм си самодостатъчна. това май се нарича асексуалност ;о
ии чувствителни зъби :@
майка ми не спря да ми опява, че съм ги премила с честото търкане, което е абсурдно. баси досадната жена.
понякога имам усещането че само аз не съм духовен учител в тоя свят
Скапана съм, събира ми се от дни наред, а не мога да спя. Утре ще се пробвам без аларми, макар да знам, че няма да спя до по-късно от 7. Вече ми е нервно. Дано утре не ми досаждат много хора, че съм си предвидила деня за мои неща.
http://i.imgur.com/DtBkz2ml.jpg (http://i.imgur.com/DtBkz2m.jpg)
IWannaBeSedated
12-10-2015, 08:20
Тежки три дена бяха. 8-)
А като знам, че трябва да се стегна следващата седмица и половина, ми става лошо.
Kitty Bloom
12-10-2015, 10:42
Отвратително е да те набеждават за нещо, което не си направил и да не вярват на теб, защото еди кой си бил казал еди какво си... Имам чувството, че се намирам в някакъв кошмар, искам да избягам от всичко и от всички и да си събера мислите, защото не се издържа. Живота по принцип си е нечестен, но толкова нечестен никога не е бил. Не мога да повярвам, че е възможно най-близките ти хора да повярват на някаква клевета и да изгубят доверието си в теб.
SonataArctica
12-10-2015, 19:30
Скапана съм, събира ми се от дни наред, а не мога да спя. Утре ще се пробвам без аларми, макар да знам, че няма да спя до по-късно от 7. Вече ми е нервно. Дано утре не ми досаждат много хора, че съм си предвидила деня за мои неща.
Дойдох да ти честитя рождения ден! Всичко най-хубаво, много дини и само хубаво домашно вино, хлъц. 8-)
Отвратително е да те набеждават за нещо, което не си направил и да не вярват на теб, защото еди кой си бил казал еди какво си... Имам чувството, че се намирам в някакъв кошмар, искам да избягам от всичко и от всички и да си събера мислите, защото не се издържа. Живота по принцип си е нечестен, но толкова нечестен никога не е бил. Не мога да повярвам, че е възможно най-близките ти хора да повярват на някаква клевета и да изгубят доверието си в теб.
щом са повярвали толкова са ти близки
може пък да си била сама през цялото време просто още да не го знаеш
но и да си продължа по темата
докато правя нещо стойностно друг ме съди само си губя времето и въпреки всичко постигам целите си аватара ми казва останалото
https://www.youtube.com/watch?v=rihEt28pa24
Kitty Bloom
12-11-2015, 05:05
Малко по-добре се чувствам, положението утихна, но все пак изгубих уважението си към някои хора. Много съм щастлива и доволна от себе си, понеже взех участие в една много хубава благотворителна кампания! ^_^
Мразя си сънищата, брат. Баси боклучавите работи, където сънувам. Предпочитам да не сънувам никога, ако ще е само за глупости. Кофти ми е некво. Искам да спя още. Да го духа тая история на медицината, втръсна ми от на русенски глупостите. Да го духат и те. И аз да го духам.
Мразя си сънищата, брат. Баси боклучавите работи, където сънувам. Предпочитам да не сънувам никога, ако ще е само за глупости.
С точно същото интро мислех да започна.
Омръзна ми да съм натоварена докато спя. Само се карам с някакви хора. Тъкмо нещата наяве започнаха да се нареждат малко по малко и пак да съм позитивна и весела и да не (се) напрягам за глупости. Но, както казва Мила, emotional af съм и това трябва все пак да намира отражение някъде.
Ти се караш с някого, при мен някой умира... Добре сме ама ще се оправим. :д
NomNomNom
12-11-2015, 08:25
Само не ми го побира главата защо съм била с патологично ниска самооценка последните 2г. Криела съм я зад понятията адаптивност и толерантност.
Също нямам представа защо прогледнах, и как щеше да е, ако не бях.
Изтощена, брат.. Изтощена 8-)
Много ми е позитивно и енергично днес, а съм спала едва 3 часа. 8-) Захващам испанския след малко, после и по философия ще уча и накрая ще си направя тренировката! Общо взето днес смятам да ми е ползотворен ден. След последните 2 в излежаване след даскаУо. 8-) По-късно ще се опитам да измисля някакви идеи за подаръци, дори започвам да обмислям нещо DIY да направя. Това ми е най-добрата идея досега всъщност. :Д
paradosou
12-11-2015, 13:02
Пак си намерих песни, които ми действат мотивиращо 8).
И каква задача ми измислиха - да си снимам стари рисунки... И на мен самата ще ми е любопитно кво съм правила като ранен тийн.
Аа, и май утре ще ме водят в едни катакомби. Яка идея, не че на мен не ми е хрумвало, ама за такива неща е трудно да намериш ентусиасти.
*Вчера в автобуса беше хипер странно. Не се случва за пръв път, ама като се събудих все едно не бях в моето си тяло и изобщо... все едно не бях аз. Абсолютно нищо не ме интересуваше (да не се бърка с безразличие или депресия, хаха) и пак си мислех как като нищо ще се окаже, че сме... холограми 8-). Измисляш си възраст, име, уж черти на характера, живот... и така.
*Вчера в автобуса беше хипер странно. Не се случва за пръв път, ама като се събудих все едно не бях в моето си тяло и изобщо... все едно не бях аз. Абсолютно нищо не ме интересуваше (да не се бърка с безразличие или депресия, хаха) и пак си мислех като нищо ще се окаже, че сме... холограми 8-). Измисляш си възраст, име, уж черти на характера, живот... и така.
Случайно в миналото си да си употребявала LSD? Би обяснило подобни преживявания. :D
golemiq_korab_minava
12-11-2015, 13:08
Парадо су май е 12 ти клас.
paradosou
12-11-2015, 13:09
И сега употребявам даже - редовно ;d.
Не ми трябват "магически вещества" че да си измислям щуротии.
Кораб, 2014-та завършвах училище.
golemiq_korab_minava
12-11-2015, 15:03
И сега употребявам даже - редовно ;d.
Не ми трябват "магически вещества" че да си измислям щуротии.
Кораб, 2014-та завършвах училище.
Хм. Аз помислих, че си студентите 1 курс в еуфория сори. ;Д
LoadRunner
12-11-2015, 18:54
ауу тия фермерски истории били много яки
само украинската издиша
Да нахраниш приятел, който се готви да влиза медицина с клишета - безценно. Плати си с +1 рана по голямото его за тая шегичка на дребно. Доволна съм от себе си.
още ли я влачите тая Лина бе, аман
оставете момичето да си живее животеца
hardstaily
12-12-2015, 02:32
мда, защото ако не я оставите ще ви се стъжни
hardstaily
12-12-2015, 02:37
ауу тия фермерски истории били много яки
само украинската издиша
звучиш като кифла
NomNomNom
12-12-2015, 07:30
Ииии, открих нещо ново, което ми харесва, явно винаги съм го искала, но не съм знаела, ама то няма и от къде да се сетя. :Д
Правя профилактика на 20 машини, докато той спи, силно се надявам да съм приключила преди да се събуди.
ivetto99
12-12-2015, 08:48
Здравейте на всички. :) Съжелявам,че се включвам в тази тема,но съм нова и все още незнам как да направя тема,за което се извинявам.Искам да ми помогнете,разбира се ако е възможно за избор на няколко телефона.Конкретно съм се спряла на два модела Coolpad Porto или LG Spirit 4G LTE.Нямам кой знае какви големи изисквания относно телефоните.Искам да имат предна и задна камера,които да не са по-малко от 8 и 5,вградената памет 8 (не ми е нужно повече) и батерия-2000 mAh.Относно за двата телефона,които съм си харесала и двата имат свойте недостатъци и предимсва,но сеедно клоня повече към Coolpada.Единственото,което ме притеснява,че когато жената ми го предложи в Мтел и аз за първи път чух тази марка.След като го поразгледах в интернет започна да ми харесва и да ме впечатлява.Впечатлиме невероятната му тънкост 7,99 mm,което си е доста добре.Производителя е китайски,то и LG Spirit 4G LTE производителя е корейски.Ако може си кажете мненията относно двата телефона.Мерси, лек и приятен ден. :) :) :)
LoadRunner
12-12-2015, 11:05
звучиш като кифла
трябваше профила да си го кръстиш мортиша29, щеше да ти ходи и на аватара
иначе на тебе логиката ти бяга от доста време
...
Само ми е интересно защо си направи специално нов профил заради една снимка. Колкото до въпроса от личното съобщение - не, не съм аз. С момичето дори нямаме близки черти, та не знам откъде ще да е тръгнал дебатът относно тази снимка, като изключим провокациите на един конкретен човек към мен. Повече по темата няма да отговарям.
ОН: Още един ползотворен ден. Много съм доволна, поучих малко по всичко, което имам за другата седмица, и си намерих начин да не се чувствам капнала след цял ден учене, което ми оправя живота. 8-) След малко ще тренирам и после може да му звънна да го чуя какво прави.
Тези дни ми е много приповдигнато настроението, не знам на какво се дължи. Дори вчера с него си говорихме на тема, която по принцип би ме засегнала, но в този момент ми беше изключително приятно. Може и да се дължи на това, че говорих с него по темата, а не с някой друг де. 8-) Преди малко пях коледни песни, което още повече ме развесели и в момента ми е много готино. :3
Само усещам как ще си дойде, а аз още няма да съм измислила какво да му взема, камо ли пък да съм го взела. 8-)
dreamwalker
12-12-2015, 18:07
Цвете, това не е достойно поведение, младеж.
Цвете, това не е достойно поведение, младеж.
хехехе, това е нищо, преди време тоя нещастник беше ги качил в прикачи и след това ги постваше тук или ги раздаваше на разни хора, само не знам защо сега пропуска да покаже тези, на които и той присъства.
май свършиха снимките, сега чакам Лилето да почне да споделя неща и за теб, щом вече няма как да я държиш
...
Не знам тя ли е, не е ли, ама ми е интересно защо го правиш?
П.С. Изтрих цитата, за да може да не останат линковете, когато някой модератор се погрижи.
Постване на голи снимки на непълнолетна не е нещо, с което да се оправят модераторите, има си ДАНС за тая работа.
П.П.
Пък да не ви обяснявам как всеки отворил линковете може да бъде подведен под отговорност за притежание на детска порнография, напълно сериозно го казвам.
Постване на голи снимки на непълнолетна не е нещо, с което да се оправят модераторите, има си ДАНС за тая работа.
П.П.
Пък да не ви обяснявам как всеки отворил линковете може да бъде подведен под отговорност за притежание на детска порнография, напълно сериозно го казвам.
а, нема нужда :D
Не знам тя ли е, не е ли, ама ми е интересно защо го правиш?
Щот е тъп, що...
Лиланда че е направила грешката да се снима, така е. Ама и тъпото отношение на Цецо си е тъпо на квадрат. И тоя път не се ебавам, Цветомире. Имай малко уважение към човека, който обясняваше колко обичаш.
к*р за вашите простотии и лапешки кретенщини
ТАЗИ НОЩ ЧАКАМЕ НОВ ШАМПИОН
http://a.fssta.com/content/dam/fsdigital/fscom/UFC/images/2015/01/17/011715-UFC-Fight-Night-Boston-Conor-McGregor-weigh-in-MM-PI.vresize.1200.675.high.37.jpg
therichbitch
12-13-2015, 08:51
Сънувах кофти сън, напомни ми на минала случка и не ми стана приятно.
Усещам как историята ще се повтори, а аз пак ще съм в онази роля, но нямам време и нерви за глупости особено на работното място, тъй чe съм си наложила да се съсредоточа в/у по- важните неща.
А за другото мисля, че е време да обърна нова страница, със сигурност ми трябва промяна (отново), а не знам какво да направя, че да я усетя.
Щот е тъп, що...
Лиланда че е направила грешката да се снима, така е. Ама и тъпото отношение на Цецо си е тъпо на квадрат. И тоя път не се ебавам, Цветомире. Имай малко уважение към човека, който обясняваше колко обичаш.
Чл. 159. (Изм., ДВ, бр. 92 от 2002 г.) НК
(1) Който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява произведения с порнографско съдържание, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.
(2) Който излага, представя, предлага, продава или дава под наем произведения с порнографско съдържание на лице, ненавършило 16-годишна възраст, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до пет хиляди лева.
(3) (Изм., ДВ, бр. 75 от 2006 г.) За деяния по ал. 1 и 2 наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба до осем хиляди лева, ако за създаването на произведението е използван малолетен, непълнолетен или лице, което изглежда като такова.
(4) Когато деянието по ал. 1 - 3 е извършено по поръчение или в изпълнение на решение на организирана престъпна група, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години и глоба до десет хиляди лева, като съдът може да постанови и конфискация на част или на цялото имущество на дееца.
(5) Който държи порнографско произведение, за създаването на което е използван малолетен, непълнолетен или лице, което изглежда като малолетен или непълнолетен, се наказва с лишаване от свобода до една година или глоба до две хиляди лева.
(6) Предметът на престъплението се отнема в полза на държавата, а ако липсва или е отчужден, се присъжда неговата равностойност.
----------------------------------------------
Това дали анархито е тъп е най-малкото в случая.
Плюс това почти всяка си е правила голи снимки, сигурно и ти не правиш изключение, гнусното в този случай е, че се разпространяват и това въобще не го притеснява.
therichbitch
12-13-2015, 09:53
Пак ли някви тъпи снимки се въртят, доста долничко.
Прехвърлих миналите стр. и видях колко много хора изказахте възмущението си, а колко от вас ги отворихте, след като се разбра какво г/д има на тях? Чисто любопитство.
Гнусно
NomNomNom
12-13-2015, 10:01
Май никой не отразява изблиците на анархи вече. :Д
Не ми се играят игри.
Все ми се искаше да е нещо повече от хубав урок, но настина, беше невероятен урок, промени ме доста, имам сили да го приложа, но все още нямам смисъл и цел. Понякога уроците ми идват в повече. Ама при мен винаги са интензивни курсове, и нямам време да оставя информацията да престои и да я асимилирам.
Ама сама си го правя да ми е трудно/интересно.
Ако на 20 не играеш, след това ще съжаляваш цял живот за пропуснатото.
а колко от вас ги отворихте, след като се разбра какво г/д има на тях? Чисто любопитство.
Яд те е, че изпусна и сега се караш на тези, които са ги видяли.
Нормални снимки са, а по-добре Лиланда да се научи отрано, отколкото след това да се хване пак с подобен малоумник и нещата да станат наистина неприятни.
dreamwalker
12-13-2015, 11:01
Пак ли някви тъпи снимки се въртят, доста долничко.
Прехвърлих миналите стр. и видях колко много хора изказахте възмущението си, а колко от вас ги отворихте, след като се разбра какво г/д има на тях? Чисто любопитство.
Гнусно
Предполага се, че всички трябва да знаят какво има на тях ли?
therichbitch
12-13-2015, 11:54
Яд те е, че изпусна и сега се караш на тези, които са ги видяли.
Като гледам, още никой от модераторите не е махнал коментарите с линковете, така че не.
Просто казвам, че повечето са/сте лицемери, защото се вайкате как ги е качил, но гледате снимки на 15-годишно дете.
Дрийм, ами да, вече се знае като цяло кво има на тях били те нейни или не. Като го гледам е патологичен случай и драмата все е същата.
П.П. Имам леки подозрения, че този път не е Анархи, но нека не всявам допълнителен смут.
Абе тя е дете само на години, въобще не ме е срам, че съм ги видял, щеше да ме е срам да съм на 20 и някое 15 годишно да ми е първото момиче в живота, а след това да почна да раздувам къв голям мъж съм.
П.П.
Да не намекваш, че пусналия снимките е Corb ?
dreamwalker
12-13-2015, 12:23
http://sugarscape.cdnds.net/15/36/1441209628-face-palm.gif
Просто казвам, че повечето са/сте лицемери, защото се вайкате как ги е качил, но гледате снимки на 15-годишно дете.
А не е ли възможно просто някой да ги отвори без никакви сексуални подбуди, а за да види каква е поредната простотия?
П.П.
Това пък от къде дойде??
dreamwalker
12-13-2015, 15:19
Това пък от къде дойде??
Заради новата ти профилна снимка е.
Исках да напиша дълъг пост, но в момента не си спомням вече с какво толкова щях да го напълня. Чувствам си разни неща, промени, размисли и т.н.
Трябва да спра да реагирам с насмешка на даден възрастов диапазон. Да, мисля че това беше същественото, но исках и още да се обяснявам. Нищо, другия път
golemiq_korab_minava
12-13-2015, 15:30
Дриймъра мали кви снимки има йех
Не съм бясна или нещо, напротив - нищо ми няма. Просто съм малко разочарована, това е. Като се натъпча и си хапна плодове, ще съм окей.
dreamwalker
12-13-2015, 16:02
Дриймъра мали кви снимки има йех
Какви?
paradosou
12-13-2015, 16:22
Победаа :)
golemiq_korab_minava
12-13-2015, 17:20
Какви?
http://www.fantasyflightgames.com/ffg_content/kings-of-the-storm-minisite/kings-of-the-storm-cover.jpg http://www.teenproblem.net/forum/image.php?u=259245&dateline=1435767417&type=thumb :D
Kitty Bloom
12-13-2015, 18:11
Много съм радостна днес. Уникално е чувството да зарадваш някого и е супер зареждащо да си причината за усмивките на лицата на хората! Не ми харесва само, че такива неща се правят само по празниците, сякаш не може през цялата година да радваме хората и да правим добро...
dreamwalker
12-13-2015, 18:19
Много съм радостна днес. Уникално е чувството да зарадваш някого и е супер зареждащо да си причината за усмивките на лицата на хората! Не ми харесва само, че такива неща се правят само по празниците, сякаш не може през цялата година да радваме хората и да правим добро...
Сладур.
според това, което пейстна папугайски НЯМА НУЖДА ДА ОЧАКВАМ ДАНС НА ВРАТАТА МИ :Д
малките победи!
И КОНЪР Е ШАМПИОН, АЙДЕЕЕЕ
LoadRunner
12-13-2015, 20:05
няма да ги очакваш щото няма как да се докаже че това е 15 или 35 годишно
Чувствам се като в балон от еуфория,май съм прекалил с кафето
aurissaaaaa
12-13-2015, 21:27
http://futurism.com/links/19279/
win
Беше ми готино, сега не чак толкова. Свършиха почивните дни. От друга страна тази седмица ми е само 3 дни и отивам на слънчева почивка за 2 седмици. Малко ми е криво, и щеше да е хубаво да имам една приятелка в момента че ме навяха мисли че животът ми напредва а нямам никой до себе си. Сигурен съм че тва желание ще изчезни като видя мексиканките по плажа. Баси, хем боли хем сърби...
therichbitch
12-14-2015, 07:50
Ако успея да доживея 16:00ч, ще е цяло чудо, не знам вече колко часа станаха, престанах да ги броя по някое време.
След по- малко от две седмици ще се порадвам на късче уют и топлина,а преди половин час тъкмо реших, че нещо съм сгафила от недоспиване, а те ме хвърлиха в ужасна дилема. Никога май досега не съм се чудила толкова какво да реша. И я няма радостта, която винаги съм мислела, че ще изпитвам в подобен случай. Точно сега ми трябва човек, който ме познава и може да ме посъветва какво да правя.
Не.
Да, и аз нямам търпение да стане 16. Мразя детското отделение, колкото и децата да ме харесват и да си говорят с мен.
Да, и аз нямам търпение да стане 16. Мразя детското отделение, колкото и децата да ме харесват и да си говорят с мен.
Не харесвам, не ми допада, не обичам, но чак да мразиш ?!
Каква е причината да мразиш детско отделение ?
Не се чувствам на място там просто. Скучно ми е и не ме радва.
Обичам да си говоря с Й. за житейски проблематики. Толкова непукистично гледа на нещата, а има и някъв опит, който е готова да споделя. И ме успокои, че не съм/не се превръщам в алкохолик :д
IWannaBeSedated
12-14-2015, 18:29
Добре, бе, мама му стара, личи си, а тя се опитва да скрие. :D Режа си главата, ако не съм права за пореден път.
Лошото е, че цялата ситуация ме дразни, а не трябва - има къде-къде по-важни неща в момента, на които трябва да обърна внимание.
Защото да гледаш болни дечица, които с нищо не са го заслужили, е мъчение?
Да. А като се замисля, че искам да има кръв и рани около мен, ми е тъпо, че го искам и ми е още по-болно, че тва там бяха деца, а аз исках нещо интересно да видя. И някво... много кофти. И е и шумно.
Challenger
12-14-2015, 20:48
Хееееееей, отново съм тук! ^__^ Спомних си за този форум. Как я карате? Аз лично съм мноооого щастлива тази седмица.
Никога нищо не трябва да очакваш, да се надяваш, и ще си Ок.
Being fucking nihilist.
Онзи ден преподавателят обясняваше, че в надеждата нямало нищо хубаво, тя само подвеждала, и била последното зверче, останало в кутията на Пандора.
Така че никаква надежда вече. Бесим я и да се свършва.
Това, което ми носи удовлетвореност в живота, е помагането, ангажиментът към хората. Но към истински безпомощните и уязвимите. Само те го заслужават.
Знам, че говоря малко абстрактно, но не ми се споделя в дълбочина.
Хееееееей, отново съм тук! ^__^ Спомних си за този форум. Как я карате? Аз лично съм мноооого щастлива тази седмица.
Welcome! :) хихи
другиден контролно, а не съм бутвал още..
преебах си врата + адското разочарование = отвратителен ден
но пък постановката ставаше, so that's something